Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo, uz se tesim, loni nic nedorazilo, asi jsem zlobila
tak doufam ze letos jsem byla hodnejsi… ![]()
Vloni jsme se sem zrovna na Vánoce registrovala, takže jsem to už nestihla, ale letos bych taky ráda to zkusila. Snad bude velká propagace a nepřehlédnu přihlášku ![]()
My delame uz tri roky „vanoncni kolotoc“ u nas na diskuzi. I kdyz tomu tak nerikame. Jedna z nas to rozlosuje, posle vsem adresu, kam maji posilat darek a je to. Musim rict, ze to je prima, a jak se zname, odpada problem s temi „co chteji jen brat“.
Urco je to super a doporucuju. ![]()
Můžeme slíbit, že bude - vyhlášení a přihlášky spustíme v nejbližších dnech ![]()
Admin
Laducho ahoooj
jsem ráda, že dárek i po tak dlouhé době funguje.
Jinak mě se to taky moc líbilo a už se mooooooc těším, kam budem posílat a odkud nám dáreček přijde. ![]()
admin píše:
Můžeme slíbit, že bude - vyhlášení a přihlášky spustíme v nejbližších dnechAdmin
Jé, super, loni jsem se zúčastnila, a bylo to perfektní
Už se těším!!!! ![]()
Voňavý polštářek od Angui mi voní stále v posteli a na kolotoč se těším. Říjen je akorát datum! ![]()
Také jsem se loni účastnila a bylo to skvělé!!! Už se těším na letošní ![]()
Loňský dárek mi pořád dělá parádu
a doufám, že i můj dáreček stále slouží ![]()
Jen je mi teda líto maminek, které svůj dáreček nedostaly. Účastnila se i moje kamarádka a ta ho po urgencích dostala až dlouhý čas po Vánocích a byla z toho smutná. Urgovat si vánoční dárek je přece jen neobvyklé…
Já mám z loňska zkušenost dobrou, zúčastním se určitě a těším se..
Dneska mě to taky napadlo
. I já se loni účastnila a bylo to fajn - můj dárek se líbil a já měla pod stromečkem taky příjemné překvapení.
Ovšem nejlepší bylo pak to dohledávání darujících a obdarovaných. Škoda jen pro ty, co přišly zkrátka
.
No na mě se loňská maminka vybodla, byla jsem docela naštvaná, ne kvůli dárku, ale z principu, šlo o moment překvapení, letos to zkusím podruhé a snad to vyjde ![]()
Saxana22 píše:
No na mě se loňská maminka vybodla, byla jsem docela naštvaná, ne kvůli dárku, ale z principu, šlo o moment překvapení, letos to zkusím podruhé a snad to vyjde
A tebe nepřekvapilo, že jsi nic nedostala? ![]()
Není to vůbec fér, když se někdo přihlásí už rovnou s tím, že nic kupovat nebude. Já bych ráda dohledávala, od koho mám dáreček a komu vlastně přišel, ale po štědrém dnu odjíždíme do silvestra k tchánovcům a tam nemám přístup na net. Pak už je nad moje síly dočítat šíííleně dlouhou diskuzi ![]()
Vereniko, to víš že se těším, doma dávám pořád těm stejným nevděčníkům a tohle je tak trochu útěk z RD ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
SUPER VĚC,určitě se zůčastním.Nemůžu se už dočkat