Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim prosim:-) me jeste zadny mailik neprisel..prijde jeste?
![]()
tak mě mailík přišel ale v odkazu nemam ten přihlašovací formulář
![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak se bude v rámci posílání dárků řešit anonymita dárců? Tj. jestli bude každý obdarovaný znát identitu dárce včetně jeho adresy nebo to bude zasíláno jinak…
Alík píše:
tak mě mailík přišel ale v odkazu nemam ten přihlašovací formulář![]()
Můžeš to poslat obyčejně - bez zpáteční adresy, ale osobně se přimlouvám za doporučenou zásilku. Pokud si chceš uchovat anonymitu, pošli dáreček od někoho jiného ![]()
L.
lllucie píše:
Prosim prosim:-) me jeste zadny mailik neprisel..prijde jeste?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vydrž, určitě dorazí - uživatelů je hodně, pokud si nechceme udělat na serveru problémy, musíme posílat pozvánky postupně. Kdyby se přesto pozvánka zatoulala, dej vědět, pořešíme to ![]()
Lesina píše:Alík píše:
Můžeš to poslat obyčejně - bez zpáteční adresy, ale osobně se přimlouvám za doporučenou zásilku. Pokud si chceš uchovat anonymitu, pošli dáreček od někoho jiného
L.
Jasně, díky moc.
Alík píše:
Můžete prosím poslat screenshot? Po kliknutí na pozvánku by se měl zobrazit formulář se zadáním své adresy, jména a popisu.
A nešel by nějak zjistit ještě nic příjemce a dárce? Když pošlu dárek Petře Vorlíčkové, třeba mě vůbec nedocvakne, že je to řekněme Sati, a to bych docela nerada.
Díky
gamal píše:
Super nápadale mailík mi nepřišel
Mail ti odešel už v podvečer na e-mail na atlasu ![]()
L.
Co řešíš? V tom je to kouzlo, že to pošleš někomu o kom nic netušíš.A jak se jmenuju já víš, tak nepruď.
Sati píše:
Co řešíš? V tom je to kouzlo, že to pošleš někomu o kom nic netušíš.A jak se jmenuju já víš, tak nepruď.
Kušuj
. Víš, že vím.
Ale já bych stejně chtěla vědět, komu posílám.
Super nápad, už jsem vše odesla a také se těším, jestli něco přijde: ![]()
To se dozvíš v děkovném dopise
, který předpokládám, že ti určitě dorazí.
radek-programator píše:Alík píše:Můžete prosím poslat screenshot? Po kliknutí na pozvánku by se měl zobrazit formulář se zadáním své adresy, jména a popisu.
v mailu byly dva odkazy, jeden na tuhle diskuzi a po kliknutí na ten druhej, kde má být přihlašovací formulář, se mi objeví tahle stránka… https://www.emimino.cz/vanoce/chyba/?…