Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pomoc! Už druhý den se nemůžu přihlásit; ani s nově vygenerovaným heslem. Šlo by s tím prosím něco dělat?
Halooo, nemůžu se přihlásit na svůj profil, omylem jsem se odhlásila a ted, když zadám nick i heslo, tak mi to píše, že bud uživatel nebo heslo je špatně, přitom ho mám určitě dobře.
Zkoušela jsem to už snad 20× a pořád mě to nechce na můj profil pustit.
Prosím HELP!
![]()
nepřihlášená Anduli
nepřihlášená Anduli píše:
Halooo, nemůžu se přihlásit na svůj profil, omylem jsem se odhlásila a ted, když zadám nick i heslo, tak mi to píše, že bud uživatel nebo heslo je špatně, přitom ho mám určitě dobře.Zkoušela jsem to už snad 20× a pořád mě to nechce na můj profil pustit.
![]()
Prosím HELP!
![]()
nepřihlášená Anduli
Pošli mi na email heslo, pod kterým se chceš přihlašovat a já ho uložím do systému a dám vědět zpět.
Adminka Tereza - info(zavinac)emimino.cz
Doprčic, já jsem bez emimi jak bez ruky, když se nemůžu dostat na svůj profil a do svých uzavřených skupin.
Ani jsem netušila, jak jsem na emimi závislá!
Holky, prosím vás, nevíte někdo tu mailovku na adminku Terezu??? Jestli se tu objeví až večer a já budu celý další den bez emimina, tak asi v amoku skočím z okna
(haha, to je vtípek, to bych neudělala
)Každopádně mám absťák jako blázen…
![]()
nepřihlášená Anduli
Zdravim,mam take problem,nemohu se prihlasit protoze jsem zapomela heslo.Kdyz dam zapomeli jste heslo ,tak zadam email a objevi se ze mi nove heslo prijde na mail.A zatim nic…uz je to 2 dny.....tak moc prosim o pomoc..dekuju
neprihlasena píše:
Zdravim,mam take problem,nemohu se prihlasit protoze jsem zapomela heslo.Kdyz dam zapomeli jste heslo ,tak zadam email a objevi se ze mi nove heslo prijde na mail.A zatim nic…uz je to 2 dny.....tak moc prosim o pomoc..dekuju
Podívej se do spam koše, zda neskončil email tam. Jinak heslo přijde na email, který byl použit při registraci na stránkách. Bohužel nepíšeš přezdívku, tak nejsem o moc moudřejší - pošli mi svůj nick a nové heslo na email - info(zavinac)emimino.cz.
Adminka Tereza
Tak už jsem poslala maila na tu adresu info(zavináč)emimino.cz a zatím mi nic nepřišlo.. ![]()
Takže vyčkávám a hryžu si nehty…
![]()
nepřihláš. Anduli