Vcestná placenta na přední stěně

3158
10.4.12 11:38

Vcestná placenta na přední stěně

Ahoj holky, jdu si pro radu. Někdy v 17tt mi byla zjistena vcestna placenta marginalis - 2st,byla kousek od delozni branky. Cca v 19tt uz byla vytahla o kus, dr. rikal ze je 3,5 cm od delozni branky tedy vcestna placenta 1.st. Min tyden jsem byla na velkem UTZ a ve zprave je napsano placenta na predni strane vysoko. Ja se nezeptala, jak moc vysoko je.
O co mi teda jde. Dr. nam v tom 17tt zakazal pohlavni styk, rikal radeji at nekrvacim. Pak jsem se hoptala, jestli teda uz muzeme, tak rikal ze by jeste pockal :nevim: Jsem na vazkach, je to uz i na me moc :oops: Zajimalo by me zda je sex zakazan jako konkretne pohlavni styk, nebo i jine praktiky :nevim: Nevim zda nemuze krvaceni spustit i orgasmus :nevim:
Jak jste na tom vy, co mate taky takovy problem.Nerada bych mela celibat az do porodu, samo ze kdyz to bude nutne tak ano,ale jde mi i o to zda jsou zakazane ty jine metody sexu a ten orgasmus.Diky moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.12 15:25

Ahoj, já mám taky nízko ulož.placentu, krvácela a špinila jsem opakovaně od 5gt.. teď jsem 19, placenta se sune pomalu nahoru.
Jinak Ti to shrnu - u nás nic od toho 5gt, orgasmus způsobí stahy dělohy, které by krvácení mohly přispět. Takže mám smůlu :mrgreen:
On pohled na krev, která z tebe odchází fakt není to pravé afrodisiakum.. o mimčo se bojím, nerada bych nedočkavostí něco pos… Takže jsem se smířila, uvidím za 14 dnů co a jak.
Vydrž, no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí