Nejde mi přihlásit se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44355
6.12.09 09:01

Taky mi to nejde.Vždy se mi to povede tak na pátý pokus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
6.12.09 09:14

Huráá, děkujem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.12.09 09:40

A já dneska vyspávala :( Jsem ráda že už je vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.12.09 13:34

Tak už to jde…
moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlaseny maxik
24.1.10 19:23

Pomoc! Už druhý den se nemůžu přihlásit; ani s nově vygenerovaným heslem. Šlo by s tím prosím něco dělat?

• Citovat
  • Upravit
al3da nepřihlašená
22.9.10 16:23

Od včerejška mi nejde se přihlásit, nevím čím to :(

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Anduli
30.1.11 12:57

Halooo, nemůžu se přihlásit na svůj profil, omylem jsem se odhlásila a ted, když zadám nick i heslo, tak mi to píše, že bud uživatel nebo heslo je špatně, přitom ho mám určitě dobře. :nevim: Zkoušela jsem to už snad 20× a pořád mě to nechce na můj profil pustit. :-? :think: Prosím HELP! :huban: :-)

nepřihlášená Anduli

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Anduli
30.1.11 12:59

A ted se mi to ani neposlalo celé, co se to děje??? 8-o :-?

• Citovat
  • Upravit
21071
30.1.11 18:10
nepřihlášená Anduli píše:
Halooo, nemůžu se přihlásit na svůj profil, omylem jsem se odhlásila a ted, když zadám nick i heslo, tak mi to píše, že bud uživatel nebo heslo je špatně, přitom ho mám určitě dobře. :nevim: Zkoušela jsem to už snad 20× a pořád mě to nechce na můj profil pustit. :-? :think: Prosím HELP! :huban: :-)nepřihlášená Anduli

Pošli mi na email heslo, pod kterým se chceš přihlašovat a já ho uložím do systému a dám vědět zpět.

Adminka Tereza - info(zavinac)emimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Anduli
31.1.11 08:39

Doprčic, já jsem bez emimi jak bez ruky, když se nemůžu dostat na svůj profil a do svých uzavřených skupin. :-? :-) Ani jsem netušila, jak jsem na emimi závislá! :oops: :lol: Holky, prosím vás, nevíte někdo tu mailovku na adminku Terezu??? Jestli se tu objeví až večer a já budu celý další den bez emimina, tak asi v amoku skočím z okna :lol: :mrgreen: (haha, to je vtípek, to bych neudělala :mrgreen: )Každopádně mám absťák jako blázen… :oops: :-)

nepřihlášená Anduli

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Anduli
31.1.11 09:33

Děkuji!!! :huban:

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena
31.1.11 11:04

Zdravim,mam take problem,nemohu se prihlasit protoze jsem zapomela heslo.Kdyz dam zapomeli jste heslo ,tak zadam email a objevi se ze mi nove heslo prijde na mail.A zatim nic…uz je to 2 dny.....tak moc prosim o pomoc..dekuju

• Citovat
  • Upravit
21071
31.1.11 11:27
neprihlasena píše:
Zdravim,mam take problem,nemohu se prihlasit protoze jsem zapomela heslo.Kdyz dam zapomeli jste heslo ,tak zadam email a objevi se ze mi nove heslo prijde na mail.A zatim nic…uz je to 2 dny.....tak moc prosim o pomoc..dekuju

Podívej se do spam koše, zda neskončil email tam. Jinak heslo přijde na email, který byl použit při registraci na stránkách. Bohužel nepíšeš přezdívku, tak nejsem o moc moudřejší - pošli mi svůj nick a nové heslo na email - info(zavinac)e­mimino.cz.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Anduli
31.1.11 13:11

Tak už jsem poslala maila na tu adresu info(zavináč)emimino.cz a zatím mi nic nepřišlo.. :nevim:
Takže vyčkávám a hryžu si nehty… :lol: :lol:

nepřihláš. Anduli

• Citovat
  • Upravit
3432
31.1.11 13:29

Ha! Už jsem zde, právě prožívám extázi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Terezko, děkuji! :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek