Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
po roce snažení jsem v pátek našla na TT //
![]()
Je to moje druhé těhotenství…
První dítko má už ale 17 let, takže už si prakticky nepamatuju co a jak a taky se za tu dobu hrozně věcí změnilo.
Byla bych moc ráda, kdyby se ke mně přidaly i další nastávající maminky s TP v únoru 2012, abychom se mohly podělit o těhotenské radosti i strasti (těch ať je co možná nejméně).
Moc se na Vás na všechny těším
![]()
Mína
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:34
Ahoj
. Moc Ti gratuluju ke // a přeju pohodové těhotenství. Když jsem četla, že je založená nová diskuze, tak jsem si říkala, proč zase únor, když už tu jeden je, a pak mi došlo, že je to únor 2012
. Tý jo, ve středu už to budou dva roky, co jsem našla na těhutestu dárek ke Dni děti v podobě // .
Míno, ještě jednou gratuluju, tohle bude moje 2. únorová diskuze
Loni (teda vlastně letos) jsem měla TP 1.2. ![]()
Přeju bezproblémové těhotenství ![]()
Moc děkuju ![]()
Já jsem našla // v pátek a vyšlo to přesně na miláčkovi narozeniny… říkal, že to byl ten nejkrásnější dáreček co kdy k narozkám dostal ![]()
hkac píše:
Ahoj. Moc Ti gratuluju ke // a přeju pohodové těhotenství. Když jsem četla, že je založená nová diskuze, tak jsem si říkala, proč zase únor, když už tu jeden je, a pak mi došlo, že je to únor 2012
. Tý jo, ve středu už to budou dva roky, co jsem našla na těhutestu dárek ke Dni děti v podobě // .
Děkuju a přeju to stejné!
![]()
týýý jo, koukám, že Katuška je 29.1.2011
![]()
Já bych taky moc chtěla holčičku, vodnářku ![]()
A jak se cítíš? Už jsi byla u Dr.?
fragola píše:
Míno, ještě jednou gratuluju, tohle bude moje 2. únorová diskuzeLoni (teda vlastně letos) jsem měla TP 1.2.
Přeju bezproblémové těhotenství
Příspěvek upraven 30.05.11 v 12:52
Ahoj Míno,
moc gratuluju!!
Já našla // dnes ráno, tak tomu ještě nemůžu uvěřit. Ve středu jdu ke gyndr (již dříve plánovaná prohlídka), tak snad mi to z krve potvrdí..
Mooooooooc gratuluju!!!
![]()
Taky tomu ještě nevěřím… a to už jsem měla víkend na to abych to „rozdýchala“
![]()
Já jdu k dr. až 7.6.
Jsem zvědavá, jestli už něco uvidí na UTZ
![]()
Sine1 píše:
Ahoj Míno,
moc gratuluju!!Já našla // dnes ráno, tak tomu ještě nemůžu uvěřit. Ve středu jdu ke gyndr (již dříve plánovaná prohlídka), tak snad mi to z krve potvrdí..
Mína13 píše:
Ahoj holky,po roce snažení jsem v pátek našla na TT //
Mína![]()
![]()
Je to moje druhé těhotenství…
První dítko má už ale 17 let, takže už si prakticky nepamatuju co a jak a taky se za tu dobu hrozně věcí změnilo.
Byla bych moc ráda, kdyby se ke mně přidaly i další nastávající maminky s TP v únoru 2012, abychom se mohly podělit o těhotenské radosti i strasti (těch ať je co možná nejméně).
Moc se na Vás na všechny těším![]()
![]()
To je krásný, že to vyšlo na přítelovi narozky!!! ![]()
Kamarádka (mudr.) říkala, že srdíčko je vidět 6tt..
Nevím, kolikátý tt to vychází u tebe? Já si chci zítra udělat ten tt, kde je uvedeno, i v kolikátém tt bych měla být - ten Clear blue, myslím..
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě ![]()
Cítím se tak nějak nic moc
Je mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS ![]()
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko ![]()
No to je super nápad!
![]()
Taky si ho skočím koupit! Díky za tip!!! ![]()
Sine1 píše:
To je krásný, že to vyšlo na přítelovi narozky!!!
Kamarádka (mudr.) říkala, že srdíčko je vidět 6tt..Nevím, kolikátý tt to vychází u tebe? Já si chci zítra udělat ten tt, kde je uvedeno, i v kolikátém tt bych měla být - ten Clear blue, myslím..
fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě
Cítím se tak nějak nic mocJe mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko
Fragolo, takže ty jsi taky těhu? Tak to taky gratuluji!!! Jak dlouho to víš? V kolikátém tt jsi?
koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď ![]()
Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu
![]()
Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…
fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě
Cítím se tak nějak nic mocJe mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko
Míno, je to fakt Clear blue digitální:
http://modniweb.cz/…tensky-test/
Doufám, že ho dnes v lékárně seženu..
Sine, já mám jeden dnešní těhotenský test
Pocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat
Vychází mi to na 5.tt
Doufám, že jsem nic nezakřikla ![]()
Míno, taky budu zvědavá, co přibude teď ![]()
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu ![]()