Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,
zrovna dnes jsem si psala ježíškovi (děláme to tak každý rok celá rodina přes e-mail) a moje mamka se mě ptala jestli bude letos taky vánoční kolotoč na emiminu. Loni jsme se obě zůčastnily a obě byly moc spokojené.
Takže se ptám, bude letos? a kdy zhruba můžem přihlášení očekávat? vím vím je teprv říjen ale i tak
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Můžeš prosím Tě pro nás, které tady nejsme tak dlouho vysvětlit co je to vánoční kolotoč??? ![]()
Jé, díky za založení diskuze. Taky jsem nad tím před pár dny přemýšlela. Říkala jsem si, že po loňských drobných nedořešených detailech a pár nespokojených maminkách by byl na vánoční kolotoč nejvyšší čas ![]()
https://www.emimino.cz/…-2009-35025/
Pročtěte si loňskou diskuzi.
Loni byl vánoční kolotoč poprvé. Přihlásí se do něj všichni, kteří chtějí udělat radost náhodně vybranému človíčku tady z emimina (ale i třeba příbuzným, kteří se na doporučení také přihlásí). Všechna jména se pak zamíchají a tobě přijde jméno a adresa (+ to, co o sobě dotyčná/ý napsal). Tomu budeš kupovat drobnost. Tvoje jméno s adresou dostane zas někdo úplně jiný. Nejlepší je pak hádat, od koho ty dárky byli a z jak velké dálky putovali. Loni tu byli celkem vtipné situace, kdy dárek šel třeba jen o ulici dál ![]()
tak jsem četla první a poslední stránku,asi se tam něco pokazilo,ale mohlo to být prima.kdyť 100kč nikoho nezabije ![]()
Jo, jo, já mám dárek od Panušky ještě ve skříni a i po takové době krásně voní…těším se na další kolo
![]()
Tak to by bylo fajn, loni jsem se nzúčastnila, ale letos bych to prubla ![]()
liška píše:
Tak to by bylo fajn, loni jsem se nzúčastnila, ale letos bych to prubla
No, loni to byla hurá akce. Bylo to na poslední chvíli, takový rychlonápad, ale myslím si, že z velké části vydařený. Bohužel podvodníkům, kteří chtějí jen brát, se asi ani letos nevyhneme.
Admini loni slibovali, že letos na to bude víc času (myslím na vyhlášení a tak i na shánění a posílání dárků), takže to bude pohoda. Já do toho jdu určitě, emimi je moje druhá rodina, nadělit všem nejde
tak aspoň takhle si udělám radost, že budu někomu posílat. Tý jo, Panuško, to jsi neměla zmiňovat, já už jsem tak natěšená
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat