Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na eMiminu jsme dnes spustili vánoční akci - kolotoč na výměnu vánočních dárků. Každý kdo se chce zapojit, vyplní formulář na stránce vánočního kolotoče. Pozvánky všem registrovaným uživatelkám přišly na e-mail (některým možná teprve přijdou)…
Jedná se o akci, kdy vyplníte své jméno, adresu a můžete připsat jaký dárek si přejete, jaká drobnost by Vám udělala radost, jaké jste, jaké máte koníčky, záliby nebo co sbíráte tak, aby to inspirovalo někoho dalšího, kdo Vám bude dárek posílat.
O týden později (13. prosince) náhodně všechny propojíme a pošleme každému na e-mail jméno a adresu toho, komu má poslat dárek. Vymyslíte a vyrobíte nebo koupíte malinký dárek (drobnost cca do 100 Kč) a odešlete včas aby dorazil do Štědrého dne.
Pak už se můžete jen těšit, jaké překvapení najdete v tajemném balíčku pod stromečkem…
Celá akce je pro registrované na eMiminu, ale každý může zaslat pozvánku dalším kamarádkám, blízkým nebo kolegyním. POZVÁNKY PROSÍM ZASÍLEJTE JEN TĚM, KTERÝM DŮVĚŘUJETE, ŽE KOLOTOČ NEZNEUŽIJÍ A DÁREK ODEŠLOU.
Tato diskuse slouží ke všem otázkám na kolotoč, případným technickým problémům atd… Snad se bude všem kolotoč líbit.
Přejeme veselé Vánoce! ![]()
Vaše eMimino ![]()
Hezky, to je skvělý nápad, už se těším, až mi přijde ten mail… ![]()
Ahoj ![]()
Jsem moc zvědavá jak se akce rozroste a přemýšlím, koho pozvat. Bylo by fajn pozvat někoho úplně mimo emimino - čím víc nás bude - tím líp. A vymýšlím, co nadělit té své vylosované ![]()
Asi pozvu tchýňku a mamku a přemýšlím, koho dál…
Nechcete zkusit tipovat, kolik se nás zapojí?
L.
Jitka Jirušová píše:
Super nápad. Moc se těším na email i dáreček
Jitko, abys dostala mail, musíš být registrovaná - nebo tě někdo musí pozvat ![]()
Odkaz na stránku kolotoče je zde , ale toho jste si již zaručeně všimly v hlavičce eMimina ![]()
Jsem tam, a běda, jestli mi nic nepříjde (kde je ten s těma vidlema, co mi ho pořád slibujete )
admin píše:Jitka Jirušová píše:
Super nápad. Moc se těším na email i dárečekJitko, abys dostala mail, musíš být registrovaná - nebo tě někdo musí pozvat
Odkaz na stránku kolotoče je zde , ale toho jste si již zaručeně všimly v hlavičce eMimina
já jsem zaregistrovaná, dokonce jsem už přidala i další komentář, jen jsem si u toho prvního nevšimla, že nejsem přihlášená
a už jsem i přihlášená do kolotoče
nešel by ten první příspěvek s mým celým jménem smáznout?
výborný nápad
, nepotřebuji nic dostat, ale ráda někomu udělám radost, tak honem, ať už něco přijde
!!!