Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to taky nefunguje. Stejně jako Anduli u emimina snídám a nevím co je novýho!!
![]()
Připojuji se k ostatním, taky mi nejde přihlásit - a to jsem si nechala zaslat na e-mail nové heslo… Navíc jsem si jistá, že to předchozí jsem psala správně. Prosím uděláte s tím něco?
Nepřihlášená Marpe.
taktéž stejný problém, nelze se přihlásit, po zadání údajů se opět totéž okénko s výzvou k přihlášení ![]()
Jéé mě blbne i psaní textu v poli… nezobrazilo se mi to celé. Psala jsem, že se připojuji k ostatním a nejde mi přihlásit se pod svým nickem. Heslo píšu správně. Dokonce jsem si i nechala zaslat nové heslo na e-mail… ale bezvýsledně.
Prosím poraďte.
Nepřihlášená Marpe.
A nezobrazuje se mi celý text.Z toho, co jsem napsala se objevila tak polovina.
Nepřihlášená Marpe,
Asi nějaký šotek dneska řádí nebo co…
Ale už začínám mít abstinenční příznaky, závislost no…
Tak s tím honem něco udělejte nebo za sebe neručím!
![]()
A ted se nezobrazilo už vůbec nic, ty jo, snad mi nevybouchne PC… ![]()
Tak sem si ráno normálně přečetla naší diskusi, pak sem vlezla na diskusi o připomínkách k nové verzi a chtěla sem si zapnout sledování…jestli už to bude konečně fungovat…to se ovšem nedozvím neb mě to odhlásilo a nejde se mi přihlásit.
![]()
Terulka
Herdek, teď to chci odeslat a píše mi to. **Došlo k těmto chybám:
zadané jméno (nick) již používá jiný registrovaný uživatel, zadejte prosím jiné, pro získání chráněného jména (nicku) se zaregistrujte zde ** smazala sem nick i e-mail, tak snad to odešlu. ![]()
Dobré ráno,
moc se omlouvám, v noci jsme prováděli zálohování dat a došlo místo na disku serveru což vedlo k tomu, že se přihlášení neuloží na disk - nemělo kam. Již je opraveno a provedeme takové kroky, aby se to již nestávalo.
Díky za pochopení.
Radek
Dobré ránko, Lesi a spol
,
nevím, co se děje, ale nedaří se mi dneska ráno se přihlásit. Normálně vyplním Nick, heslo a nic se neděje, dělala jsem to aspoň 5×, takže bych to měla mít správně, žádná chyba v písmenku nebo tak, tak nevím..
Můžete na to prosím někdo mrknout…? Čtu si vždycky ráno emimi ke snídaňce a dneska jsem jak bez ruky..
Děkuji, nepřihlášená Anduli