Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My jsme počali asi 20.12. a testovala jsem od 27.
29. byl už doušek a další dny sílil. Naposled jsem testovala 4.1.
Teď to taky nevydržim a určitě otestuju před MS, i když riskuju, že se pak spustí MS. Ale zrovna tou dobou budeme pár dní před svatbou, takže mi to možná úplně vypadne a zapomenu na testování.
Určitě před MS…mě ale hned bolelo v kříži a pak prsa. Uvidim, jak to bude teďka…ale už se těšim.
No tak Vám budu držet palce ......snad nám to taky vyjde.....:o)))
Mno tak na to budu spoléhat…já mám první dítě přes antikoncepci…a vzhledem k tomu, že sem nevěděla že sem těhotná a nebylo mi ani špatně.....nějak si ani nevzpomínám, že bych měla nějaký příznaky těhotenství..... tak je to cílené těhotenství pro mě tak trošku jiné.....:o)))))
Izzz…no tak vám přeju at se brzo zadaří…já už mám z prvního vztahu 3,5 letou cácorku......:o))))
@Kacer80 @Izzz přeji Vám, ať co nejdříve najdete vytoužené //! U mě když jsem na to stále čekala tak nic, pak jsem nastoupila v říjnu do nové práce a na snažení a mimi jsem úplně zapomněla. V listopadu jsem otěhotněla a v prosinci jsem našla ty dvě potvůrky!!!
Dneska už mám 8mi měsíčního lumpíka ![]()
Hezký večer, chtěla jsem Vás poprosit o radu nebo Vaše zkušenosti…vysadila jsem HA, rádi bychom mimčo, poslední týden mám bolest v podbřišku jako když to mám dostat, prsa citlivé a i častěji chodím na záchod, ms mám dostat cca za 5dní, všude čtu jak je normální po vysazení že podbřišek bolí, nechci být naivní že by se nám to hned na poprvé povedlo, ale tajně doufám, s prvním jsem totiž čtyři roky bojovala a snažila se a nerada bych tohle všechno prožívala znovu
antinu jsem brala asi 2,5 roku, dobrala plato, domenstruovala a další už nevzala, po týdnu přišla menstruace znovu, nevím jestli už ta pravá nebo se jen tělo čistilo. Budu ráda za jakoukoliv vaši radu, děkuji ![]()