Poradna duly
Jana Čurdová
já jen z testů
míša22 píše:
Máte těhotenství potvrzeno z krve nebo zatím jenom z těhotenských testů?
Kolik jste těch testů dělaly? Já jen, že si připadám jak testovací maniak
No potřebuju přeci vědět jestlo dostatečně sílí, ne? byla jsem na krvi v pátek a měla jsem HCG 189. Poslední MS proběhla 30.4.
Míno,
ta kontrola příští úterý je na jednu stranu super, že budeš vědět, že je fazolka v děloze. ![]()
LadyRebeka píše:
Já měla ms 1.5. a testy dva
Tak to jsi dobrá
Já už počůrala alespoň osm testů
Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?
Já jsem měla MS 29.4
Dostat jsem to měla 27.5., to jsem si dělala první test a byly tam //. Teda ne žádné dálnice, ale byly hezky vidět… pak jsem testila 29.5. jestli sílí a dneska ze stejného důvodu… a to už byly dálnice
![]()
míša22 píše:
Kolik jste těch testů dělaly? Já jen, že si připadám jak testovací maniakNo potřebuju přeci vědět jestlo dostatečně sílí, ne? byla jsem na krvi v pátek a měla jsem HCG 189. Poslední MS proběhla 30.4.
my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test
![]()
míša22 píše:LadyRebeka píše:Tak to jsi dobrá
Já měla ms 1.5. a testy dvaJá už počůrala alespoň osm testů
Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?
Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k Vám
Nechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině
vzhledem k našim nezdarům. Tak jsem ráda, že to můžu alespoň s někým probrat
, protože drahý by mě za chvíli zastřelil ![]()
No to říkal i drahý… si celý víkend googlil na netu došel k závěru, že je třeba vyloučit mimoděložní těhotenství
![]()
tak mu udělám tu radost a půjdu k dr. už za týden
míša22 píše:
Míno,
ta kontrola příští úterý je na jednu stranu super, že budeš vědět, že je fazolka v děloze.
Míšo, přesně tak… proto jsem skupinku Únorňátek založila takhle brzy… taky jsme to zatím nikomu neřekli, teda krom mojí mámy, ta se na to mimi klepe pomalu víc než my a má přesný přehled o mých cyklech, takže by jí bylo těžko něco tajit
![]()
míša22 píše:
Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k VámNechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině
, protože drahý by mě za chvíli zastřelil
Mína13 píše:
Míšo, přesně tak… proto jsem skupinku Únorňátek založila takhle brzy… taky jsme to zatím nikomu neřekli, teda krom mojí mámy, ta se na to mimi klepe pomalu víc než my a má přesný přehled o mých cyklech, takže by jí bylo těžko něco tajit![]()
![]()
míša22 píše:Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k VámNechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině
Mína13 píše:
Míšo, přesně tak… proto jsem skupinku Únorňátek založila takhle brzy… taky jsme to zatím nikomu neřekli, teda krom mojí mámy, ta se na to mimi klepe pomalu víc než my a má přesný přehled o mých cyklech, takže by jí bylo těžko něco tajit![]()
![]()
míša22 píše:
Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k VámNechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině
Chtěli bychom to všem říci až po tripple testech ![]()
Míšo, myslíš, že to vydržíte tak dlouho? ![]()
Jinak moc gratuluju ![]()
Já včera jenom počůrala jeden test, to je všechno
Zítra nebo pozítří to zopakuju ![]()
Lady, taky gratuluju k těhotenství ![]()
Sine, takže máš doma dvě děti? Jak staré? ![]()
Mína13 píše:
my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test![]()
![]()
![]()
![]()
míša22 píše:LadyRebeka píše:Tak to jsi dobrá
Já měla ms 1.5. a testy dvaJá už počůrala alespoň osm testů
fragola píše:
Míšo, myslíš, že to vydržíte tak dlouho?
Jinak moc gratuluju
Já včera jenom počůrala jeden test, to je všechnoZítra nebo pozítří to zopakuju
![]()
Lady, taky gratuluju k těhotenství
Sine, takže máš doma dvě děti? Jak staré?