Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
2.6.11 10:46

Ahoj, Prchynko, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 10:57
míša22 píše:
Ahoj Prchynko :mavam: ,
vítám Tě tu mezi námi :palec: ! Tak to je super, že se zadařilo… Bylo to Tvé první IVF? Kolik máš prcků zavedeno?
Prchynka píše:
Ahoj Holky,já má // z úterý. Konečně, jsem po IVF, o mimi se snažíme víc jak 2 roky.
Tak nám všem moc gratuluju. Jdu až v pondělí na krev, už se nemůžu dočkat až se to potvrdí.

Děkuju holky. :mavam: :kytka:

Jsem po 2.IVF, máme 2 embryjka, tak doufám, že tam pořád jsou 2. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 11:28
Prchynka píše:
míša22 píše:
Ahoj Prchynko :mavam: ,
vítám Tě tu mezi námi :palec: ! Tak to je super, že se zadařilo… Bylo to Tvé první IVF? Kolik máš prcků zavedeno?
Prchynka píše:
Ahoj Holky,já má // z úterý. Konečně, jsem po IVF, o mimi se snažíme víc jak 2 roky.
Tak nám všem moc gratuluju. Jdu až v pondělí na krev, už se nemůžu dočkat až se to potvrdí.

Děkuju holky. :mavam: :kytka:

Jsem po 2.IVF, máme 2 embryjka, tak doufám, že tam pořád jsou 2. :think:

To jsem zvědavá (asi jediná adeptka na dvojčata :lol: ), ale to ukáže bohužel až čas :nevim: . V pondělí jdeš na krev a kdy na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.6.11 11:31
míša22 píše:
Sine, ty injekce mám proto, že mám trombofilní mutaci Leidena a 2× jsem potratila. Píchám si miniheparin Clexane - na ředění krve!
Sine1 píše:
Holky, díky moc za podporu :hug:
Nakonec mi před chvílí volali z gyndr. Takže těhu jsem :srdce: :palec: Ale, příští úterý znovu na krev a ve středu na utz a výsledky..
(zřejmě, jestli hcg stoupá a objeví se mimís v děloze)Ty injekce musí být nepříjemný, na co to, holky, máte v těhu užívat?

Držím palečky, aby to pomohlo.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 11:32

To ještě nevím, doufám, že mi to řeknou v to pondělí, nebo asi dle výsledků krve. Za jak dlouho po krvi jsi šla ty na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.6.11 11:34
Prchynka píše:

Prchynko, taky moc gratuluju :kytka:
A vítám tě mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
2.6.11 11:38

Přidávám se ke gratulacím a těším se na dvojčátka :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 11:41

Já jsem nechtěla jít brzy, protože si moc dobře pamatuju, jak jsem byla vyklepaná, že byla jenom bublinka a další týden bublinka se žloutkovým váčkem a až další týden :srdce: a já se pořád nervovala :zed:
Tak teď jsem si řekla, že půjdu až 15.června, jestli to má být v pořádku, tak to bude! Víc udělat nemohu, zavádím ultrogestan 2-0-2, píchám Clexan a beru Femibion… Normálně srdíčko má být 23-40den po ovulce, ale ty jsi po IVF, tak to budeš mít celé zkrácené :palec: . Jsem zvědavá, co Ti řeknou? Jak dlouho jsi po transferu?

Prchynka píše:
To ještě nevím, doufám, že mi to řeknou v to pondělí, nebo asi dle výsledků krve. Za jak dlouho po krvi jsi šla ty na UZ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
2.6.11 11:44

Máme šílené problémy s malou a jejím spaním. V noci se pořád budí, dávám jí tu vodu místo mléka a nevadí jí to. Včera mi odmítla jít dokonce spát po obědě vydržela až do večera, pak v půl osmé už padala unavou, tak jsme jí uložili a ona chytla hysterický záchvat, že spát nebude. Tak jsem jí držela 15 minut v lůžku a ona se uřvala doslova a do písmene uřvala ke spánku, po hodině se vzbudila a ječela jak viktora až do 22 hodin, kdy jsme s manželem šli spát. Ráno v půl osmé zase, místo aby se vzbudila normálně tak ječí jak pominutá a vzteká se. Trvá to už 4 nebo 5 den ani nevím, dělává nám to tak jednou do měsíce, vůbec nevíme co s ní, nikdo nám nedokáže pomoct ani poradit, myslím z odborníků, přitom je evidentně unavená jak blázen a přes den pak na průplesk jak je protivná. Dneska teda kromě toho raního probuzení je hodná a hraje si. CHodila mi pěkně na nočník dva dny a ted mi ho zase třetí den bojkotuje a čůra všude po zemi a směje se mi. Přicházím o nervy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
2.6.11 11:44

všem moc gratuluji a doufám, že nám to všem dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 11:50
míša22 píše:
Já jsem nechtěla jít brzy, protože si moc dobře pamatuju, jak jsem byla vyklepaná, že byla jenom bublinka a další týden bublinka se žloutkovým váčkem a až další týden :srdce: a já se pořád nervovala :zed:
Tak teď jsem si řekla, že půjdu až 15.června, jestli to má být v pořádku, tak to bude! Víc udělat nemohu, zavádím ultrogestan 2-0-2, píchám Clexan a beru Femibion… Normálně srdíčko má být 23-40den po ovulce, ale ty jsi po IVF, tak to budeš mít celé zkrácené :palec: . Jsem zvědavá, co Ti řeknou? Jak dlouho jsi po transferu?
Prchynka píše:
To ještě nevím, doufám, že mi to řeknou v to pondělí, nebo asi dle výsledků krve. Za jak dlouho po krvi jsi šla ty na UZ?

No to ja su taky zvědavá. po transferu jsem 10 den. No to zkácení mě mate, vůbec nevím jak to těhotenství mám teďkon počítat :think: , snažím se nějak to dopočítat kde teď jsem ale to se asi dovím až v Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 11:55
Prchynka píše:
míša22 píše:
Prchynka píše:
No to ja su taky zvědavá. po transferu jsem 10 den. No to zkácení mě mate, vůbec nevím jak to těhotenství mám teďkon počítat :think: , snažím se nějak to dopočítat kde teď jsem ale to se asi dovím až v Caru.

Jsem zvědavá, co Ti řeknou :think: . Určitě nás všechny o dost přeskočíš :palec: ! Bereš teď nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 12:09

No nevím, zas o tolik asi ne. Beru taky utrogestan 2-0-2 a kyselku jinak nic. Hlavně ať do dotáhnem do toho února :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 12:11
Mám naordivané jenom pozitivní myšlení! Jasně, že dotáhneme! :palec: Jinak to nevidím :dance:
Prchynka píše:
No nevím, zas o tolik asi ne. Beru taky utrogestan 2-0-2 a kyselku jinak nic. Hlavně ať do dotáhnem do toho února :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 12:23

Tak to je správné tak to má být. :lol:

Jsi doma nebo pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...