Červené po utření po stolici

Anonymní
27.6.25 07:17

Červené po utření

Ahoj, nemá někdo podobnou zkušenost? teď druhý den pozoruji na papíře po velké červené tečky, třeba jen 3, nejsou rozmazané, jasné tečky, na stolici nic, měla jsem ted meloun, rajčata i jahody, ale nic nemá takové tečky…uklidňuju se ale, že krev by byla v tekutém stavu nebo třeba jako hlen atd…nic takového…ani bolesti žádné, chodím na minutu skoro přesně a kolono úplně ok před 7 lety.ale jsem z toho trochu nervózní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14106
27.6.25 07:52

No a není tečkovaný ten toaleťák?

Jinak to může být odření od papíru.

Mám taky potíže s touhle částí těla a byla doba, kdy mě každá kapička krve vyděsila. Teď mě akorát na*ere. Přesně cítím, které místo mi dělá potíže a že se ta krev objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.25 08:02

Ta tečka jde odseparovat z toho papíru proto doufám, že krev to není…ale nevim…já si se zadní partií taky užívala…figury, hemoroidy, zanícený hemoroid zvenku, Baronovy ligace, dilatan…atd… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14106
27.6.25 08:46

To bych ale klidně tipla na ten meloun nebo jahodu.
Takže zkušenosti bohatší jak já. Chápu pak ten šok, když zas něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.25 08:50

@Flyingfrog 😀 já hlavně doufám, že kolonoskopie vydrží fakt těch 10 let…asi jídlo, no…když neteče a všechny stejný…děkuju…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.25 08:59

Taky jsem to teď v poslední době měla a lekla se. Pak jsem zjistila, že to byla rajčata. Meloun a jahody to taky určitě můžou udělat. Krev to určitě není, ta by nešla odseparovat. Klid. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.25 09:08
@Anonymní píše: Více

Děkujuuu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat