Bude to dobré? Špinění po první Depo-Provera

20993
11.3.13 13:24

Bude to dobré????Depo-Provera...

Prosím o vaše zkušenosti ;) 19.února jsem si nechala po předchozí domluvě s gynekoložkou píchnout svou první Depo-Proveru.Byla jsem upozorněna na možné špinění, či slabé krvácení po nějakou dobu…než se prý tělo srovná :think: Vše je tak, jak jsem byla upozorněna…špiním od té doby do dneška, sice jen malinko, ale někdy dopoledne nic a odpoledne ano…světlá krev, jen tak na intimku :oops: Prosím, srovná se to? Děti už nechci, vzhledem k věku :mrgreen:,ale antiko potřebuji ;) Jak dlouho ještě čekat? Jsem zmatená a docela mě to štve :cert: Ani Ascorutin nepomáhá úplně zastavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
11.3.13 13:38

Ono to bude asi hodně individuální. Já jsem nešpinila a nekrvácela vůbec a moje teta čtyři měsíce v kuse, takže do další injekce už nešla a srovnalo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 13:48

No ja ji mela taky a pul roku jsem ms nemela vubec, pak tri mesice da se rict v kuse..az pak jsem se dozvedela, ze toto je oblibena anti u prostitutek, pri dlouhodobem uzivani vetsinou ms uplne zmizi..ja po ni zhubla az hruza, pak jsem se rok davala dokupy, nez jsem mela zase pravidelnou ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.3.13 13:49

Já jí brala 1/2 roku, a většinu času jsem špinila, další jsem si píchnout už nenechala. Ale my se chceme o druhé pokusit již letos, takže ani další v plánu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
11.3.13 13:51

Já jsem během prvního roku píchání depo-provery špinila asi 3krát po dvou dnech, pak 8 let nic, pak jsem jí vysadila, za rok a kousek jsem otěhotněla a půl roku po porodu(už jsem nekojila)jsem si jí nechala dát znovu, už je to rok a půl a špinila jsem jednou.Ale je to opravdu takzvaně „kus od kusu“,kamarádka si jí nechala dát taky a menstruovala snad dva měsíce takže do další injekce už nešla. Já jsem s ní ale nadmíru spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
11.3.13 13:53

@Mauzik2 Teď nevím jestli se mám urazit :D p :mavam: rostitutka nejsem, mě jí doktor dal kvůli opakujícím se mykózám protože v klasické antikoncepci je něco(nevím název)co se těm potvorám líbí a v Depo proveře to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 13:55

@sarlota535 jezis to ne..tak to urcite mysleno nebylo.. :kytka: ja jen, ze jsem to nekde cetla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 14:20

@sarlota535 a tos 8 let nemela ms? to me ted tak napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
11.3.13 14:25

@Mauzik2 Neměla a bylo to super 8) ale je pravda že po vysazení a následném návratu ms(skoro rok než jsem to dostala)jsem málem zdechla, měla jsem to každých 14 dní a ukrutné křeče, trvalo to asi 4 měsíce než se to trošku srovnalo.Ale je pravda že na všechny ty nepravidelnosti a podobné zákeřnosti mě dr. upozornil když mi jí chtěl dát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 14:28

@sarlota535 a s dalsim otehotnenim si problemy nemela? taky by se mi libilo nemit ms, ja ji teda jetse od porodu nemela, jen jednou slabe a od ty doby nic..po poru jsem skoro 14 mesicu. Ja ted taky zvazuju jakou anti dat..depu jsem mela pred 7-mi lety..mozna by mi ted sedla vic..ale kdo vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
11.3.13 14:37

@sarlota535 @Mauzik2 Holky moc vám díky za vaše zkušenosti :hug: Já teď nevím, je to krátce, ale pakliže bych měla špinit neustále, tak si nechám změnit antiko :? Škoda, protože kámoška jí měla skoro 5let a byla nadmíru spoky :pankac: Uvidíme, jak se situace vyvine :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
11.3.13 14:39
Tak to jo, když chceš ještě mimčo, tak bych taky o další ani neuvažovala :hug: Snad se to u mě srovná :think: Byla bych moc ráda…jiné problémy s ní nemám :palec:
@Lussye píše:
Já jí brala 1/2 roku, a většinu času jsem špinila, další jsem si píchnout už nenechala. Ale my se chceme o druhé pokusit již letos, takže ani další v plánu nebyla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
11.3.13 14:41

@oliveh Tak se nechám překvapit ;) Třeba se to srovná, je to teprve 20dnů od píchnutí :think: a říkala mudra, že to může zlobit i klidně déle, než si tělo zvykne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
11.3.13 14:42

Teď bych měla asi za dny dostat menses, tak jsem zvědavá, jestli dojde, nebo jestli to jen prošpiním :nevim: Byla bych moc ráda, kdyby se to srovnalo, opravdu, tahle forma antiko by mi zcela vyhovovala :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 16:15

Taky se mi na tom prave libilo to, ze nemusim hlidat prasky, zda jsem si ho vzala nebo ne..ale mela potize fakt velky..uz tak jsem byla hubena a diky ni jsem zhubla na 48 kilo..z 55 kil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí