Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No a není tečkovaný ten toaleťák?
Jinak to může být odření od papíru.
Mám taky potíže s touhle částí těla a byla doba, kdy mě každá kapička krve vyděsila. Teď mě akorát na*ere. Přesně cítím, které místo mi dělá potíže a že se ta krev objeví.
Ta tečka jde odseparovat z toho papíru proto doufám, že krev to není…ale nevim…já si se zadní partií taky užívala…figury, hemoroidy, zanícený hemoroid zvenku, Baronovy ligace, dilatan…atd… ![]()
To bych ale klidně tipla na ten meloun nebo jahodu.
Takže zkušenosti bohatší jak já. Chápu pak ten šok, když zas něco.
@Flyingfrog 😀 já hlavně doufám, že kolonoskopie vydrží fakt těch 10 let…asi jídlo, no…když neteče a všechny stejný…děkuju…
Taky jsem to teď v poslední době měla a lekla se. Pak jsem zjistila, že to byla rajčata. Meloun a jahody to taky určitě můžou udělat. Krev to určitě není, ta by nešla odseparovat. Klid. ![]()
Ahoj, nemá někdo podobnou zkušenost? teď druhý den pozoruji na papíře po velké červené tečky, třeba jen 3, nejsou rozmazané, jasné tečky, na stolici nic, měla jsem ted meloun, rajčata i jahody, ale nic nemá takové tečky…uklidňuju se ale, že krev by byla v tekutém stavu nebo třeba jako hlen atd…nic takového…ani bolesti žádné, chodím na minutu skoro přesně a kolono úplně ok před 7 lety.ale jsem z toho trochu nervózní.