Dveře v bytě - prosklené

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10024
9.11.23 16:42

Mame vsude plne, nemam rada prosklene dvere. Na chodbe zdne prirozene svetlo nemame, nicemu to nevadi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
9.11.23 16:50

V pokojích máme plné, prosklené jen v chodbě a WC (a pouze vrchní sklo). Kvůli světlu a případné klaustrofobii :lol: do pokojů bych prosklené nechtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.11.23 16:53
@xkoup21 píše:
Tam kde se spí, nedávejte žádné sklo. My to tak máme a už bych to nechtěla.

To ma prece kazdy jinak. Mame mlecne sklo do loznice a do jednoho decaku, plne dvere bych nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
9.11.23 16:57

Nechtěla bych do pokoje, kde někdo spí, prosklené dveře.

• Citovat
  • Upravit
a12
60986
9.11.23 16:58
@Facetoface píše:
Prosím o radu, vybíráme dveře do pokojů a Nemůžeme se shodnou jak moc prosklene…. Posílám obrázek. Ja bych chtěla prosklene jen to 1 horní okno, manžel všechny, aby bylo v chodbě světlo, podle mě ke důležitější, aby měl ten co spí klid s nevzbudilo ho když někdo přijde později domu.. takže bych chtěla do pokojiku a ložnice jen 1 prosklene, do obýváku vše prosklene, jenže zase se to k době nebude hodit když budou každé dveře jiné? Jak to mate vy - mate někdo do pokojiku a ložnice prosklene dveře s nevadí to? Děkuji…https://www.smrkove-dvere.cz/…la-3s-vyber/

Tolik prosklené bych nechtěla, jako dítě jsem měla takový ty klasický dveře jako bylo sklo v jednom kuse, tak 2/3 dveří a měla jsem je cely polepeny plakatama. My mame jen malej svyslej pruh a mléčný sklo, přes ktery není vidět, zas úplně bez skla bych taky nechtěla, dětem když jdou spát necháváme rozsvíceno na chodbě aby jim tam šlo trosku svetla, uplnou tmu nechtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
9.11.23 17:04

Máme s úzkým pruhem mléčného skla na straně pantů do všech pokojů a s kulatým kajutovým okénkem do koupelen a na záchod. Opět je v tom mléčné sklo, takže je poznat, že se vevnitř svítí (tj. někdo tam je), ale to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
9.11.23 17:04

Do ložnic a dětských pokojů se dává bez skla. Snad je normální mít soukromí, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60986
9.11.23 17:05
@Hanka1 píše:
Do ložnice a detskych pokojů, prostě kde se spí, mame plne, zbytek prosklenné. A samo na wc a do koupelny plné. V chodbe bylo puvodne taky šero, vyřešil to Lightway světlovod.

A co je ten zbytek teda? Záchod, koupelna a různý komory jsou bez skla, to si neumim představí mít třeba do technický místnosti, nebo spajzu prosklený dveře.. Takže by nam na prokleny zbyl jen obývák a chodba, pracovna se da využít taky k přespání, takže tam by podle tebe byly taky plný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.11.23 17:09
@AnoNe píše:
Do ložnic a dětských pokojů se dává bez skla. Snad je normální mít soukromí, ne? 8o

Jééééžiš, na to je snad nějaký zákon? :roll:
Soukromí může být i s mléčným sklem, dyť jde akorát vidět, že se tam svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
9.11.23 17:16

Máme všude. Je to mléčné sklo. Zastíní to dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.23 17:20

Díky všem ale moc jste mi teda nepomohly, každá říká něco jiného :)

Příspěvek upraven 02.01.24 v 01:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.11.23 17:27
@a12 píše:
A co je ten zbytek teda? Záchod, koupelna a různý komory jsou bez skla, to si neumim představí mít třeba do technický místnosti, nebo spajzu prosklený dveře.. Takže by nam na prokleny zbyl jen obývák a chodba, pracovna se da využít taky k přespání, takže tam by podle tebe byly taky plný.

Do obýváku, chodby a pracovny jsou prosklený, do technicky plný. Pracovnu nemáme na spani.

Mne je to celkem jedno, jak to maji ostatni, jestli to nekomu vyhovuje, tak at si da misto dveri zaves z korálků nebo céček…

v bytě mame vsechny prosklene z haly do pokojů, krom wc, koupelny a technické a do loznice to byl vopruz, musela jsem tam dat látkovou roletu, protoze mě svetlo z chodby budilo….takze jsem hned vedela, ze do baraku do spacích pokojů jedině plné…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.11.23 17:28
@Facetoface píše:
Díky všem ale moc jste mi teda nepomohly, každá říká něco jiného :) mně se líbí se sklem protože to prosvětlí chodbu, ale zase v chodbě nebyvame, ale chodí se z ni do všech pokojů :? tak nechci chodit přes temný tunel…. Ale zase na to spaní… ještě mne napadlo dat na chodbu malou lampičku která by se rozsvicovala místo velkého světla… a do pokojů dala aspoň to sklo nahoru… ale ty skleněné kde jsou všechna okna prosklená asi vylučujeme, to ke asi blbost… ale teď jestli nedat úplně plné teda :,(

Mrkni na světlovody, to by tmavou chodbu mohlo vyřešit…

• Citovat
  • Upravit
a12
60986
9.11.23 17:32
@Facetoface píše:
Díky všem ale moc jste mi teda nepomohly, každá říká něco jiného :) mně se líbí se sklem protože to prosvětlí chodbu, ale zase v chodbě nebyvame, ale chodí se z ni do všech pokojů :? tak nechci chodit přes temný tunel…. Ale zase na to spaní… ještě mne napadlo dat na chodbu malou lampičku která by se rozsvicovala místo velkého světla… a do pokojů dala aspoň to sklo nahoru… ale ty skleněné kde jsou všechna okna prosklená asi vylučujeme, to ke asi blbost… ale teď jestli nedat úplně plné teda :,(

No a jak často se stane, že někdo spí a svítí se na chodbě? U nás teda nikdy. U nás se nechává záměrně rozsvíceno když jdou spát děti, ty to chtěj. Pak jdu spát já a zhasinam, muž je většinou ještě dole a když jde spát uz nerozsveci, občas jdu později já a posvitime si na cestu mobilem, to stačí. Máme teda na schodišti připraveno na světýlka, ale zatím jsme je tam nedali :mrgreen: no a na záchod u nás v noci nikdo nechodí. Ráno ten, kdo jde dřív taky nerozsveci. Ale my spime v patře, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
9.11.23 17:35

Viděla jsme jak bráchovi z ruky stříká krev všude po bytě, to mě ze skleněných dveří vyléčilo do konce života. V předsíni máme noční světlo do zásuvky se senzorem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max