Únorňátka 2012

20807
30.5.11 12:42

Únorňátka 2012

Ahoj holky,

po roce snažení jsem v pátek našla na TT // :dance: :dance: :dance:
Je to moje druhé těhotenství…
První dítko má už ale 17 let, takže už si prakticky nepamatuju co a jak a taky se za tu dobu hrozně věcí změnilo.
Byla bych moc ráda, kdyby se ke mně přidaly i další nastávající maminky s TP v únoru 2012, abychom se mohly podělit o těhotenské radosti i strasti (těch ať je co možná nejméně).
Moc se na Vás na všechny těším :kytka: :kytka: :kytka:

Mína

Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
30.5.11 12:46

Ahoj :mavam: . Moc Ti gratuluju ke // a přeju pohodové těhotenství. Když jsem četla, že je založená nová diskuze, tak jsem si říkala, proč zase únor, když už tu jeden je, a pak mi došlo, že je to únor 2012 8-o . Tý jo, ve středu už to budou dva roky, co jsem našla na těhutestu dárek ke Dni děti v podobě // .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.5.11 12:48

Míno, ještě jednou gratuluju, tohle bude moje 2. únorová diskuze :wink: Loni (teda vlastně letos) jsem měla TP 1.2. :wink:

Přeju bezproblémové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:50

Moc děkuju :hug:

Já jsem našla // v pátek a vyšlo to přesně na miláčkovi narozeniny… říkal, že to byl ten nejkrásnější dáreček co kdy k narozkám dostal :srdce:

hkac píše:
Ahoj :mavam: . Moc Ti gratuluju ke // a přeju pohodové těhotenství. Když jsem četla, že je založená nová diskuze, tak jsem si říkala, proč zase únor, když už tu jeden je, a pak mi došlo, že je to únor 2012 8-o . Tý jo, ve středu už to budou dva roky, co jsem našla na těhutestu dárek ke Dni děti v podobě // .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:52

Děkuju a přeju to stejné! :kytka: :kytka: :kytka:

týýý jo, koukám, že Katuška je 29.1.2011 :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Já bych taky moc chtěla holčičku, vodnářku :palec:

A jak se cítíš? Už jsi byla u Dr.?

fragola píše:
Míno, ještě jednou gratuluju, tohle bude moje 2. únorová diskuze :wink: Loni (teda vlastně letos) jsem měla TP 1.2. :wink:Přeju bezproblémové těhotenství :kytka:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 12:52

Ahoj Míno,
moc gratuluju!! :srdce: Já našla // dnes ráno, tak tomu ještě nemůžu uvěřit. Ve středu jdu ke gyndr (již dříve plánovaná prohlídka), tak snad mi to z krve potvrdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:54

Mooooooooc gratuluju!!! :hug: :hug: :hug:

Taky tomu ještě nevěřím… a to už jsem měla víkend na to abych to „rozdýchala“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jdu k dr. až 7.6.
Jsem zvědavá, jestli už něco uvidí na UTZ :?: :?: :?:

Sine1 píše:
Ahoj Míno,
moc gratuluju!! :srdce: Já našla // dnes ráno, tak tomu ještě nemůžu uvěřit. Ve středu jdu ke gyndr (již dříve plánovaná prohlídka), tak snad mi to z krve potvrdí..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:55
Mína13 píše:
Ahoj holky,

po roce snažení jsem v pátek našla na TT // :dance: :dance: :dance:
Je to moje druhé těhotenství…
První dítko má už ale 17 let, takže už si prakticky nepamatuju co a jak a taky se za tu dobu hrozně věcí změnilo.
Byla bych moc ráda, kdyby se ke mně přidaly i další nastávající maminky s TP v únoru 2012, abychom se mohly podělit o těhotenské radosti i strasti (těch ať je co možná nejméně).
Moc se na Vás na všechny těším :kytka: :kytka: :kytka:

Mína
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 12:57

To je krásný, že to vyšlo na přítelovi narozky!!! :potlesk:
Kamarádka (mudr.) říkala, že srdíčko je vidět 6tt.. :srdce: Nevím, kolikátý tt to vychází u tebe? Já si chci zítra udělat ten tt, kde je uvedeno, i v kolikátém tt bych měla být - ten Clear blue, myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.5.11 12:58

Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě :wink:
Cítím se tak nějak nic moc :lol: Je mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS :wink:
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:59

No to je super nápad! :palec: :palec: :palec:

Taky si ho skočím koupit! Díky za tip!!! :hug:

Sine1 píše:
To je krásný, že to vyšlo na přítelovi narozky!!! :potlesk:
Kamarádka (mudr.) říkala, že srdíčko je vidět 6tt.. :srdce: Nevím, kolikátý tt to vychází u tebe? Já si chci zítra udělat ten tt, kde je uvedeno, i v kolikátém tt bych měla být - ten Clear blue, myslím..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 13:01
fragola píše:
Cítím se tak nějak nic moc :lol: Je mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS :wink:
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko :wink:

Fragolo, takže ty jsi taky těhu? Tak to taky gratuluji!!! Jak dlouho to víš? V kolikátém tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 13:03

koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď :?:

Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…

fragola píše:
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 13:06

Míno, je to fakt Clear blue digitální:
http://modniweb.cz/…tensky-test/
Doufám, že ho dnes v lékárně seženu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.5.11 13:06

Sine, já mám jeden dnešní těhotenský test :wink: Pocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat :wink: Vychází mi to na 5.tt :wink: Doufám, že jsem nic nezakřikla :wink:

Míno, taky budu zvědavá, co přibude teď :wink:
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí