Šly byste bydlet do Ústí nad Labem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.23 13:32

Šly byste bydlet do Ústí nad Labem

Otázka jasná :mrgreen: samozřejmě vím, co se děje v Mojžíři a okolí, bydlela jsem pár let u Děčína a jezdila kolem, ale určitě jsou v Ústí i další krásná místa, kde lze bydlet?
Pracuji z domova, takže práci mám pořešenou, dlouho jsem žila v Praze i Ostravě, takže s nepřizpůsobivými mám bohaté zkušenosti a jen tak mě něco nepřekvapí (žila jsem v Ostravě Přívoze, kde cikáni prakticky non stop žili na ulici, to bylo ghetto
Proč Ústí? Město se mi odjakživa líbí, blízko do přírody, kde trávím dost času a do Německa, kam jezdím pracovně (nyní z jižní Moravy to mám od ruky). Navíc mi přijde, že z/do Ústí se dá pohodlně vlakem dostat prakticky kamkoliv, levné nájmy..
Jaké máte zkušenosti? Celé město přece není jen ghetto :) nebo je to taková síla a všichni utíkají?

prosím anonym, kamarádky nemusí vědět o mých záměrech se stěhovat :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1152
4.11.23 13:42

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 13:44

Bydlet bych tam nešla, Ústí se mi nelíbí. Ale mám tam velkou část rodiny a jsou spokojení. Bydlí na různých místech.

• Citovat
  • Upravit
15728
4.11.23 13:48

Ne, nikdy. Bohatě mi stačí, když na silnicích potkávám auta s ústeckou značkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55917
4.11.23 13:49

Ale tak vilku na Klíši bych snesla:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 13:55

Taky bych se tam moc nehrnula. Jako turisticky je docela zajímavý. Větruše (kde si nikoho nevšimnou dokud nemáva 1000 nad hlavou nebo nemá kravatu, popřípadě oběd aby stůl), bludiště, lanovka, zoo, úniková hra, velkej park, trhy, různé akce… Je tam toho takhle docela dost. Souhlasím s tou dostupnosti vlakem. Kamarádka bydlí u nemocnice a je tam spokojená.
Mě samotné přijde město strašně Špinavé, tmavé, staré, snad 1000 let se něco dělá na nádraží či miráku. No a jet tam autě. Tak houkam. Má mě je moooc velké

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 14:03

A co Děčín?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 14:06

Miluji Ústí. Je to moje srdcovka a třeba na Severní Terase nepřizpůspůsobiví nebydlí. Pro mě má Ústí neskutečné kouzlo, lepší jak Olomouc a České Budějovice.

• Citovat
  • Upravit
55917
4.11.23 14:08

Já bych z Ústí jezdila pracovat do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
4.11.23 14:08

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 14:12
@Anonymní píše:
A co Děčín?

Zámek, podzámčí, pastýřak, cyklostezka, vyhlídky, kvadrberk, zoo, ferrata. Kolem toho zámku je to hezký.
Minus není tu moc tras pro vozíčkáře. Labutě věčně žerou auta.
Taky jsou tam častý nehezké, zanedbané, zničené, zácpy denně na několik minut, povodně,

• Citovat
  • Upravit
366
4.11.23 17:11
@Anonymní píše:
Miluji Ústí. Je to moje srdcovka a třeba na Severní Terase nepřizpůspůsobiví nebydlí. Pro mě má Ústí neskutečné kouzlo, lepší jak Olomouc a České Budějovice.
České Budějovice a Ústí je jako BMW a Trabant. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 17:16
@moli74 píše: České Budějovice a Ústí je jako BMW a Trabant. :D

Já Ústí miluji. Olomouc znáš? Pro mě je hezčí než Budějovice. Ústí ovšem pořád vede.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 17:50

Ahoj, jsem rozená Ústečanda a teď bydlím asi 10 km od Ústí. V Dc jsem taky často, máme tam firmu. V Ul se to za posledních 15 let dost zhoršilo, co se týče výskytu různých individuí v centru města, ale pořád je to moje srdcovka. V Dc mi to přijde ještě horší, hlavně v Podmoklech. V Ul doporučuju Všebořice, Bukov, Klíši, Severní Terasu, Stříbrníky, Dobětice.

• Citovat
  • Upravit
2976
4.11.23 17:54

Ústí miluju a doteď mě mrzí, že jsem v něm nezůstala. Krásná čtvrť je Klíše, kousek do centra, vilky, univerzita, ZŠ, MŠ i SŠ, nedaleko Stížák. Bydlet se dá i na sídlištích: Všebořice, Dobětice, Severní Terasa. Dopravní dostupnost je velice dobrá, nevím jak teď, ale před 10 lety tu bylo hodně různých kavárniček a dobrých restaurací, takže i kulturní vyžití :). Když pak člověk vyjede z města na nějaký z okolních kopců, je tam hrozně moc hezkých vesniček. České Středohoří, Porta Bohemica, ale i Krušnohoří… má to svůj genius loci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí