Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@parketka píše:
Adélky se rozjely? To byl můj typ.
No, ani ne tak rozjely, ale celkově jich je třeba u nás dost. Ve vesnické škole a školce o celkem 90ti dětích jsem jich napočítala celkem 18, ale je to v různých ročnících. A v nejbližším příbuzenstvu je máme čtyři. Tak to asi trochu zkresluje můj pohled
.
Zajímavé stránky ohledně jmen - http://www.kdejsme.cz/
@Izzz píše:
Julia Green…pěkně to vypadá, ale jak to zní! Nebo to bude „Džuli“ Green.
Ono to je těžký, mě zase Ela Grýn zní jako Evrgrýn
.
@Milli píše:
Ono to je těžký, mě zase Ela Grýn zní jako Evrgrýn.
Jo, přesně, mně taky!
![]()
Opravdu hezky nezní žádná z těch variant, chtělo by to prostě něco delšího ![]()
@Milli píše:
No, ani ne tak rozjely, ale celkově jich je třeba u nás dost. Ve vesnické škole a školce o celkem 90ti dětích jsem jich napočítala celkem 18, ale je to v různých ročnících. A v nejbližším příbuzenstvu je máme čtyři. Tak to asi trochu zkresluje můj pohled.Zajímavé stránky ohledně jmen - http://www.kdejsme.cz/
Teda 18 z 90 je docela dost. Já neznám žádnou a jak píše izzz je to asi fakt jedno.
@parketka - já byla na celé městské ZŠ jediná se svým jménem a jak ráda bych bývala splynula s davem stejně se jmenujících
.
@parketka - máš to v SZ. Ne, že bych se za to styděla, ale mám ne až tak obvyklé jméno a nerada bych, aby mě tu vypátrala jedna známá, co sem chodí.
Julie i když bude za hranicema může si vyprošovat o říkání Julie a né o anglické verzi
Ella je krásné jméno, ale mě se Líbí Julka..
Jee,Stella je krasny jmeno,hned bych ho dala,ale je to nase kocka ![]()
No uvidime,uvidime. Fakt to je 50 na 50. Mala bude mit urcite jeste jedno jmeno(joo,Amerika),takze kratky jak nektery rikaj to nebude. Tohle rozhodovani me znici,a to uz mam termin za mesic! Aach jo ![]()
Jinak ale dik moc za vsechny nazory!
@zuuq píše:
No uvidime,uvidime. Fakt to je 50 na 50. Mala bude mit urcite jeste jedno jmeno(joo,Amerika),takze kratky jak nektery rikaj to nebude. Tohle rozhodovani me znici,a to uz mam termin za mesic!
Tak, pokud k tomu bude ještě jedno jméno, tak jsem tuhle diskusi nějak nepochopila
v konečné verzi to bude znít úplně jinak a veškeré názory, co tu zazněly, jsou tím pádem mimo mísu…
![]()
Nejsou,proc by byly mimo misu? Bude mit dve jmena,ale to druhy se stejne moc nepouziva,bude to mit v papirech,ale bude se ji rikat jenom tim prvnim.Takze to prvni je to nejdulezitejsi.