Dveře v bytě - prosklené

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2607
9.11.23 17:38
@MamkaDouDou píše:
Viděla jsme jak bráchovi z ruky stříká krev všude po bytě, to mě ze skleněných dveří vyléčilo do konce života. V předsíni máme noční světlo do zásuvky se senzorem.

Presne tak.. Mas podobneho bratra jako ja… Deti proste nekdy napadne nejaka kravina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.23 17:40
@a12 píše:
No a jak často se stane, že někdo spí a svítí se na chodbě? U nás teda nikdy. U nás se nechává záměrně rozsvíceno když jdou spát děti, ty to chtěj. Pak jdu spát já a zhasinam, muž je většinou ještě dole a když jde spát uz nerozsveci, občas jdu později já a posvitime si na cestu mobilem, to stačí. Máme teda na schodišti připraveno na světýlka, ale zatím jsme je tam nedali :mrgreen: no a na záchod u nás v noci nikdo nechodí. Ráno ten, kdo jde dřív taky nerozsveci. Ale my spime v patře, no.

Myslíme na to až budou děti větší..

Příspěvek upraven 02.01.24 v 01:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
9.11.23 17:45
@Facetoface píše:
Myslíme na to až budou děti větší.. teď to ničemu nevadí, kdo chce být déle vzhůru je v obýváku ze kterého světlo nejde.. ještě mne teď napadá takové ty elektrické svíčky v Ikei, myslím že se dají nastavit že třeba svítí určitou dobu… jinak světla už máme všude dané to už asi jinak neporesime se svetlovody…

Jestli myslíš, až děti budou chodit z nějaký pařby, tak to stejně vzbudí celej barák :lol: pokud teda vůbec budete spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
9.11.23 17:47

My máme zhruba takový sklo https://www.hornbach.cz/…san/5911629/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
9.11.23 18:03
@smile_xxx píše:
Tak já nevím, ale když se chystám do práce dřív, a partner nebo děti ještě spí. A nebo když se přijde třeba z divadla, a děti už spí, tak si v chodbě rozsvítím. A to může ty co spí rušit. Chvíli jsem takhle žila, že v mém pokoji byl nad dveřmi skleněný vyčlenek, a vždycky mě to rušilo/ vzbudilo. A bylo to v horním patře domu. A na záchod u nás chodíme v noci taky.

Tak ja píšu ze spaní máme v patře, kdyz přijde někde v noci, dole si normálně rozsviti a nikoho to neruší. Nahoru uz dojde klidně s malým světýlkem na mobilu a teda ja bych nedala se vzbudit do tmy a rozsvitit si velký svetlo na chodbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.11.23 18:21

@a12
My máme dole v přízemí světla na čidla na chodbě. To znamená, že si kocouři rozsvítí na každou cestu, kdy zamíří na chodbu. I v noci. My jsme to tak chtěli, když odjíždíme k mojí rodině na víkend nebo jinam. Furt vypadá, že je někdo doma, jak se průběžně pohybují. Dole máme chodbu i bez vypínačů, že nejsou třeba. Že si dole na cestu zvěř rozsvítí. To nás hore v pokojích nijak neruší. A hore chodíme v noci po tmě na záchod.
Sice nevidím problém skleněné dveře v pokojích nebo v interiéru, jak tady někdo popisuje. Ale to je jejich věc. Ať si všude ty plné mají, když se to někomu líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
9.11.23 18:29
@Kelsey píše:
@a12
My máme dole v přízemí světla na čidla na chodbě. To znamená, že si kocouři rozsvítí na každou cestu, kdy zamíří na chodbu. I v noci. My jsme to tak chtěli, když odjíždíme k mojí rodině na víkend nebo jinam. Furt vypadá, že je někdo doma, jak se průběžně pohybují. Dole máme chodbu i bez vypínačů, že nejsou třeba. Že si dole na cestu zvěř rozsvítí. To nás hore v pokojích nijak neruší. A hore chodíme v noci po tmě na záchod.
Sice nevidím problém skleněné dveře v pokojích nebo v interiéru, jak tady někdo popisuje. Ale to je jejich věc. Ať si všude ty plné mají, když se to někomu líbí.

No, my jako taky o tom přemýšleli kvůli světlu, samozřejmě. Ale právě kvůli vzhledu jsem chtěla aspon kousek skla, ale čirý teda ne, o tom jsme vůbec nepřemýšleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
9.11.23 18:31
@Anais Brno píše:
Znami mají byt, v chodbě není přirozené světlo, tak v ložnicích mají prosklené dveře, dětem tam museli dát roletu, aby je světlo z chutný nebudilo. Já bych dala všude plné dveře.
Naši mají v baráku plno prosklených dveří a člověk jen hlídá průvan, aby se něco nerozbilo…

Kazdy koho znam a ma i jen trosku prosklene tak dava bud roletu, nebo nejake hruzy z deky a tak, aby svetlo nebudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.11.23 18:38
@Tarena píše:
Kazdy koho znam a ma i jen trosku prosklene tak dava bud roletu, nebo nejake hruzy z deky a tak, aby svetlo nebudilo.

To se tech lidi ptas? :mrgreen:

Dalsi zbytecna diskuze. Argument o porezani je taky mimo. To by si clovek nemohl ani uvarit kafe. A skleneny dvere nejsou jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
9.11.23 18:44
@Baba píše:
To se tech lidi ptas? :mrgreen:Dalsi zbytecna diskuze. Argument o porezani je taky mimo. To by si clovek nemohl ani uvarit kafe. A skleneny dvere nejsou jen doma.

No podle mě dneska ty skla nejsou tak chatrny, jako za myho dětství, ani se uz moc nedává takovej velkej kus skla jako to bylo za nás, to stačilo dverma prasknout a bylo riziko vyskleni :lol: našima uz syn párkrát prasknul :roll: a sklo ani nezarachta jak to bylo dřív u dveří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.11.23 18:51

@a12
Asi je to sklo opravdu nějaké pevnější.
Naše první skleněné dveře doma přežily tornádo. Byly teda v tu dobu všechny otevřené. My je málo zavíráme všeobecně. Tak to byl asi důvod, že se nevysklily. Obložky k nim to štěstí neměly. Ty byly orvané, povolené, už nepoužitelné. Takže se to muselo měnit. Ale na všech skleněných to sklo zůstalo netknuté. Možná by to bylo jinak, kdyby ty dveře byly v tu dobu zavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
9.11.23 18:58

Já bych v ložnici s prosklenými dveřmi trpěla. Vadí mi světlo při usínání, hned mě to probudí, když někdo rozsvítí na chodbě. Měla jsem to tak ve spolubydlení a musela jsem na dveře namontovat závěs. Nevidím moc smysl snižovat si komfort v ložnici kvůli chodbě, kde maximálně projdeš, nebudeš tam trávit čas. :nevim:

EDIT: A jinak bych tedy taky ověřila rozbitnost, protože mám taky v okolí rodinu, kde dítě prosklenými dveřmi prolítlo a ošklivě se pořezalo. Kluci se honili a vrazili do nich tak blbě, že jeden šel rukama skrz sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
9.11.23 19:07
@Tarena píše:

Vzhledem k intenzitě současného osvětlení je úplně jedno, jestli to světlo svítí v chodbě nebo v obýváku v protějším domě :mrgreen: Okna máme volná, potřebuji maximální přístup svetla. Máme do ložnice původní dveře se sklem, ale nevzpomínám si, kdy byly naposledy zavřené. Dítě má do pokojíčku ty samé dveře s barevnou fólií, zavíralo je až v pubertě, nebudilo se nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí