Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Facetoface píše:
Díky všem ale moc jste mi teda nepomohly, každá říká něco jinéhomně se líbí se sklem protože to prosvětlí chodbu, ale zase v chodbě nebyvame, ale chodí se z ni do všech pokojů
tak nechci chodit přes temný tunel…. Ale zase na to spaní… ještě mne napadlo dat na chodbu malou lampičku která by se rozsvicovala místo velkého světla… a do pokojů dala aspoň to sklo nahoru… ale ty skleněné kde jsou všechna okna prosklená asi vylučujeme, to ke asi blbost… ale teď jestli nedat úplně plné teda
Poridila bych do chodby svetlo na fotobunku.
Navic muzete nechavat otevrene dvere, kdyz v pokojich nikdo neni.
@Baba píše:
To se tech lidi ptas?Dalsi zbytecna diskuze. Argument o porezani je taky mimo. To by si clovek nemohl ani uvarit kafe. A skleneny dvere nejsou jen doma.
Jasne blbe napsane. Myslela jsem znam, jakoze to jsou znami, kam chodim na navstevu.
Osobne bych do sklenenych dveri taky nesla
mozna tak mezi obývákem a chodbou. Jinak by mě to rušilo. To uz bych spíš do chodby dala nejake svetylko na fotobuňku nebo led pásek treba. To nezere skoro nic a na to, aby člověk prošel na záchod bez prizabiti, to stačí ![]()
Ja si chodbu občas rozsvítim panelem od „odzvoňovače“. Lehky dotyk kdekoliv na tom led panelu to osvítí asi na minutu a to stačí. Ale my mame mini chodbu, dosáhnu na to na dva kroky od kazdych dveří ![]()
@Facetoface Do pokojíčku a do ložnice máme plné, do obýváku prosklené, kvůli světlu na chodbě. Nikdy mne nenapadlo, že by se to k sobě nehodilo. Když jsem byla dítě, měli naši z ložnice do obáváku prosklené dveře a dávali si na to deku, když šel jeden dřív spát, aby to toho druhého nerušilo. ![]()
@boball píše:
@Facetoface Do pokojíčku a do ložnice máme plné, do obýváku prosklené, kvůli světlu na chodbě. Nikdy mne nenapadlo, že by se to k sobě nehodilo. Když jsem byla dítě, měli naši z ložnice do obáváku prosklené dveře a dávali si na to deku, když šel jeden dřív spát, aby to toho druhého nerušilo.
No z ložnice do obýváku to je blbý, no. Hlavně když je to fakt prosklený, jakoze velkej kus, skla. Ale ten proužek mlecnyho skla není taková hruza, ještě když to máme na chodbě, kde jsou jen ty pokoje, žádnej obývák
@Facetoface píše:
Tak nejspíš budeme mít do všech pokojů plnéale pořad si nejsem jistá
máme je pořad otevřené, to je asi hlavní důvod, no a do obýváku se zavírají jen fakt když chce někdo v noci být vzhůru a sám… takže tam taky plné… a je to i levnější. Jen jsem se těšila že budu mít alespoň z obýváku sklo, ale asi je to opravdu blbost, když jsou pořád otevřené….
Ani něco takového by neprošlo?
https://www.lasamba.cz/…-e-e5-p13617?…
Taky delaj úzkej svislej pruh.. Nobo cikcak nepatrnej proužek.. Spíš jen, že to je hezčí, no
každopádně co se mi nelíbí, kdyz ty místa kde má bejt sklo, vypadaj jako když tam sklo je, ale je to dřevo
Tohle třeba https://www.nonstopstavebniny.cz/…ove-zarubne/