Buclatá tam dole i po zhubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13938
29.6.25 07:58

Proto se tomu říká buchta :D asi.
Myslim ze se to většině chlapů naopak líbí, ale kdyz tobě ne, tak vysypej prasátko a běž na plastickou operaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
29.6.25 08:13
@Lily-of-the-valley píše: Více

No, buchta a hlavně asi chlapům záleží na tom, aby nebyla suchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
29.6.25 08:20
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já zakladatelku chápu. Pokud je štíhlá a má tam prostě dole napuchlý bochánek, tak to bych šla asi taky na liposukci - Teda aspoň myslím že je to takhle řešitelné… Myslím si, že většina žen to nemá, když koukám na koupališti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13938
29.6.25 08:37
@Kfětoslava píše: Více

Nevim, nikdy me nenapadlo to nějak porovnávat. Kdyz jsem ze zvědavosti koukala na google tak v tom fakt žádnou hrůzu nevidím, ale jak upřímně píšu, kdyz ji to vadi, od toho tu jsou plastičtí chirurgove. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 11:14
@Anonymní píše: Více

Mela jsem a mam taky buclatou vulvu a v dobách největší sexuální divočiny mezi 25-30 lety nez jsem poznala manžela a vdala se, tak jsem měla cca pres dvacet sexuálních partnerů a všichni z ní byli nadšení, jen jeden narcis a model měl nějaké řeči, příště už sex nebyl a ještě škemral, že se mu to vlastně moc líbilo. Nechápu co vlastně vůbec řešíš, jak říkají často muzi - i pod hnusným ksichtem může pěkná pica zahálet :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
179
29.6.25 14:07

Hele, já to měla taky, hlavně po dvou císařích, jak mi zbylo hodně volné kůže. U mě se to vyřešilo tím, že jsem byla na plastice břicha, kde mi odebrali převis a doktor mi pak docela napnul právě i tu kůži na pipce. Jinak se to dá řešit liposukcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
29.6.25 14:09
@Anonymní píše: Více

Tak tá poslední věta je za všechny drobné! :palec: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
29.6.25 20:47