Neschopenka a lázně

12651
10.4.12 20:10

Neschopenka a lázně

Ahoj, potřebovala bych poradit. Jsem od začátku těhotenství na PN, ale s maželem bychom chtěli jet na prodloužený víkend do lázní. Prostě si trošku užít, ještě než se prcek narodí. Dá se to udělat nějak oficiálně? Nechci případnou kontrolu nějak obcházet a nechávat si napsat potvrzení, pokud by to šlo nějakou jinou „legální“ cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
10.4.12 20:14

Já myslím, že jde. Nahlásíš u doktora na víkend změnu adresy. Neměl by to být snad problém. Dříve to šlo tak snad to jde i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.4.12 20:57

Ale i na té nahlášené přechodné adrese musíš dodržovat vycházky a může ti tam přijít kontrola.
Otázka, jestli se to „stihne“, než tu adresu zadají do systému, než tě „přidělí“, nějakému kontrolorovi… Teoreticky tě kontrolovat můžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.4.12 20:59

To je naprd, pořád otravovat doktorku… No ale pokud to tak je, tak se holt nedá nic dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.4.12 10:29

Zkus se na to zeptat doktorky, jestli to nejde nějak napsat… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
25.5.12 08:00
@jessikka píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Jsem od začátku těhotenství na PN, ale s maželem bychom chtěli jet na prodloužený víkend do lázní. Prostě si trošku užít, ještě než se prcek narodí. Dá se to udělat nějak oficiálně? Nechci případnou kontrolu nějak obcházet a nechávat si napsat potvrzení, pokud by to šlo nějakou jinou „legální“ cestou.

Ahoj :-) Chtěla jsem se zeptat, jak jsi uspěla u dr.?
Příští týden se na to budu ptát mé dr., tak mě zajímá, jestli je to možné :?:
Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
25.5.12 08:20

Jojo, možné to je, změnu adresy povoluje lékař. A s lázněmi by problém být neměl, tam myslím, že by šli ukecat i ty vycházky, pokud by byl člověk v té době na nějaké proceduře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.5.12 08:33

@Alex160509 My jsme nakonec nikam nejeli a nechali to na podzim. Takže budu ráda, když sem pak napíšeš, jak jsi dopadla ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.5.12 11:46
@jessikka píše:
@Alex160509 My jsme nakonec nikam nejeli a nechali to na podzim. Takže budu ráda, když sem pak napíšeš, jak jsi dopadla ty :-)

Tak jsem se vrátila od dr. a změna adresy na neschopence je možná za 50,– takže mám radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.5.12 11:47

@Alex160509 Fakt? Mně to doktorka měnila zdarma… Asi nějaký její soukromý administrativní poplatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
31.5.12 12:09
@jessikka píše:
@Alex160509 Fakt? Mně to doktorka měnila zdarma… Asi nějaký její soukromý administrativní poplatek…

Jojo, nejspíš jo, tak ona to musí nahlásit na sociálce, takže s tím nějaké náklady má… na druhou stranu myslím, že by ho chtít neměla, ale kdo by se dohadoval, když to změnit potřebuje, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.5.12 12:34

@j.a.n.i1 @jessikka Já jsem hlavně ráda, že nedělal ofuky a napíše mi to, takže 50 oželím. Tak už teď plánuju ještě jednu dovolenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí