Poradna duly
Jana Čurdová
taky doufám… snad to bude v pohodě, v klídku a bez jakýchkoliv komplikací ![]()
LadyRebeka píše:
No díky za gratulaci a přivítání, doufám, že všechny v klidu a ve zdraví donosíme zdravé miláčky.
fragola píše:
Míno, tak nejdřív v 7.tt, ale vždycky mě MUDr. objednával až na ten 8.ttOno teda taky záleží na kvalitě UZ
Asi je to fakt o utz, protože kamarádce srdíčko bylo vidět u obou dětí 6tt..
Ahoj,
po dlouhé cestě za mimčem jsem objevila v pátek //. Mám za sebou jeden spontální potrat minulý rok v červenci a jedno zamlklé těhotenství teď v únoru 2011. Chodím do Sanusu (centra asistované reprodukce) právě kůli těm nezdarům a tam mi provedli nějaká specializovaná vyšetření a zjistili, že mám Leidenskou mutaci a zítra si jdu na hematologii pro injekce, kterí si budu píchat do břicha
… Bojím, bojím, ale co bych neudělala, že? Takže asi tak… Doufám, že se můžu přidat a prožívat vše s Vámi ![]()
jednoho puboše, teď mu bude 17
LadyRebeka píše:
Mínuš ale ty už dětí maš a velké, že?
vítej mezi námi Míšo
![]()
míša22 píše:
Ahoj,
po dlouhé cestě za mimčem jsem objevila v pátek //. Mám za sebou jeden spontální potrat minulý rok v červenci a jedno zamlklé těhotenství teď v únoru 2011. Chodím do Sanusu (centra asistované reprodukce) právě kůli těm nezdarům a tam mi provedli nějaká specializovaná vyšetření a zjistili, že mám Leidenskou mutaci a zítra si jdu na hematologii pro injekce, kterí si budu píchat do břicha… Bojím, bojím, ale co bych neudělala, že? Takže asi tak… Doufám, že se můžu přidat a prožívat vše s Vámi
Zdravím nové novopečené těhulky ![]()
Holky snad všechny užijeme pohodové těhu ![]()
Kamarádka říkala, že stát se může cokoli a kdykoli, hlavně na to nemyslet, naopak chce to myslet pozitivně, jako japonské ženy
![]()
Přesně tak, vůbec si ani nepřipouštím, že by se něco podělalo… prostě jsem si po roce snažení miminko zaslouží a basta… a nemá cenu si říkat co by kdyby… co se má stát se stane a není důvod se nervačit dopředu… no né?
Sine1 píše:
Zdravím nové novopečené těhulky
Holky snad všechny užijeme pohodové těhu
Kamarádka říkala, že stát se může cokoli a kdykoli, hlavně na to nemyslet, naopak chce to myslet pozitivně, jako japonské ženy![]()
Míno tak tak, i kdybych se na hlavu stavěla tak se osudu stejně nevyhnem. ![]()
Přesně tak!
![]()
LadyRebeka píše:
Míno tak tak, i kdybych se na hlavu stavěla tak se osudu stejně nevyhnem.
Tak ty jdeš k doktorovi už 7 jo? Já jsem se objednala až na 15. Snad už bude vše vidět jak má. ![]()
Jé, já jdu taky 15.června, to už by mělo
bít! Taky jsem nechtěla jít moc brzy.
Máte těhotenství potvrzeno z krve nebo zatím jenom z těhotenských testů?
No já bych šla až 14.6., ale drahouš prudí… chtěl mě tam cpát už dneska, ale podařilo se mi to ukecat na příští úterý (dr. je tam jen v úterý)… o týden dýl to neusmlouvám…
![]()
LadyRebeka píše:
Tak ty jdeš k doktorovi už 7 jo? Já jsem se objednala až na 15. Snad už bude vše vidět jak má.