Buchlovice na víkend

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
24.9.14 09:31

Buchlovice na víkend

Ahoj, chystáme se do Buchlovic na víkend s malou dcerou. Tak mě zajímá, jestli je tam nějaké dětské hřiště. A co zajímavého kromě zámku je tam k vidění? Kde se dobře najíst? A dá se pěšky dojít do lázní Leopoldov? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
24.9.14 09:36

Je tam krom zámku hrad buchov, zřícenina cimburk a v uh aquapark parádní jo a do lázní se dá dojít pěšky je to sice tak tři kilometry, ale dá se to… pro děti nevím jaké vyžití nikdy jsem to nesledovala.. a najíst se dá na náměstí v buchlovicích všude dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
24.9.14 09:46

O hristi teda o zadnem nevim..ale projdete se v zámeckém zahrade..do Leopoldova (nerekne se tam tomu jinak naz Smraďavka!!!) je to fakt chvilkova prochazkan bohuzel po silnici. Pak se da krasne pesky dojit az na hrad..ale nevím kolik uslapnete s prckem..před cílem je to docela stoupak..jinak najist se da dobre na namesti jsou 4 restaurace..na hotelu teda nejdražší…no ale pokud muzu doporucit.je to tak deset minut autem smer Brno v buchlovskych horách http://www.motorestsamota.cz/index.php mrkni do fotogalerie..tak se i lrcek vyblbne a nadlabnete se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.9.14 09:50

@kaluta díky za tipy, bohužel tam nebudeme autem, ale ten motorest vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
24.9.14 09:51

V Uherském Hradišti je pro děti ještě Smajlíkov a pak je kousek od Buchlovic autem archeoskanzen Modrá http://www.archeoskanzen.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
24.9.14 09:56

@lucik2011 tak pak jedine busem do UH fakt treba do aquace..Smajlikov asi dobry..ale je to zase zavreni ditete do herny..ale kazdy to ma jinak ;)..bez auta je to blby..ale co, taky se da 8) když clovek chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.9.14 10:07

Jinak se dá pěšky dojít k přehradě, u hráze je penzion s dětským hřišťátkem, lanové centrum a o víkendu dělají skvělou pizzu z čerstvých a kvalitních surovin, naše malá ji miluje, jinde bych jí nic takového nedala… (je to blíž než lázně) U Leopoldova je upravený rybník s milionem kačenek, můžete je nakrmit pečivem, děti to milují. Kousek dál na Smraďavce je Ranch Nevada, kde je kromě koní dalších x zvířat (od lázní cca 2km). Jinak v Boršicích doporučuji Hospůdku na Haldě, skvěle tam vaří, je tam hezké okolí a farma se vším možným, včetně dětského hřiště. Na Břestku je Baloncentrum, taky dobře vaří a je tam hřiště pro děti. Ať vám vyjde počasí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.9.14 12:44

@klipi Na tu přehradu jsem se na mapě dívala, tak tam zajdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.9.14 13:19

@klipi A k té přehradě je to po silnici nebo někde lesem a dá se tam jet s golfáčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.9.14 13:56

V podstatě z Buchlovic musíte po cestě, pak se dá dolů jít po louce, kousek po cestě a pak už se jde podél přehrady. Golfáčem určitě, jenom pokud má moc malé kolečka, bude to dřina, kromě asfaltky je to pak nezpevněná cesta. Já tam kočárem jezdím normálně, ale mám větší kolečka, ne ty pidi městské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.9.14 14:02

@klipi Díky za přesný popis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie