Budeme mít svatbu bez prstýnků

Anonymní
29.11.12 20:16

Budeme mít svatbu bez prstýnků.

Holky, měly jste to některé stějně? Budeme se s přítelem brát, ale nebudeme mít prstýnky. Když bude oddávající dávat pokyn, ať si vyměníme prstýnky, tak mi si nevyměníme nic :oops:
Nejdřív jsem chtěla prstýnek jenom já, přítel ne. Říkal, že by ho stejně nikdy nenosil, vadí mu na ruce. Já jsem typ holky, co nenosí žádné šperky, prstýnky, tetování..Naušnice jsem nikdy taky nenosila, protože mi nikdo nikdy nepropíchl uši a už bych si je ani propíchnout nenechala. :think:
Jenže jsem si pořád říkala, že je to divné, když on mi prstýnek dá a já jemu ne. Nakonec jsem se rozhodla, že teda prstýnek nechci taky, protože by mi pravděpodobně taky na ruce vadil, nejsem na to prostě zvyklá..
Takže jsme se společně dohodli, že svatbu uděláme bez nich.
Jenže kde je tedy problém:Vadí mi asi jen to, že nás každý bude pomlouvat, že to je divná svatba, že bez prstýnků to ani pořádná svatba není atd. Prostě vím, že jisté osoby to na naší svatbě říkat budou :poblion:
Omlouvám se za anonym, ale nechci být za exota, protože si myslím, že jsem snad jediná holka, která prstýnek na svatbě mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
29.11.12 20:20

Ať si říkají co chtějí ne? proč by tě to mělo zajímat? pokud ti to tak moc vadí tak si nechte udělat jen s chirurgické oceli to vás bude stát do tisícovky vyměníte si je a pak schováte do krabičky.

ale na okolí bych se vyprdla a pokud nechcete tak bych si je nedala, jen bych upozornila oddávající aby vás nevyzvala k výměně a pak jste na sebe chaoticky nekoukali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.11.12 20:20

Ale prosím tě - jaký exoti, jaký pomluvy..Dneska už má fůra lidí ( včetně mě) za sebou svatbu bez hogo fogo šatů, kytice, prstenů, dortů, oslav a hostů..prostě se dojde na úřad, oddá se a hurá domů - nashle..

Svatbu si můžeš zařídit prostě na míru..Před obřadem se zmíníte oddávajícímu, že nemáte prstýnky a basta fidli, aby to vůbec neříkal a je to..

A hodně si panenko rozmysli, zda chceš mít na SVÉ svatbě lidi, o kterých víš, že na tobě a tvé svatbě nenechají nit suchou.. :think:

Přeji hodně štěstí..věř, že to jde i bez prstýnků..( vlastně bez jakékoli parády. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 20:21

Manžel prstýnky sice nosí, ale já nemůžu. Po jakémkoli prstýnku mám obrovskou alergii na rukách a je to na 2 týdny zavařený :(
Každopádně mě ani nenapadlo je nemít, koupili jsme levnější - z chirurgické oceli. Není to žádný zázrak, ale jsou prostě památkou, či symbolem. Ten můj je věčně uložený :)
Tak třeba symbolické (na památku) si vyměnit můžete, ne? Když ti to nemít je vadí kvůli lidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982

Ahoj a co poridit za par kacek z chirurgicke oceli a nebo si treba na obrad jen od nekoho pujcit? To, ze prstynky nechcete je jiste vase vec, ale te reakci se asi neubranite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363

No myslim, ze je to jen vase vec, zda budete mit na svatbe prstynky nebo ne. Je to jen vase svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
29.11.12 20:22

Osobně si myslím, že je čist vaše věc, jak si svatbu zařídíte. A když se domluvíte s oddávajícím, tak tuhle část vynechá.

Manžel také nechtěl nosit prstýnek, tak jsme je pořídili z chir. oceli ani za tisícovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.11.12 20:22

Je to tvoje svatba. Oddávajícího bych taky určitě upozornila, aby tuhle část vynechal a abyste si dali jen pusu.
A jisté osoby, co budou pomlouvat, bych na svatbu nezvala :)
(My jsme si taky mysleli, že je nosit nebudem, koupili jsme dva stříbrný prstýnky za 700kč a nosíme je nakonec rádi.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.11.12 20:24

„Jisté osoby“ si najdou vždycky něco, aby pomluvily. Nenech se tím znechutit.Je to tvoje svatba a má být podle tvých představ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.11.12 20:24

Vypujčte si od uznámých a zase jim je vratte a nebo kupte nějaké nejneobyčejnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
29.11.12 20:25

A co kdyby jste si je jen půjčili od rodičů k tomu „rituálu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.11.12 20:27

Ahoj, každý ať si to udělá podle sebe. Já si to bez prstýnku neumím představit, ale dnes je možné vše a nikdo tě za to nemůže soudit. A co si koupit na obřad jen nějaké prstýnky z bižuterie aby jste si je na obřadě vyměnili a po svatbě je můžete odložit do krabičky na památku. To si myslím by nebylo špatný. Však Bartošová si s Pomejem na obřadě vyměňovali prstýnky že sedmikrásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.11.12 20:29

Vykašlete se na ostatní, je to vaše svatba ;) On se vždycky najde někdo, kdo bude rýpat, ať to budete mít sebedokonalejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.11.12 20:31

Je to jen vaše věc, proč ne ;)? Já ten svůj ztratila 3 roky po svatbě, no oplakala jsem to. Bude se vyrábět kopie, ale už to není ono.

• Citovat
  • Upravit
81530
29.11.12 20:33

Tak at oddávající pokyn nedává. není to povinná součást obřadu. To je jen ta část před tim. :nevim: Švagr prtýnky taky neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný