Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,já vím,že už to tu bylo asi stokrát,ale prostě se nemůžu vůbec rozhodnout mezi jmenama..rozhodujeme se mezi julii a ellou.julie se mi líbí moc,ale jelikož je manžel američan a v čechách jsme jen na 3roky,pak ji v USA všichni budou říkat po anglicky a to se mi moc nelíbí.ella je taky krásný,ale ségra je eva a má emu
tak já vám nevím..
Ahoj, já to taky dlouho řešila.Rozhodovala jsem se mezi Ellou a Emmou.
Pěkné jména i ta Julie je hezké jméno. Já bych dala Ellu ale záleží i na příjmení.....
Za mě Julie. Anglicky to zní tak vznešeně
Různých Ell a Elišek jsou mraky ![]()
Prijmeni je Green,takze si myslim,ze by se hodilo oboje. No tyhle dve jsou jediny,na kterych jsme se s manzelem dohodli. Musime brat ohled na obe strany,aby to umeli vyslovit i v Americe ![]()
Julie…já sama bych chtěla holčičku Julinku ![]()
Moje kamarádka má Ellu a nepřijde mi to zrovna pěkný jméno, ale záleží na tom jak se to jméno říká. Oni jí říkají Ello, Ellen, Elleno.
Tak mne osobně se více líbí Julie (také jsem nad ní přemýšlela). Ale zase Ella Green se mi líbí víc..to jsem ti poradila co ![]()
Když už, tak JULIA Green, ne Julie, to zní divně v kombinaci s tím příjmením.
Ale osobně bych nedala ani jedno, nelíbí se mi moc ani jedna varianta.
Ja se rozhoduju mezi Julii a Stelou,… taky zijeme v zahranici. Takze hlasuju spis za Julii, i kdyz Ella je taky krasne!
Ella Green ale zni lip!
A nešlo by se dohodnout na „Nella Green“?
Nelinka se mi moc líbí… Jinak teda asi spíš Ella, ale viděla bych to na Ellen… Ella je takovej mezinárodně-českej paskvil ![]()
My máme Ellu,říkáme jí Ellinko,Elluš,Ellis,Elluško.Každy mi v porodce říkal,že jsme vybrali moc hezké jméno.No,ale je pravda,že ted se nějak rozmohly..
Mě osobně,se Julie moc nelíbí…