Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
31.5.11 13:18

já jen z testů

míša22 píše:
Máte těhotenství potvrzeno z krve nebo zatím jenom z těhotenských testů?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.5.11 13:20

Taky jen z testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 13:49

Kolik jste těch testů dělaly? Já jen, že si připadám jak testovací maniak :lol: No potřebuju přeci vědět jestlo dostatečně sílí, ne? byla jsem na krvi v pátek a měla jsem HCG 189. Poslední MS proběhla 30.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.5.11 13:50

Já měla ms 1.5. a testy dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 13:52

Míno,
ta kontrola příští úterý je na jednu stranu super, že budeš vědět, že je fazolka v děloze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 13:54
LadyRebeka píše:

Tak to jsi dobrá :palec: Já už počůrala alespoň osm testů :lol: Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:01

Já jsem měla MS 29.4
Dostat jsem to měla 27.5., to jsem si dělala první test a byly tam //. Teda ne žádné dálnice, ale byly hezky vidět… pak jsem testila 29.5. jestli sílí a dneska ze stejného důvodu… a to už byly dálnice :dance: :dance: :dance: :dance:

míša22 píše:
Kolik jste těch testů dělaly? Já jen, že si připadám jak testovací maniak :lol: No potřebuju přeci vědět jestlo dostatečně sílí, ne? byla jsem na krvi v pátek a měla jsem HCG 189. Poslední MS proběhla 30.4.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:04

my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

míša22 píše:
LadyRebeka píše:
Tak to jsi dobrá :palec: Já už počůrala alespoň osm testů :lol: Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:05

Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k Vám :hug: Nechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině :roll: vzhledem k našim nezdarům. Tak jsem ráda, že to můžu alespoň s někým probrat :mrgreen: , protože drahý by mě za chvíli zastřelil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:05

No to říkal i drahý… si celý víkend googlil na netu došel k závěru, že je třeba vyloučit mimoděložní těhotenství :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak mu udělám tu radost a půjdu k dr. už za týden

míša22 píše:
Míno,
ta kontrola příští úterý je na jednu stranu super, že budeš vědět, že je fazolka v děloze. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:08

Míšo, přesně tak… proto jsem skupinku Únorňátek založila takhle brzy… taky jsme to zatím nikomu neřekli, teda krom mojí mámy, ta se na to mimi klepe pomalu víc než my a má přesný přehled o mých cyklech, takže by jí bylo těžko něco tajit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

míša22 píše:
Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k Vám :hug: Nechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině :roll: vzhledem k našim nezdarům. Tak jsem ráda, že to můžu alespoň s někým probrat :mrgreen: , protože drahý by mě za chvíli zastřelil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:16
Mína13 píše:
Míšo, přesně tak… proto jsem skupinku Únorňátek založila takhle brzy… taky jsme to zatím nikomu neřekli, teda krom mojí mámy, ta se na to mimi klepe pomalu víc než my a má přesný přehled o mých cyklech, takže by jí bylo těžko něco tajit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
míša22 píše:Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k Vám :hug: Nechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině :roll: vzhledem k našim nezdarům. Tak jsem ráda, že to můžu alespoň s někým probrat :mrgreen: , protože drahý by mě za chvíli zastřelil :mrgreen:
Mína13 píše:
míša22 píše:
Ani nevíte holky jak jsem ráda, že jsem se odhodlala a přihlásila se k Vám :hug: Nechceme to s manželem nikomu říkat ani v práci ani v rodině :roll: vzhledem k našim nezdarům. Tak jsem ráda, že to můžu alespoň s někým probrat :mrgreen: , protože drahý by mě za chvíli zastřelil :mrgreen:

Chtěli bychom to všem říci až po tripple testech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 14:21

Míšo, myslíš, že to vydržíte tak dlouho? :wink:
Jinak moc gratuluju :kytka:
Já včera jenom počůrala jeden test, to je všechno :-D Zítra nebo pozítří to zopakuju :-)

Lady, taky gratuluju k těhotenství :kytka:

Sine, takže máš doma dvě děti? Jak staré? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:21
Já jsem s manželem přes deset roků z toho 3 roky vdaná, je mi třicet. Dlouho jsem studovala a bála jsem se, že otěhotním 8-o Po dlouhé debatě jsem vysadila antiko minulý rok v lednu a strašně mi haproval cyklus - snad půl roku jsem se dávala dohromady :-? Takže se na mě podepsalo 14 let antika bez pauzy :evil: Po roce snažení to tedy máte zasloužené, co? :mrgreen: Snažili jste se doma? Nebo jste někam chodili?
Mína13 píše:
my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
míša22 píše:
LadyRebeka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:24
Fragolo, jsem si jistá, že to vydržíme vzhledem k nezdarům, které jsem v minulosti měla. Nejhorší je lítost okolí a toho chci být ušetřena :oops: Ale teď mám naordinované pozitivní myšlení a je to :mrgreen:
fragola píše:
Míšo, myslíš, že to vydržíte tak dlouho? :wink:
Jinak moc gratuluju :kytka:
Já včera jenom počůrala jeden test, to je všechno :-D Zítra nebo pozítří to zopakuju :-)

Lady, taky gratuluju k těhotenství :kytka:

Sine, takže máš doma dvě děti? Jak staré? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí