Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
1.6.11 14:43

Gratuluju moooooc :hug:

Sine1 píše:
Holky, díky moc za podporu :hug:
Nakonec mi před chvílí volali z gyndr. Takže těhu jsem :srdce: :palec: Ale, příští úterý znovu na krev a ve středu na utz a výsledky..
(zřejmě, jestli hcg stoupá a objeví se mimís v děloze)Ty injekce musí být nepříjemný, na co to, holky, máte v těhu užívat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
1.6.11 21:28

Sine, taky gratuluju :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.6.11 07:25

Dobré ránko a krásný den přeju všem :kytka: :mavam:

tak jak jste se vyspinkaly?
Nějaké nové zprávičky někdo?

Já jsem vyspinkaná do růžova, nic mě nebolí (zatím), takže jsem nadmíru spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.6.11 07:36

Ahoj holky :mavam:
Ještě jednou díky :kytka:
Míno, tak to je super, že tě nic nebolí. Mě jen občas píchne v podbříšku, a zvětšily se mi tak o číslo prsa :mrgreen: Případné nevolnosti zaháním jídlem, tedy né že bych se cpala, ale prý bývá blbě z prázdného žaludku, tak to raději jistím.. :pankac:

Berete některá těhu vitaminy? Já Calibrum Baby Plan (je tam i listovka) a piju kontryhel čaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 07:37

Dobré ránko :mavam: ,
tak jsem včera na hematologii vyfasovala injekce, sestřička mi hned jednu píchla do břicha, aby mi ukázala jak… Byla jsem teda pěkně vyjukaná 8-o , ale když to musí být, tak musí… No mám si je píchat každé ráno po 24 hodinách, dneska ráno jsem nemohla dospat, bylo to strašné, asi pět minut jsem měla namířenou injekci proti sobě a nemohla jsem se odhodlat abych píchla :mrgreen: ! Nakonec musel manžel ďobnout, ale taky byl spocený až na hlavě… No snad to bude každý den lepší :lol: . Hlavně když to pomůže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 07:42

Sine,
já na doporučení beru Femibion 800. To mi doporučil Dr. v Sanusu, prý jako jediné těhotenské vitamíny obsahuje již „předštěpenou“ kyselinu listovou - až u 10% lidí se kyselina listová nevstřebá tak jak má, jmenuje se to mutace mthfr a málokdo o ní ví… Prý není potřeba užívat nic dalšího dle Dr. Jsou tedy pěkně mastné cca 300Kč za 1 měsíc.

Sine1 píše:
Ahoj holky :mavam:
Ještě jednou díky :kytka:
Míno, tak to je super, že tě nic nebolí. Mě jen občas píchne v podbříšku, a zvětšily se mi tak o číslo prsa :mrgreen: Případné nevolnosti zaháním jídlem, tedy né že bych se cpala, ale prý bývá blbě z prázdného žaludku, tak to raději jistím.. :pankac:Berete některá těhu vitaminy? Já Calibrum Baby Plan (je tam i listovka) a piju kontryhel čaj..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
2.6.11 07:43

Dobré ráno,
Míšo, vůbec si nedovedu představit, že bych si měla sama píchat injekce, z jehel se mi dělá zle :-(. Ale ty to určitě zvládneš, pro miminko všechno, že :wink:
Mě je zatím dobře, jen včera mě trochu pobolíval podbřišek, tak snad to bylo jen tím, jak se tam drobeček zavrtává…
A koupila jsem si Femibion a střídám to s obyčejnou listovkou ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 07:44

Sine, ty injekce mám proto, že mám trombofilní mutaci Leidena a 2× jsem potratila. Píchám si miniheparin Clexane - na ředění krve!

