Nejde mi přihlásit se

Nepřihlášená Anduli
6.12.09 07:58

Nejde mi se přihlásit

Dobré ránko, Lesi a spol :-) ,

nevím, co se děje, ale nedaří se mi dneska ráno se přihlásit. Normálně vyplním Nick, heslo a nic se neděje, dělala jsem to aspoň 5×, takže bych to měla mít správně, žádná chyba v písmenku nebo tak, tak nevím.. :nevim:

Můžete na to prosím někdo mrknout…? Čtu si vždycky ráno emimi ke snídaňce a dneska jsem jak bez ruky.. :lol:

Děkuji, nepřihlášená Anduli

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená Rybana
6.12.09 08:00

Taky mi to nejde :-(

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená cipisek
6.12.09 08:05

Mě to taky nefunguje. Stejně jako Anduli u emimina snídám a nevím co je novýho!! :) ;)

• Citovat
  • Upravit
neprihl. Zebra
6.12.09 08:06

Ani me to nejde… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Marpe
6.12.09 08:26

Připojuji se k ostatním, taky mi nejde přihlásit - a to jsem si nechala zaslat na e-mail nové heslo… Navíc jsem si jistá, že to předchozí jsem psala správně. Prosím uděláte s tím něco?

Nepřihlášená Marpe.

• Citovat
  • Upravit
Boriska1
6.12.09 08:27

taktéž stejný problém, nelze se přihlásit, po zadání údajů se opět totéž okénko s výzvou k přihlášení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Marpe
6.12.09 08:29

Jéé mě blbne i psaní textu v poli… nezobrazilo se mi to celé. Psala jsem, že se připojuji k ostatním a nejde mi přihlásit se pod svým nickem. Heslo píšu správně. Dokonce jsem si i nechala zaslat nové heslo na e-mail… ale bezvýsledně.
Prosím poraďte.
Nepřihlášená Marpe.

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Marpe
6.12.09 08:30

A nezobrazuje se mi celý text.Z toho, co jsem napsala se objevila tak polovina.
Nepřihlášená Marpe,

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Anduli
6.12.09 08:39

Asi nějaký šotek dneska řádí nebo co… :-) Ale už začínám mít abstinenční příznaky, závislost no… :oops: Tak s tím honem něco udělejte nebo za sebe neručím! :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Anduli
6.12.09 08:40

Jéé, mně se taky nezobrazilo všechno, co jsem napsala.. 8-o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Anduli
6.12.09 08:40

A ted se nezobrazilo už vůbec nic, ty jo, snad mi nevybouchne PC… :lol:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Terulka
6.12.09 08:41

Tak sem si ráno normálně přečetla naší diskusi, pak sem vlezla na diskusi o připomínkách k nové verzi a chtěla sem si zapnout sledování…jestli už to bude konečně fungovat…to se ovšem nedozvím neb mě to odhlásilo a nejde se mi přihlásit. :zed: :zed: :zed:

Terulka

Herdek, teď to chci odeslat a píše mi to. **Došlo k těmto chybám:
zadané jméno (nick) již používá jiný registrovaný uživatel, zadejte prosím jiné, pro získání chráněného jména (nicku) se zaregistrujte zde ** smazala sem nick i e-mail, tak snad to odešlu. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Anduli
6.12.09 08:43

Lesi, vstávej!! :lol: :lol: Vysíláme S.O.S.!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
11346
6.12.09 08:54

Už to jde :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.09 09:00

Dobré ráno,

moc se omlouvám, v noci jsme prováděli zálohování dat a došlo místo na disku serveru což vedlo k tomu, že se přihlášení neuloží na disk - nemělo kam. Již je opraveno a provedeme takové kroky, aby se to již nestávalo.

Díky za pochopení.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová