Brzké ranní vstávání

676
28.6.16 08:03

Brzke ranní vstávání

Ahoj holky, potřebuji nějak nakopnout nebo povzbudit. Denně vstávám v 5 se svým tříletým synem a v noci mezitím ještě kojím dvouměsíční miminko. Má to někdo taky tak podobně? Jak to zvládnout. Je mi z toho kolikrát špatně a ten den jak je pak dloooouhý. Vím ze to je jen otázka času, ale nemáte někdo nějaký tip, jak to zvládnout? dik moc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.6.16 08:05

@Catmum na to fígl neexistuje.. max o víkendu nechat s dítětem stát třeba chlapa.. vtipný je, když pak o víkendu prcek spí do 8, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
28.6.16 08:07

Asi tak od tech tri jsem se starsim vstavala jen na pul :-) Zajistila jsem obyvak - tak aby se mu tam vice mene nemohlo nic stat - polospici pustila pohadku a dospavala na gauci s jednim okem pootevrenym :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.6.16 08:07

@Catmum proc tak brzo? V kolik malej chodi spat, ze vstava tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.6.16 08:11
@Taminka píše:
@Catmum proc tak brzo? V kolik malej chodi spat, ze vstava tak brzo?

To se ho zeptej :P Chodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak duet to samé, jakmile není totální tma, těm ze už je ráno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.6.16 08:12
@Catmum píše:
To se ho zeptej :P Chodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak je to samé, jakmile není totální tma, tak že už je ráno. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
28.6.16 08:21

@Catmum
Holky vstávají před šestou do školky. Odtáhnu děti do školky, chodím na 8 hodin do práce, po práci komplet domácnost a péče o děti a jedno dítě se 3× za noc budí a v práci se fakt nikdo neptá, kolik jsem toho naspala. Jsem chronicky nemocná, únavový syndrom atd… Co já bych dala za Tvůj stav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.6.16 08:28
@Lerista píše:
@Catmum
Holky vstávají před šestou do školky. Odtáhnu děti do školky, chodím na 8 hodin do práce, po práci komplet domácnost a péče o děti a jedno dítě se 3× za noc budí a v práci se fakt nikdo neptá, kolik jsem toho naspala. Jsem chronicky nemocná, únavový syndrom atd… Co já bych dala za Tvůj stav. :mrgreen:

Krom teda chronické únavy to zas nemáme tolik odlišné. Ono totiž se třema dětmi to ani na mateřské není vůbec leharo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.6.16 08:28

A nemoh by tříleták vstát sám? :D kdyby si mu nechala na stole nějakou snídani a on si pustil televizi mohla bys eště dospat :) já to tak občas dělam a to je malýmu 15 měsíců, prostě ho vypustim do obýváku a eště aspon napůl spim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.6.16 08:35

Syn 3,5 let vstává později jedině v zimě když je tma, teď vstává kolem 6. :? Tip nemám, nejde s tím nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
28.6.16 08:38
@Catmum píše:
Krom teda chronické únavy to zas nemáme tolik odlišné. Ono totiž se třema dětmi to ani na mateřské není vůbec leharo 8)

Má potřeba spánku je okolo 12 hodin, jak kdy. Když nemůžu spát tolik, tak je problém. Důchod mi zatím plný nedali, tak k tomu chodím i do práce. Děti holt jsou doma na pohádkách, protože maminka velmi často nefunguje. Občas ani to hřiště není, protože tam přes únavu nedojdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.6.16 08:39
@Agrion píše:
Asi tak od tech tri jsem se starsim vstavala jen na pul :-) Zajistila jsem obyvak - tak aby se mu tam vice mene nemohlo nic stat - polospici pustila pohadku a dospavala na gauci s jednim okem pootevrenym :-)

To dělám taky, ale stejně pořád něco potřebuje, na něco se ptá a něco hledá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
28.6.16 08:40
@Catmum píše:
To se ho zeptej :P Chodí v 7, ale bohužel i když jsem ho dávala později, tak duet to samé, jakmile není totální tma, těm ze už je ráno. :zed:

A co zkusit tu tmu udělat? Naše taky vstavala brzy, svítilo ji do pokoje ráno sluníčko. Koupila jsem roletu co nepropustí světlo a je klid. Ale ona teda většinou pokud neměla extra hlad se nechala ještě ukecat spát v naší posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.6.16 08:47

No, nezávidihodný stav :)..asi už spí v posteli, že? Jinak bych ho „týrala“ v postýlce :lol: pàč stávat v pět není moc normální..nebo spíš ze svého okolí to neznám. Jinak asi taky bych to vyřešila nachystanou snídaní a tv.
Tak preji at ho to rychle přejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
28.6.16 08:50

Ještě mě napadlo třeba nějaké vitaminy s hořčíkem. Ale nevím jestli je to vhodné takhle ke kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.