Sine1 píše:
Holky, díky moc za podporu :hug:
Nakonec mi před chvílí volali z gyndr. Takže těhu jsem :srdce: :palec: Ale, příští úterý znovu na krev a ve středu na utz a výsledky..
(zřejmě, jestli hcg stoupá a objeví se mimís v děloze)Ty injekce musí být nepříjemný, na co to, holky, máte v těhu užívat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 07:51

Ahoj Tulačko,
taky mě občas dloube v podbřišku, to je určitě ok :palec: Ráno mi bylo trochu šoufl, ale ten ranní adrenalin z injekce všechno přebyl :mrgreen: Ta injekce není klasická, má jenom cca 1cm a je to jednorázovka. No mám z toho všeho oči navrh hlavy :lol: , protože injekce taky nemám ráda a když mi berou krev, tak odvracím hlavu :oops: .

Holky jste unavené? Já večer usínám v osm a jsem totálně hotová, aleč přes noc se minimálně 2-3× vzbudím, jenom na chvilku a jsem zase tuhá… To dříve jsem chrněla v kuse celou noc! :nevim:
Tulacka píše:
Dobré ráno,
Míšo, vůbec si nedovedu představit, že bych si měla sama píchat injekce, z jehel se mi dělá zle :-(. Ale ty to určitě zvládneš, pro miminko všechno, že :wink:
Mě je zatím dobře, jen včera mě trochu pobolíval podbřišek, tak snad to bylo jen tím, jak se tam drobeček zavrtává…
A koupila jsem si Femibion a střídám to s obyčejnou listovkou ob den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.6.11 08:09

Tak já ranní nevolnosti zatím nemám… spíš je mi blbě večer… včera jsem se šla od Ozzáka dvakrát vydýchat na terasu :mrgreen:
jinak prsa mám taky tak o číslo větší, což není vůbec na škodu… hladná jsem jen ráno a v poledne… odpo už je mi většinou trochu blbě, takže hlad nemám

co se vitamínů týče beru Calibrum Babyplan a listovku už rok… na kontrole se poradím s dr. jestli to mám brát dál nebo nasadit něco jiného

jo a k té únavě, tak unavená jako teď jsem nikdy nebyla… normálně jsem se nutila jít kolem půlnoci spát a teď zalehávám kolem 21:30 a to pravidelně vytuhnu už v osm u TV :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
2.6.11 08:22

Ahojte mi je taky zle večer jako u první dcery, jinak beru femibion 800, můj doktor říkal, že mi doporučuje max tohle, a to jen do 3 měsíce, že pak pokud jím normálně je to už zbytečné.

Kde je Fragola potřebuji radu ohledně mojeho dítěte. Fakt jsem psychicky v dupě už. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.6.11 09:46

Ahoj holky,

já jsem úplně vyšťavená :-? Večer jsem odpadávala, nakonec jsem usnula klem 1.30 :zed: V noci vstávám ke Káti, která mě moc nepotěšila, ráno měla 39. Je po očkování :zed:

Míno, to je super, že je ti fajn :wink:

míšo, injekce nic moc, ale zase, když to musí být :-? :hug:

vitamíny - beru jen listovku, na jiné vitamíny kašlu, pokd se jí pestrá strava, nemají chemické vitamíny moc smysl :wink:

Lady, tak jsem tu, ale nevím, jestli ti pmůžu :-? Copak se děje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 10:41

Ahoj Holky,

já má // z úterý. Konečně, jsem po IVF, o mimi se snažíme víc jak 2 roky.
Tak nám všem moc gratuluju. Jdu až v pondělí na krev, už se nemůžu dočkat až se to potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.6.11 10:45

Ahoj Prchynko :mavam: ,
vítám Tě tu mezi námi :palec: ! Tak to je super, že se zadařilo… Bylo to Tvé první IVF? Kolik máš prcků zavedeno?

Prchynka píše:
Ahoj Holky,já má // z úterý. Konečně, jsem po IVF, o mimi se snažíme víc jak 2 roky.
Tak nám všem moc gratuluju. Jdu až v pondělí na krev, už se nemůžu dočkat až se to potvrdí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.6.11 10:45

GRATULACE VELIKÁ a vítej mezi nás :hug:

Prchynka píše:
Ahoj Holky,já má // z úterý. Konečně, jsem po IVF, o mimi se snažíme víc jak 2 roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí