Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojte,potřebuji poradit, máme nový byt a v koupelně chci zrcadlo na kachlicky, ale problém je, ze pak za těma kachličkama je sádrokarton, jak se tady postupuje, jak připevníme? Nějaké rady? Dekujiii
Možděnky do sádrokartonu?
@smile_xxx píše:
A co je na tom, že chceš zrcadlo v koupelně tak tajného?
To bychom ji všichni poznali. Kdo si v blízké době pridela do koupelny zrcadlo, je podezrelej. Stačí ještě položit kontrolní otazku, zda má pod tema kachlema sadros, a jestli jo, je to tutovka!
Další problém je ten, že má doma chlapa, který neumí to zrcadlo pridelat, a dokonce se na to neumí ani zeptat nejakeho znameho, takže se mu na to musí ptat ona zde. ![]()
Plácněte to na mamuta, to přežije i atomovou válku. A máte to bez vrtání! ![]()
Máme ho přilepené. Jak v koupelně na kachličkách, tak na dveřích v předsíni. Drží už léta. A máme i ten sádroš pod kachlíkama. Tak a je to venku! Teď už mě poznal každý ![]()
@Paja-Maya píše:
Plácněte to na mamuta, to přežije i atomovou válku. A máte to bez vrtání!
Souhlas, dnes už jedině mamut
ale u babi na statku jsme lepily kachlíky na domácí poctivá švestková povidla, to byl asi předchůdce mamuta ![]()
@Amalthea píše:
možděnky?
V často rodiny říkají “žlička” nebo “žlíce” (jako lžička nebo lzice) nebo “kanička”
(jako tkanička). Mě už asi nic nepřekvapí ![]()
@Zlatývoči píše:
Máme ho přilepené. Jak v koupelně na kachličkách, tak na dveřích v předsíni. Drží už léta. A máme i ten sádroš pod kachlíkama. Tak a je to venku! Teď už mě poznal každý
Hele jestli mate ty kachle i vysparovany, tak už vím úplně tutově, která ty ses
![]()
@Semtex píše:
V často rodiny říkají “žlička” nebo “žlíce” (jako lžička nebo lzice) nebo “kanička”(jako tkanička). Mě už asi nic nepřekvapí
Jooo a KAKAVO
z toho mám osypky
![]()
k dotazu - doma máme dlaždičky na SDK a zrcadlo máme přilepené na mamuta ![]()
Ahojte,
potřebuji poradit, máme nový byt a v koupelně chci zrcadlo na kachlicky, ale problém je, ze pak za těma kachličkama je sádrokarton, jak se tady postupuje, jak připevníme? Nějaké rady? Dekujiii