České Budějice - slyšeli jste nový song?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
7.10.11 21:58

Super song, moc se mi líbí, ale to je asi i tím, že Budějice znám velice dobře, máme tam velkou rodinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.10.11 22:10
Verca182 píše:
http://www.ulozto.cz/…ni-cechy-mp3tahle je ještě lepší :palec: :palec:
Jihočeská

nejak mi to nefachá :think:

pěkný :) pobavilo.

Coco - dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
7.10.11 22:11

Rampepurno
o každým městě v ČR se dá říct to stejný jako píšeš, protože jak je známo, celkově jsou Češi burani. Já jsem taky rodilá Budějčanda,sere mě tu doprava,ale ono není míst kde je to lepší.Jezdím na kole,nebo skůtru a je mi to u prdele (pardon) Dala jsem to sem,jen protože se mi to líbilo a určitě jsem nechtěla něco hodnotit. A proč nejdete jinam,když se vám tu tak nelíbí? :nevim: Já bych třeba nebydlela tam,kde mě vše sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.10.11 22:21

můžu jen potvrdit že jsem z Budějc a ne z Budějovic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
7.10.11 22:32

eseto,
vždyť já to manželovi taky říkám, že on by byl nespokojenej všude.
Na druhou stranu mě to mrzí, protože stačí vyject do Tábora, do Jihlavy, do Prahy apod. a podívat se do obchodů a na ceny … podívat se na programy klubů apod. Mě dostává, jak tu v ČB je nemálo prodejců, který nakoupí po outletech to nejstarší a nejlevnější v hrabáku v bedně, tady to pověsí na ramínko a dají tomu o 400% vyšší cenu a tváří se jako hogofogo butík :mrgreen: a horší je, že jim to tu budějčáci žerou a jsou pyšný. Kultura je tu hoooodně na štýru - zničili třeba Solnici, do háje šla Literární kavárna, není tu příjemnej klub, kde by šlo lidem o nějakej zážitek :nevim: Asi jsme moc zmlsaní a nároční.

A proč tady stále žiju??? Víš proč? Protože tu mám širokou rodinu, kterou mám ráda a oni mají rádi nás - z mojí i manželovo strany. Byla jsem 6 let v cizině, byla jsem 5 let v Praze a nikdy mě ani na sekundu nenapadlo, že bych tu neměla zakotvit. Jsem ochotná dojíždět za prací klidně za hranice, ale bydlet chci tady.
To ale nevylučuje to, že ČB jako město nic moc :wink:

Každopádně moc děkuju za ten odkaz na klip - upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
7.10.11 22:36

no jo, když tu kultůru tvoří pořád jen lidé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.10.11 10:44
eseta píše:
mě se tak líbí, a nejsem pubouš. Jsem z Budějc a jsem na to pyšná. :mrgreen:

O.K., proti gustu :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.10.11 10:49
Rampepurna píše:
Ano, taková místopisně poučná k povzbuzení lokálního patriotismu … mno … :think:

Přesně!

Na druhou stranu kluci mohli vystřihnout nějakou ptákovinu a tohle má alespoň příchuť patriotismu k jejich rodnému městu! :pankac: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
9.10.11 18:44

Rampepurno
já mám zas ráda jiné věci a na to mi naše město stačí. Jsme sportovní nadšenci a toho tu najdu dost :palec: A s tím nakupováním,je pravda že já tu nic nekupuju, oblečení atd. Raději si třeba zajedu do Linze, nebo Prahy a nakoupím si toho daleko víc a to nejen proto, že mi přijde,že to sem snad z tý Prahy posílaj aby se to tu doprodalo a u nás všichni myslí jak je to nová kolekce…hlavně ty velikosti vše XS…to se fakt vždycky směju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová