Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu si pro radu. Někdy v 17tt mi byla zjistena vcestna placenta marginalis - 2st,byla kousek od delozni branky. Cca v 19tt uz byla vytahla o kus, dr. rikal ze je 3,5 cm od delozni branky tedy vcestna placenta 1.st. Min tyden jsem byla na velkem UTZ a ve zprave je napsano placenta na predni strane vysoko. Ja se nezeptala, jak moc vysoko je.
O co mi teda jde. Dr. nam v tom 17tt zakazal pohlavni styk, rikal radeji at nekrvacim. Pak jsem se hoptala, jestli teda uz muzeme, tak rikal ze by jeste pockal
Jsem na vazkach, je to uz i na me moc
Zajimalo by me zda je sex zakazan jako konkretne pohlavni styk, nebo i jine praktiky
Nevim zda nemuze krvaceni spustit i orgasmus ![]()
Jak jste na tom vy, co mate taky takovy problem.Nerada bych mela celibat az do porodu, samo ze kdyz to bude nutne tak ano,ale jde mi i o to zda jsou zakazane ty jine metody sexu a ten orgasmus.Diky moc ![]()
Ahoj, já mám taky nízko ulož.placentu, krvácela a špinila jsem opakovaně od 5gt.. teď jsem 19, placenta se sune pomalu nahoru.
Jinak Ti to shrnu - u nás nic od toho 5gt, orgasmus způsobí stahy dělohy, které by krvácení mohly přispět. Takže mám smůlu ![]()
On pohled na krev, která z tebe odchází fakt není to pravé afrodisiakum.. o mimčo se bojím, nerada bych nedočkavostí něco pos… Takže jsem se smířila, uvidím za 14 dnů co a jak.
Vydrž, no.