Poradna duly
Jana Čurdová
Míši ahojky ![]()
Taky pofičím pomalu domů… musím ještě nakoupit, pak společnými silami s pubíkem uděláme rychloúklid, ptž zítra dorazí na víkend drahého dětičky, tak nebude kdy uklízet a pak se navečer ještě ozvu, pokud nepadnu za vlast
![]()
Lady, asi ti neporadím, tohle neznám
Ale každopádně to musí být o nervy
Na spaní byla nejhorší nejstarší dcera, ale proti tomu, co píšeš, tak to byl hodně slabej odvar ![]()
37 let není špatný věk na miminko
a o 31 ani nemluvím ![]()
Jdu vařit, žehlit a tak podobně ![]()
Tak to já jsem opět proti vám jak puboš. No už jsem si zvykla ![]()
Fragol díky i tak si zlatá.
Lady, kolik ti je? Tipuju lehce přes 20, tak 23
Já měla první ve 22 ![]()
Ach jo, Míša má horečku, to mám zase radost ![]()
Ahojky ženy,
tak mě je 25, abych nebyla potajnu ![]()
Jo jo už se taky těším, až tady budem sténat, fuňet
a dávat fotečky výbaviček ![]()
Jinak jsem dnes zakouipila Clearblue ten digitální „zázrak“ tak podle něj jsem 2-3 týden. Testmanie je fakt strašná. Jako kdyby ta druhá čárka mohla zmizet
jsem asi magor…
Lady, no vidíš, to jsem se skoro trefila
No jo, já už jsem skoro 3 týdny čerstvá třicítka ![]()
tak koukám dámy, že jsem tady bezkonkurenčně nejstarší, co?
![]()
tak jsme s pubíkem poklidili a teď jsme skočili… jsem úplně vyřízená a to mě ještě čeká žehlení… chvilku spočinu a pak se do toho dám… to je hrůza, já jsem jak nemožná… furt bych jen spala ![]()
fragol tak vše nej! Plánujete kolik těch dětí? Pověz mi je pravda, že každý další porod je rychlejší? Jak se to tvrdí? ![]()
Ahojky děvčátka tak čárka pomalu sílí ![]()
Vítám nováčky a gratuluji ![]()
Jak někdo psal že je jediný adept na dvojčátka tak není u nás doma jsou dvojčata a před třemy měsíci jsem nejspíš potratila dvojčátka ale už se to nedovim
Únava na mě teda taky padá jen co přijdu z práce už bych si nejraději lehla
jo a bolí mě bradavky a to festově ![]()
Též doufám že to dotáhneme až do finále. ![]()
Lady tak s tímto ti taky neporadím Kikča my spí v kuse od půl roka. Já ji na žádný čajík ani neučila prostě jsem se otočila a bylo
jen teda když nebyla nemocná.
A když už jste u věku tak mě je 27
takže ještě mladice
![]()
Melounek ona pije mléko, ale my jsme jí to ředili až je z toho voda.
Holky já nemám žádné příznaky kromě bolení prsou, já se normálně bojím jestli je vše okej, asi sizítra koupím těhu test a udělám si ho abych byla klidnější, že je vše okej.
Dobré ráno všem,
LadyRebeka, neboj, všechno je v pořádku. Taky nemám žádné příznaky a u první jsem je začala mít až v 7. týdnu. Ale test si klidně udělej
Mě zbyly a taky průběžně testuju, je to krásný pohled, na ty dvě čárečky ![]()
Dobrý ránko
,
tak se musím pochlubit, že dnes ráno jsem si píchla sama injekci
. Tak už tomu věřím, že to zvládnu
…
Ráno se mi trochu natahovalo, ale ustála jsem to! Taky jsem měla pořádné příznaky až od cca 6tt.
Já jsem testovala od cca 8DPO, tak mám vybráno
a na rovinu říkám, že je to droga
. Jak já jsem se trápila, že čárka dost nesílí nebo že není dostatečně tlustá nebo, že to je pregnylem
Takže to naprosto chápu ![]()
Dobré ránko všem a krásný den ![]()
a hned ze startu chválím Míšu: ty jsi holka šikovná s tou injekcí… kloubou dolů
![]()
jinak co se příznaků týče, tak včera jsem byla docela docela akční… únava neúnava, makala jsem doma skoro do 21 hod… spát jsem pak šla kolem 23 hod. Večer mě trochu pobolívalo břicho, ale jinak pohoda…
Dneska je mi fajn, jen cítím pořád ty prsa… ale nic hrozného…
Testovat, netestuju… mám teda doma ještě tak odhadem 20 testů, ale prdím na to už… v úterý jdu k dr., takže tam se dozvím víc… snad bude všechno tak jak má být ![]()
Míšo, jsi fakt dobrá
![]()
Míno, taky jdu na ultrazvuk v úterý
Už aby to bylo.....
Jinak, všechny jste psaly, kolik vám je, tak se přidám - mě je 28.