Takhle tančí děti? :-)

15319
7.10.11 16:57

Takhle tančí děti? :-)

Ahoj, musím se podělit o video:
http://www.kafe.cz/…k-25411.aspx
Takhle teda já nikdy tančit neuměla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
7.10.11 17:02

Me to bohuzel nejde otevrit.. co je to za priponu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.10.11 17:03

už sem viděla dříve.Je to krásné.Děti opravdu nadané ale ty pozy a výrazy mi k nim moc nesedí,to už mi nepřijde moc dětské.Je mi jasné že je to záměr ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
7.10.11 17:05

Tak to je síla :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.10.11 17:13

mě se to nelíbí. Pohyby jak dospělí… jak malé opičky. Na to, aby takhle tancovali, musí hodně tancovat a mít pohybovou průpravu. Malé děti mají být malými dětmi, ale holt někteří rodiče nejsou soudní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.10.11 17:14

Neuvěřitelný talent ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.10.11 17:20

me se to moc libi… Ja bych klidne syna na neco takoveho dala, kdyby ho to bavilo… ono se pomerne zahy ukaze k cemu dite inklinuje, jestli k malovani, tancovani, naradi a spravovani neceho nebo jinym technickym vecem. A je lepsi toto podporovat nez nechavat rozhodnout pubertaka, ktery potom ma hormony rozhasene telo… Ale je to jenom muj osobni nazor.

A hlavne je to i proto, ze me mamca dala jako malinkou na gymnastiku a jsem ji za tom doted vdecna… Poznala jsem tam spoustu lidi a chodila jsem tam fakt hodne rada… :)

• Citovat
  • Upravit
2901
7.10.11 17:33

Sousto pro pedofily. Smyslné, vyzývavé pohyby, líčení, účes … děti jsou talentované, ale děkuju, nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.10.11 17:41
LeaZbrna píše:

Je to odkaz na webovky, video je na kafe.cz pod záložkou zábava a jmenuje se to Taneček, tak zkus najít tam. :nevim: Mně to přišlo mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.10.11 17:43
LeaZbrna píše:

Me to teda hraje,ale zkus na to video kliknout vickrat.Melo by te to hodit na youtube.

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
13674
7.10.11 17:45
baghira píše:
Sousto pro pedofily. Smyslné, vyzývavé pohyby, líčení, účes … děti jsou talentované, ale děkuju, nechci.

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.10.11 17:45
baghira píše:

Souhlasím. Vůbec se mi to nelíbí, myslím, že pro takto malé děti je takové zmalovaní a sexualní podtext naprosto zbytečný :nevim: Přijde mi to dost blízké nějakým těm americkým soutěžím miss, kde ty holčičky maškaří a zmalovávají… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.10.11 17:49
jenny.fields píše:
baghira píše:
Souhlasím. Vůbec se mi to nelíbí, myslím, že pro takto malé děti je takové zmalovaní a sexualní podtext naprosto zbytečný :nevim: Přijde mi to dost blízké nějakým těm americkým soutěžím miss, kde ty holčičky maškaří a zmalovávají… :poblion:

Souhlasím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
7.10.11 17:57

Tak mě to teda přijde dost nechutné…taková malá holčička a ani neví co to dělá za pózy, pohyby a výrazy ve tváři…to je hrozné…fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.10.11 18:03

serezat rodice, nerikam nepodporovat talent, ale tancovat se da i bez sahani si do rozkroku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová