Brzké ranní vstávání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brzke ranní vstávání
Ahoj holky, potřebuji nějak nakopnout nebo povzbudit. Denně vstávám v 5 se svým tříletým synem a v noci mezitím ještě kojím dvouměsíční miminko. Má to někdo taky tak podobně? Jak to zvládnout. Je mi z toho kolikrát špatně a ten den jak je pak dloooouhý. Vím ze to je jen otázka času, ale nemáte někdo nějaký tip, jak to zvládnout? dik moc všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Catmum na to fígl neexistuje.. max o víkendu nechat s dítětem stát třeba chlapa.. vtipný je, když pak o víkendu prcek spí do 8, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tak od tech tri jsem se starsim vstavala jen na pul
Zajistila jsem obyvak - tak aby se mu tam vice mene nemohlo nic stat - polospici pustila pohadku a dospavala na gauci s jednim okem pootevrenym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catmum proc tak brzo? V kolik malej chodi spat, ze vstava tak brzo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka píše:
@Catmum proc tak brzo? V kolik malej chodi spat, ze vstava tak brzo?
To se ho zeptej
Chodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak duet to samé, jakmile není totální tma, těm ze už je ráno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catmum píše:
To se ho zeptejChodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak je to samé, jakmile není totální tma, tak že už je ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catmum
Holky vstávají před šestou do školky. Odtáhnu děti do školky, chodím na 8 hodin do práce, po práci komplet domácnost a péče o děti a jedno dítě se 3× za noc budí a v práci se fakt nikdo neptá, kolik jsem toho naspala. Jsem chronicky nemocná, únavový syndrom atd… Co já bych dala za Tvůj stav. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lerista píše:
@Catmum
Holky vstávají před šestou do školky. Odtáhnu děti do školky, chodím na 8 hodin do práce, po práci komplet domácnost a péče o děti a jedno dítě se 3× za noc budí a v práci se fakt nikdo neptá, kolik jsem toho naspala. Jsem chronicky nemocná, únavový syndrom atd… Co já bych dala za Tvůj stav.
Krom teda chronické únavy to zas nemáme tolik odlišné. Ono totiž se třema dětmi to ani na mateřské není vůbec leharo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemoh by tříleták vstát sám?
kdyby si mu nechala na stole nějakou snídani a on si pustil televizi mohla bys eště dospat
já to tak občas dělam a to je malýmu 15 měsíců, prostě ho vypustim do obýváku a eště aspon napůl spim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn 3,5 let vstává později jedině v zimě když je tma, teď vstává kolem 6.
Tip nemám, nejde s tím nic dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catmum píše:
Krom teda chronické únavy to zas nemáme tolik odlišné. Ono totiž se třema dětmi to ani na mateřské není vůbec leharo
Má potřeba spánku je okolo 12 hodin, jak kdy. Když nemůžu spát tolik, tak je problém. Důchod mi zatím plný nedali, tak k tomu chodím i do práce. Děti holt jsou doma na pohádkách, protože maminka velmi často nefunguje. Občas ani to hřiště není, protože tam přes únavu nedojdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agrion píše:
Asi tak od tech tri jsem se starsim vstavala jen na pulZajistila jsem obyvak - tak aby se mu tam vice mene nemohlo nic stat - polospici pustila pohadku a dospavala na gauci s jednim okem pootevrenym
To dělám taky, ale stejně pořád něco potřebuje, na něco se ptá a něco hledá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catmum píše:
To se ho zeptejChodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak duet to samé, jakmile není totální tma, těm ze už je ráno.
A co zkusit tu tmu udělat? Naše taky vstavala brzy, svítilo ji do pokoje ráno sluníčko. Koupila jsem roletu co nepropustí světlo a je klid. Ale ona teda většinou pokud neměla extra hlad se nechala ještě ukecat spát v naší posteli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nezávidihodný stav
..asi už spí v posteli, že? Jinak bych ho „týrala“ v postýlce
pàč stávat v pět není moc normální..nebo spíš ze svého okolí to neznám. Jinak asi taky bych to vyřešila nachystanou snídaní a tv.
Tak preji at ho to rychle přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo třeba nějaké vitaminy s hořčíkem. Ale nevím jestli je to vhodné takhle ke kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.