Vysazení antikoncepce a bolest prsou - bude mimi?

199
11.4.12 15:07

BUde mimi????

Ahoj chtěla bych se zeptat, protože už si chvílema připadám fakt jak praštěná. Snažíme se s přítelem o miminko…antikoncepci sem vysadila asi před 2 měsíci…před tím sem jí 3,5 roku nebrala.....minulý měsíc jsem dostala normílně menstruaci v plánovaném termínu......ovšem den po menstruaci která skončila 2.4.12 mě začaly strašně bolet prsa a trvá to až do teď......myslíte, že můžu být těhotná??? Test je asi zbytečné si ted dělat ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
11.4.12 15:13

Řekla bych, že je to spíš změna hormonální hladiny po vysazení antikoncepce.
A MS byla normální, dlouhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.4.12 15:20

preco by malo byt zbytocne si robit test?
to je fakt taky problem ocikat tu palicku za par korun? :roll: :nevim:

tehotnost je malo pravdepodobna, ale nie vylucena. nevieme aka bola ms, kedy bol styk,

prsia mozu boliet kvoli ovulacii, kvoli cyste, kvoli zvysenemu prolaktinu, a milion dalsich dovodov…

ja viem, ze sa potrebujes vykecat, ale odpoved tu proste nenajdes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.4.12 15:22

tak mozny to je, nam se to podarilo az po 4 mesících vysazeni antikoncepce. Zavolej doktorovi a on ti da injekci a pak budes mit 10 dni nez zjistis pravdu :-D drzim palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
11.4.12 15:24

Ahojky, mě bolí prsa teď taky, ale antikoncepci mám vysazenou už asi půl roku . Dnes jsem 13DPO a včera jsem zkoušela testík s citlivostí 25. Nic. Ale možná je ještě brzy. Tak zkus testnout. Za zkoušku nic nedáš a budeš aspoň vědět na čem jsi … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.12 15:29

No MS byla asi o den dva kratší než normálně......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.12 15:32

No ženská v lékárně mi řekla , že na test je ještě brzo šla sem si pro něj dneska do lékarny a ona mě úplně odradila.....jinak sex kdy byl poslední je tu zbytečně psát, protože už si připadáme jak veverky...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.4.12 15:32

no kdyz jsem si ja zkousela prvni 2 testy tak mi ukazal jen jednu carku a za tyden uz mi doktorka hlasila ze jsem tehotna :-D takze to ze mas negativni test nic neznamena pokud budes mit stale spozdeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.4.12 15:33
@Kacer80 píše:
No ženská v lékárně mi řekla , že na test je ještě brzo šla sem si pro něj dneska do lékarny a ona mě úplně odradila.....jinak sex kdy byl poslední je tu zbytečně psát, protože už si připadáme jak veverky...... :D
:-DDDDDDDDDDDDDD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
11.4.12 15:34
@Petík K píše:
no kdyz jsem si ja zkousela prvni 2 testy tak mi ukazal jen jednu carku a za tyden uz mi doktorka hlasila ze jsem tehotna :-D takze to ze mas negativni test nic neznamena pokud budes mit stale spozdeni :palec:

Ale zakladatelka nemá zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.4.12 15:36

ak si myslis, ze Ta bolia prsia, lebo si tehotna, tak by si musela otehotniet pred ms. ovulacia byva cca 14 dni pred ms, co by znamenalo, ze teraz si v cca 6. tyzdni. to uz by Ti kazdy test ukazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.4.12 15:37
@Ewule0712 píše:
Ale zakladatelka nemá zpoždění.

aj tak to se omlouvam vazne jsem to z toho pochopila :roll: ale treba to prijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.12 15:42

No zpoždění nemám ......teprve čekám jestli MS dorazí nebo ne , ale prsa se mi trochu zvětšila , bolí a chodím často na záchod......tak já nevim ......jestli sem si to nevsugerovala.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.12 15:45

Uvidim 18 tého jdu na gynekologii na prevetivní prohlídku tak bud to vydržim do středy a nebo si ještě dneska skočim do lékárny........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.4.12 15:45
@Kacer80 píše:
No zpoždění nemám ......teprve čekám jestli MS dorazí nebo ne , ale prsa se mi trochu zvětšila , bolí a chodím často na záchod......tak já nevim ......jestli sem si to nevsugerovala.......

ak by si bola tehotna a priznaky mala od 3.4. tak by si musela byt tehotna od cca polovice marca/brezna. a to uz by Ti kazdy test ukazal.

na otehotnenie treba totiz ovulaciu. po ovulacii pride menstruacia. a ked nepride, tak si tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí