Dveře v bytě - prosklené

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.11.23 15:27

Dveře v bytě - prosklené

Prosím o radu, vybíráme dveře do pokojů a Nemůžeme se shodnou jak moc prosklene..

Příspěvek upraven 11.11.23 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5111
9.11.23 15:31

Nemame zadne dvere prosklene a nechtela bych. Kdyz uz tak maximalne to horni okno ale ne cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
9.11.23 15:35

Tam kde se spí, nedávejte žádné sklo. My to tak máme a už bych to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.11.23 15:39

My máme do pokojů v podkroví prosklené a jedny do koupelny plné. Pokud zvolíš sklo. Tak dejte mléčné sklo. V pokoji pro hosty v přízemí máme plné. Tam by blbě vypadalo jedny prosklené a zbytek dveří plný. Takže tam jsem se skleněných vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
9.11.23 15:51

Máme takto..máme v bytě jen troje dveře krom vchodových - do pokoje, ložnice a koupelny..a všechny máme takove..jen v koupelně máme jen 3 horní skla, hned vedle dveří je WC tak aby nebylo nic vidět…sklo je teda mléčné takže jsou vidět jen obrysy…ale stejně 😁 😅
Celé plně by se mi asi nelíbily a stejně krom koupelny dveře nezavirame…děti jsou zatím malé takze tam jsou zarážky proti privreni prstiku😉pokud později budou chtít do pokojíku dveře plné tak jim je tam dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
9.11.23 15:52

Z obýváku do chodby máme celoskleněná kvůli světlu, jinak všude bez skla nebo nějakých blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.11.23 15:57

Design má být účelný, dát (trochu) prosklené dveře a pak se nevyspat, to je fakt konina :zed:
Do ostatních pokojů klidně celé prosklené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
9.11.23 15:59

Nechtěla bych nikdy čiré sklo a s malými dětmi bych nešla do skla příliš pod úrovní kliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
9.11.23 16:02

Znami mají byt, v chodbě není přirozené světlo, tak v ložnicích mají prosklené dveře, dětem tam museli dát roletu, aby je světlo z chutný nebudilo. Já bych dala všude plné dveře.
Naši mají v baráku plno prosklených dveří a člověk jen hlídá průvan, aby se něco nerozbilo…

• Citovat
  • Upravit
30300
9.11.23 16:02

Máme všechny plné. Bála jsem úrazů. Ničemu to zatím nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14563
9.11.23 16:04

Jo, prosklená dvere je opravdu někdy lepší dat kvůli světlu. Aspoň to horní sklo, do té ložnice bych to opravdu neprehanela. Pak taky záleží, jak mate navrhnuty ten byt, že. A taky, jak ty jednotlivé místnosti využíváte. A jak často ty dvere vůbec zavírate, my stejně spime s otevřenými :D

Já bych například někdy naopak ocenila, kdyby byly v obýváku plné dvere. Manžel by se tam zavřel a nerusil by světlem v celem baráku, když se mu nebude chtít spát.

Nemyslím si, ze by vadilo, kdybyste měli někde jedno sklo a někde tři, pokud bude jinak design dveri stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.11.23 16:16

Vsude plne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37118
9.11.23 16:26

Nemáme žádné prosklene, mě to přijde jako blbost, buď je tam ztrata soukromí, když je přes ty dveře vidět a tím pádem ty dveře ztrácí (aspoň pro mě) smysl, a nebo je to sklo nějak mléčné a to stejně propustí prd světla. :nevim: Moji rodiče mají jen takový čtverec v horní části dveří ze skla, jim se to líbilo, mě to akorat rozčiluje, když tam spim, protože pokazde když jde v noci někdo kolem a rozsvítí, tak mě hned vzbudí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.11.23 16:30

Měli jsme vždy sklo. I na minulém domě. A žádný problém. Pokud není někdo nějaký agresor, který tříská pěstí do dveří, tak nevidím důvod se bát. Nám se teda celé plné všude nelíbí. Jak v hrobce to je na té chodbě. Ale my máme i obrovské celé skleněné, posuvné dvoje. Takže jsme na skleněné dveře zvyklí. Taky s tím problém není. Takže interiérovky do pokojů se sklem jsou jen třešínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.11.23 16:41

Do ložnice a detskych pokojů, prostě kde se spí, mame plne, zbytek prosklenné. A samo na wc a do koupelny plné. V chodbe bylo puvodne taky šero, vyřešil to Lightway světlovod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max