Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, musím se podělit o video:
http://www.kafe.cz/…k-25411.aspx
Takhle teda já nikdy tančit neuměla. ![]()
už sem viděla dříve.Je to krásné.Děti opravdu nadané ale ty pozy a výrazy mi k nim moc nesedí,to už mi nepřijde moc dětské.Je mi jasné že je to záměr ale ![]()
mě se to nelíbí. Pohyby jak dospělí… jak malé opičky. Na to, aby takhle tancovali, musí hodně tancovat a mít pohybovou průpravu. Malé děti mají být malými dětmi, ale holt někteří rodiče nejsou soudní.
me se to moc libi… Ja bych klidne syna na neco takoveho dala, kdyby ho to bavilo… ono se pomerne zahy ukaze k cemu dite inklinuje, jestli k malovani, tancovani, naradi a spravovani neceho nebo jinym technickym vecem. A je lepsi toto podporovat nez nechavat rozhodnout pubertaka, ktery potom ma hormony rozhasene telo… Ale je to jenom muj osobni nazor.
A hlavne je to i proto, ze me mamca dala jako malinkou na gymnastiku a jsem ji za tom doted vdecna… Poznala jsem tam spoustu lidi a chodila jsem tam fakt hodne rada… ![]()
Sousto pro pedofily. Smyslné, vyzývavé pohyby, líčení, účes … děti jsou talentované, ale děkuju, nechci.
LeaZbrna píše:
Me to bohuzel nejde otevrit.. co je to za priponu?
Je to odkaz na webovky, video je na kafe.cz pod záložkou zábava a jmenuje se to Taneček, tak zkus najít tam.
Mně to přišlo mailem.
LeaZbrna píše:
Me to bohuzel nejde otevrit.. co je to za priponu?
Me to teda hraje,ale zkus na to video kliknout vickrat.Melo by te to hodit na youtube.
baghira píše:
Sousto pro pedofily. Smyslné, vyzývavé pohyby, líčení, účes … děti jsou talentované, ale děkuju, nechci.
souhlasím
baghira píše:
Souhlasím. Vůbec se mi to nelíbí, myslím, že pro takto malé děti je takové zmalovaní a sexualní podtext naprosto zbytečný
Přijde mi to dost blízké nějakým těm americkým soutěžím miss, kde ty holčičky maškaří a zmalovávají… ![]()
jenny.fields píše:baghira píše:Souhlasím. Vůbec se mi to nelíbí, myslím, že pro takto malé děti je takové zmalovaní a sexualní podtext naprosto zbytečný
Sousto pro pedofily. Smyslné, vyzývavé pohyby, líčení, účes … děti jsou talentované, ale děkuju, nechci.Přijde mi to dost blízké nějakým těm americkým soutěžím miss, kde ty holčičky maškaří a zmalovávají…
Souhlasím ![]()
Tak mě to teda přijde dost nechutné…taková malá holčička a ani neví co to dělá za pózy, pohyby a výrazy ve tváři…to je hrozné…fuj…
serezat rodice, nerikam nepodporovat talent, ale tancovat se da i bez sahani si do rozkroku, ne?