Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proto se tomu říká buchta
asi.
Myslim ze se to většině chlapů naopak líbí, ale kdyz tobě ne, tak vysypej prasátko a běž na plastickou operaci ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
No, buchta a hlavně asi chlapům záleží na tom, aby nebyla suchá ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Já zakladatelku chápu. Pokud je štíhlá a má tam prostě dole napuchlý bochánek, tak to bych šla asi taky na liposukci - Teda aspoň myslím že je to takhle řešitelné… Myslím si, že většina žen to nemá, když koukám na koupališti.
@Kfětoslava píše: Více
Nevim, nikdy me nenapadlo to nějak porovnávat. Kdyz jsem ze zvědavosti koukala na google tak v tom fakt žádnou hrůzu nevidím, ale jak upřímně píšu, kdyz ji to vadi, od toho tu jsou plastičtí chirurgove. ![]()
@Anonymní píše: Více
Mela jsem a mam taky buclatou vulvu a v dobách největší sexuální divočiny mezi 25-30 lety nez jsem poznala manžela a vdala se, tak jsem měla cca pres dvacet sexuálních partnerů a všichni z ní byli nadšení, jen jeden narcis a model měl nějaké řeči, příště už sex nebyl a ještě škemral, že se mu to vlastně moc líbilo. Nechápu co vlastně vůbec řešíš, jak říkají často muzi - i pod hnusným ksichtem může pěkná pica zahálet
![]()
Hele, já to měla taky, hlavně po dvou císařích, jak mi zbylo hodně volné kůže. U mě se to vyřešilo tím, že jsem byla na plastice břicha, kde mi odebrali převis a doktor mi pak docela napnul právě i tu kůži na pipce. Jinak se to dá řešit liposukcí.
@Anonymní píše: Více
Tak tá poslední věta je za všechny drobné!
![]()