Bublinková koupel

7277
14.11.11 20:38

bublinková koupel

Nemáte někdo zkušenosti s bublinkovou koupelí. Myslím něco takového.
http://www.bestseller.cz/…-koupel.html
Chtěla bych to manželovi koupit k vánocům, ale nevím, jestli to nejsou vyhozené peníze. Má problémy se záda, tak by se to hodilo. Poradíte nebo doporučíte jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
14.11.11 20:48

:mrgreen: Něco podobného dal švagr kdysi rodičům. Použili to jednou a do vody přidali automaticky pěnu do koupele. No to byl prý „hrnečku vař“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Plná koupelna pěny!! Nepoužívali to a dali to mému muži. Ten miluje koupele, ale přístroj použil jen jednou a teď zabírá místo ve sklepě. :lol: :nevim: (ten přístroj, ne muž). Tak nevím. Pokud je manžel milovník koupelí a myslíš, že by se mu to chtělo vytahovat pokaždé, tak to je určitě příjemné. Já jsem to nezkoušela, já mám raději sprchu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.11.11 20:54

ja mam zase koupele rada a mne by to radost udelalo,ale teda bez tech bublinek ratsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
14.11.11 20:58

No jde o to, že manžel má Bechtěra 5. stupně a když chodí na rhb, tak si bublinky chválí. Ale jen se prostě bojím, že tohle nebude ono. Že to budou vyhozené peníze. :nevim: Jako ráda mu to koupím, když to bude používat, ale .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.11.11 21:48

u nas vyhozene penize. mamka to pouzila jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie