Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o vaše zkušenosti
19.února jsem si nechala po předchozí domluvě s gynekoložkou píchnout svou první Depo-Proveru.Byla jsem upozorněna na možné špinění, či slabé krvácení po nějakou dobu…než se prý tělo srovná
Vše je tak, jak jsem byla upozorněna…špiním od té doby do dneška, sice jen malinko, ale někdy dopoledne nic a odpoledne ano…světlá krev, jen tak na intimku
Prosím, srovná se to? Děti už nechci, vzhledem k věku
,ale antiko potřebuji
Jak dlouho ještě čekat? Jsem zmatená a docela mě to štve
Ani Ascorutin nepomáhá úplně zastavit ![]()
Ono to bude asi hodně individuální. Já jsem nešpinila a nekrvácela vůbec a moje teta čtyři měsíce v kuse, takže do další injekce už nešla a srovnalo se to.
No ja ji mela taky a pul roku jsem ms nemela vubec, pak tri mesice da se rict v kuse..az pak jsem se dozvedela, ze toto je oblibena anti u prostitutek, pri dlouhodobem uzivani vetsinou ms uplne zmizi..ja po ni zhubla az hruza, pak jsem se rok davala dokupy, nez jsem mela zase pravidelnou ms..
Já jí brala 1/2 roku, a většinu času jsem špinila, další jsem si píchnout už nenechala. Ale my se chceme o druhé pokusit již letos, takže ani další v plánu nebyla.
Já jsem během prvního roku píchání depo-provery špinila asi 3krát po dvou dnech, pak 8 let nic, pak jsem jí vysadila, za rok a kousek jsem otěhotněla a půl roku po porodu(už jsem nekojila)jsem si jí nechala dát znovu, už je to rok a půl a špinila jsem jednou.Ale je to opravdu takzvaně „kus od kusu“,kamarádka si jí nechala dát taky a menstruovala snad dva měsíce takže do další injekce už nešla. Já jsem s ní ale nadmíru spokojená
@Mauzik2 Teď nevím jestli se mám urazit
p
rostitutka nejsem, mě jí doktor dal kvůli opakujícím se mykózám protože v klasické antikoncepci je něco(nevím název)co se těm potvorám líbí a v Depo proveře to není
@sarlota535 jezis to ne..tak to urcite mysleno nebylo..
ja jen, ze jsem to nekde cetla..
@Mauzik2 Neměla a bylo to super
ale je pravda že po vysazení a následném návratu ms(skoro rok než jsem to dostala)jsem málem zdechla, měla jsem to každých 14 dní a ukrutné křeče, trvalo to asi 4 měsíce než se to trošku srovnalo.Ale je pravda že na všechny ty nepravidelnosti a podobné zákeřnosti mě dr. upozornil když mi jí chtěl dát ![]()
@sarlota535 a s dalsim otehotnenim si problemy nemela? taky by se mi libilo nemit ms, ja ji teda jetse od porodu nemela, jen jednou slabe a od ty doby nic..po poru jsem skoro 14 mesicu. Ja ted taky zvazuju jakou anti dat..depu jsem mela pred 7-mi lety..mozna by mi ted sedla vic..ale kdo vi
@sarlota535 @Mauzik2 Holky moc vám díky za vaše zkušenosti
Já teď nevím, je to krátce, ale pakliže bych měla špinit neustále, tak si nechám změnit antiko
Škoda, protože kámoška jí měla skoro 5let a byla nadmíru spoky
Uvidíme, jak se situace vyvine ![]()
@Lussye píše:
Já jí brala 1/2 roku, a většinu času jsem špinila, další jsem si píchnout už nenechala. Ale my se chceme o druhé pokusit již letos, takže ani další v plánu nebyla.
@oliveh Tak se nechám překvapit
Třeba se to srovná, je to teprve 20dnů od píchnutí
a říkala mudra, že to může zlobit i klidně déle, než si tělo zvykne ![]()
Teď bych měla asi za dny dostat menses, tak jsem zvědavá, jestli dojde, nebo jestli to jen prošpiním
Byla bych moc ráda, kdyby se to srovnalo, opravdu, tahle forma antiko by mi zcela vyhovovala
![]()
Taky se mi na tom prave libilo to, ze nemusim hlidat prasky, zda jsem si ho vzala nebo ne..ale mela potize fakt velky..uz tak jsem byla hubena a diky ni jsem zhubla na 48 kilo..z 55 kil..