Budeme rodit v únoru 2012

216
14.9.11 22:25

Budeme rodit v únoru 2012

Ahoj…
jsem ve 20. týdnu a snad se mi konečně začne dařit. Zažila jsem si hrozné 2 měsíce testů, které vycházely tak či tak… byl to úmor! Pohlaví je pro nás zatím překvapením, ale nevím, jestli to vydržím.
V květnu svatba, o svatební noci, jsem otěhotněla a v červnu dokončila studium s diplomem. Teď jsem na ÚP a nudím se doma, jelikož nic dělat nemohu…

Hledám tu holky vás, které jste na tom jako já!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
14.9.11 22:44

Můžeš se přidat buď tady https://www.emimino.cz/…-2012-71711/ nebo v uzavřené skupině https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.9.11 01:30

Ahoj, jsem na tom velmi podobně. Tedy co se týče těhotenství (21tt). Začátkem května jsem otěhotněla po IUI a od 16května jsem na neschopence. už tedy nemám úplný klidový režim, tak postupně začínám fungovat…ale doma se pekelně nudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.9.11 07:32

Ahoj kočky,

taky jsem ve 20. týdnu. A ani mně se problémy nevyhýbají. Otěhotněla jsem po roce intenzivního snažení se ve chvíli, kdy jsem s tím už vůbec nepočítala.
První 3. měsíce mě trápily celodenní nevolnosti. Jakmile přešly, vyšel mi špatně NT screening a krevní testy, takže následoval odběr plodové vody a 14ti denní čekání na výsledek… hrůůůůza :cert:
Naštěstí všechno dobře dopadlo a čekáme zdravého chlapečka :dance: (sice jsme si oba přáli holčičku, ale hlavně, že je mimi zdravé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.9.11 14:13

ahoj … tak ja jsem v 19 tt … a jsem rada ze uz je vse ok … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí