Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si poro radu. Předevčírem mi klesla bt na teploty před ovulací, takže dnes už třetí den nízkých teplot a mrcha stále nikde? Máte s tím některá zkušenosti?
Jasně, mě když klesne BT většinou se do 5ti dnů MS dostaví. Nejčastěji hned v den kdy mi klesla. ![]()
Pokud ji máš dole už třetí den tak ji očekávej. ![]()
@Missy_X To já očekávám, ale většinou dorazila v ten den, max den potom. A i dle cyklu má už zpoždění. ![]()
@Anonymní píše:
@Missy_X To já očekávám, ale většinou dorazila v ten den, max den potom. A i dle cyklu má už zpoždění.
Nikdy nic není na 100%. Tak uvidíš, pokud máš zpoždění zkus test. Když nic, tak alespoň budeš vědět, že na tuty dorazí.
Brala jsi antikoncepci než jste se začly snažit? Je možný, že si tvoje tělo ještě úplně nezvyklo. ![]()
@Missy_X ani jedno ani druhé. Beru clostík a po ovulce utrogestan. Test doma nemám, tak kdyžtak zítra.
@Anonymní píše:
@Missy_X ani jedno ani druhé. Beru clostík a po ovulce utrogestan. Test doma nemám, tak kdyžtak zítra.
Jo to bude nejlepší.
Stát se to samozřejmě může, vím, že během zahnizďování teplota klesá. ![]()
Kolik jsi DPO?
@Missy_X píše:
Jo to bude nejlepší.Stát se to samozřejmě může, vím, že během zahnizďování teplota klesá.
Kolik jsi DPO?
dneska 14DPO to už je hodně
@Anonymní píše:
dneska 14DPO to už je hodně
To jo, to už je hodně na zahnizďování.
Tak tomu dej čas, buď příjde nebo nepříjde. ![]()
Někdo má MS i v těhotenství s nižší BT než je u těhu obvyklá. Třeba budeš také ten případ.
Kdy jsi vysadila Utrogestan? On klidně ms může pozdržet, takže se pak luteální fáze protáhne. Pokud je bt déle nízko, měla by dorazit. U prvního těhotenství jsem sice v den očekávané ms měla také pokles, proto jsem ji čekala, ale nedorazila a druhý den už byla teplota zase vysoko.
Včera bt ještě 37,1 dneska 3 dny spoždění a teplota 36,8 tak asi mě navštíví menstruace a miminko tam není. Je to divný což je u mě normální navíc ji mám po druhém porodu nepravidelnou. Tak čekám do pátku s testem až týden nepřijde
Ahoj, jdu si poro radu. Předevčírem mi klesla bt na teploty před ovulací, takže dnes už třetí den nízkých teplot a mrcha stále nikde? Máte s tím některá zkušenosti?