Bude to držet ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.23 17:46

Bude to držet ?????

Ahojte,

potřebuji poradit, máme nový byt a v koupelně chci zrcadlo na kachlicky, ale problém je, ze pak za těma kachličkama je sádrokarton, jak se tady postupuje, jak připevníme? Nějaké rady? Dekujiii :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
9.11.23 18:00
@Anonymní píše:
Ahojte,potřebuji poradit, máme nový byt a v koupelně chci zrcadlo na kachlicky, ale problém je, ze pak za těma kachličkama je sádrokarton, jak se tady postupuje, jak připevníme? Nějaké rady? Dekujiii :srdce:

Možděnky do sádrokartonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
9.11.23 18:52
@smile_xxx píše:
A co je na tom, že chceš zrcadlo v koupelně tak tajného?

To bychom ji všichni poznali. Kdo si v blízké době pridela do koupelny zrcadlo, je podezrelej. Stačí ještě položit kontrolní otazku, zda má pod tema kachlema sadros, a jestli jo, je to tutovka!

Další problém je ten, že má doma chlapa, který neumí to zrcadlo pridelat, a dokonce se na to neumí ani zeptat nejakeho znameho, takže se mu na to musí ptat ona zde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.11.23 18:57

Plácněte to na mamuta, to přežije i atomovou válku. A máte to bez vrtání! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8616
9.11.23 19:13

8o možděnky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
9.11.23 19:13

Máme ho přilepené. Jak v koupelně na kachličkách, tak na dveřích v předsíni. Drží už léta. A máme i ten sádroš pod kachlíkama. Tak a je to venku! Teď už mě poznal každý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
544
9.11.23 20:28
@Paja-Maya píše:
Plácněte to na mamuta, to přežije i atomovou válku. A máte to bez vrtání! :mrgreen:

Souhlas, dnes už jedině mamut :P ale u babi na statku jsme lepily kachlíky na domácí poctivá švestková povidla, to byl asi předchůdce mamuta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
9.11.23 21:02
@Amalthea píše:
8o možděnky? :lol:

V často rodiny říkají “žlička” nebo “žlíce” (jako lžička nebo lzice) nebo “kanička” :D (jako tkanička). Mě už asi nic nepřekvapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
9.11.23 21:23
@Zlatývoči píše:
Máme ho přilepené. Jak v koupelně na kachličkách, tak na dveřích v předsíni. Drží už léta. A máme i ten sádroš pod kachlíkama. Tak a je to venku! Teď už mě poznal každý 8o

Hele jestli mate ty kachle i vysparovany, tak už vím úplně tutově, která ty ses :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
9.11.23 21:56
@Semtex píše:
V často rodiny říkají “žlička” nebo “žlíce” (jako lžička nebo lzice) nebo “kanička” :D (jako tkanička). Mě už asi nic nepřekvapí :lol:

Jooo a KAKAVO
z toho mám osypky :lol: :lol:

k dotazu - doma máme dlaždičky na SDK a zrcadlo máme přilepené na mamuta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí