Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat, protože už si chvílema připadám fakt jak praštěná. Snažíme se s přítelem o miminko…antikoncepci sem vysadila asi před 2 měsíci…před tím sem jí 3,5 roku nebrala.....minulý měsíc jsem dostala normílně menstruaci v plánovaném termínu......ovšem den po menstruaci která skončila 2.4.12 mě začaly strašně bolet prsa a trvá to až do teď......myslíte, že můžu být těhotná??? Test je asi zbytečné si ted dělat ......
Řekla bych, že je to spíš změna hormonální hladiny po vysazení antikoncepce.
A MS byla normální, dlouhá?
preco by malo byt zbytocne si robit test?
to je fakt taky problem ocikat tu palicku za par korun?
![]()
tehotnost je malo pravdepodobna, ale nie vylucena. nevieme aka bola ms, kedy bol styk,
prsia mozu boliet kvoli ovulacii, kvoli cyste, kvoli zvysenemu prolaktinu, a milion dalsich dovodov…
ja viem, ze sa potrebujes vykecat, ale odpoved tu proste nenajdes ![]()
tak mozny to je, nam se to podarilo az po 4 mesících vysazeni antikoncepce. Zavolej doktorovi a on ti da injekci a pak budes mit 10 dni nez zjistis pravdu
drzim palce ![]()
Ahojky, mě bolí prsa teď taky, ale antikoncepci mám vysazenou už asi půl roku . Dnes jsem 13DPO a včera jsem zkoušela testík s citlivostí 25. Nic. Ale možná je ještě brzy. Tak zkus testnout. Za zkoušku nic nedáš a budeš aspoň vědět na čem jsi … ![]()
No ženská v lékárně mi řekla , že na test je ještě brzo šla sem si pro něj dneska do lékarny a ona mě úplně odradila.....jinak sex kdy byl poslední je tu zbytečně psát, protože už si připadáme jak veverky...... ![]()
no kdyz jsem si ja zkousela prvni 2 testy tak mi ukazal jen jednu carku a za tyden uz mi doktorka hlasila ze jsem tehotna
takze to ze mas negativni test nic neznamena pokud budes mit stale spozdeni ![]()
@Kacer80 píše:
No ženská v lékárně mi řekla , že na test je ještě brzo šla sem si pro něj dneska do lékarny a ona mě úplně odradila.....jinak sex kdy byl poslední je tu zbytečně psát, protože už si připadáme jak veverky......
@Petík K píše:
no kdyz jsem si ja zkousela prvni 2 testy tak mi ukazal jen jednu carku a za tyden uz mi doktorka hlasila ze jsem tehotnatakze to ze mas negativni test nic neznamena pokud budes mit stale spozdeni
Ale zakladatelka nemá zpoždění.
ak si myslis, ze Ta bolia prsia, lebo si tehotna, tak by si musela otehotniet pred ms. ovulacia byva cca 14 dni pred ms, co by znamenalo, ze teraz si v cca 6. tyzdni. to uz by Ti kazdy test ukazal.
@Ewule0712 píše:
Ale zakladatelka nemá zpoždění.
aj tak to se omlouvam vazne jsem to z toho pochopila
ale treba to prijde ![]()
No zpoždění nemám ......teprve čekám jestli MS dorazí nebo ne , ale prsa se mi trochu zvětšila , bolí a chodím často na záchod......tak já nevim ......jestli sem si to nevsugerovala.......
Uvidim 18 tého jdu na gynekologii na prevetivní prohlídku tak bud to vydržim do středy a nebo si ještě dneska skočim do lékárny........
@Kacer80 píše:
No zpoždění nemám ......teprve čekám jestli MS dorazí nebo ne , ale prsa se mi trochu zvětšila , bolí a chodím často na záchod......tak já nevim ......jestli sem si to nevsugerovala.......
ak by si bola tehotna a priznaky mala od 3.4. tak by si musela byt tehotna od cca polovice marca/brezna. a to uz by Ti kazdy test ukazal.
na otehotnenie treba totiz ovulaciu. po ovulacii pride menstruacia. a ked nepride, tak si tehotna.