Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
31.5.11 07:04

Děkujeme… a taky gratulujeme :kytka:

VERCATOMIK píše:
Holky tiše gratuluji, abych něco nezakřikla. A moc Vá držím pěsti :kytka: . Já jsem v v lednových 2012 :mrgreen:Fragol teda já zírááááám 8-o . To už se jen tak nevidí, taková veliká rodina. Smekám před Váma, jak to zvládáte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 07:07

Dobré ránko děvčata a krásný den :kytka:

tak co? jak Vám je?

Já jsem naprosto v pohodě… včera jak jsem přišla z práce jsem prakticky proválela celé odpoledne, byla jsem šíleně unavená… a před devátou jsem šla normálně spát… toto se mi ještě nestalo, abych se dostala do postele před 23 hod. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
31.5.11 08:01

Krásné sluníčkové ránko, holky :kytka:
Tak já dneska testla Clear Blue digital a vykouklo na mě + 2-3 týdny, tak tomu začínám pomalu věřit.. Ale nervozitou jsem spala snad tři hodiny, tak dnes myslím po práci padnu na znak a budu spat jak belina :mrgreen:
Míno, dnes tě vystřídám :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 08:27

Ahojky Sine :mavam:
já jsem Clear Blue nesehnala… v lékárně je měli vyprodaný… ale testla jsem normálním mamatestem 10tkou a dálnice jako z Prahy do Brna :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Sine1 píše:
Tak já dneska testla Clear Blue digital a vykouklo na mě + 2-3 týdny, tak tomu začínám pomalu věřit.. Ale nervozitou jsem spala snad tři hodiny, tak dnes myslím po práci padnu na znak a budu spat jak belina :mrgreen:
Míno, dnes tě vystřídám :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
31.5.11 10:02
Mína13 píše:
já jsem Clear Blue nesehnala… v lékárně je měli vyprodaný… ale testla jsem normálním mamatestem 10tkou a dálnice jako z Prahy do Brna :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Sine1 píše:

Paráda :palec: :palec:
Kdy půjdeš ke gyndr. na kontrolu - potvrzení?
Já jdu zítra.. (byla jsem tam objednaná přes měsíc na vstup. prohlídku). Kamarádka mi psala, že na krev vůbec nešla, počkala a přišla až na srdíčko v 6tt.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 10:13

Já až ode dneška za týden… moje dr. je tam jen úterky. Moc se těším :dance: srdíčko asi ještě nebude, ale dutinku by mohla už na UTZ vidět, ne?

Sine1 píše:
Mína13 píše:
Sine1 píše:
Paráda :palec: :palec:
Kdy půjdeš ke gyndr. na kontrolu - potvrzení?
Já jdu zítra.. (byla jsem tam objednaná přes měsíc na vstup. prohlídku). Kamarádka mi psala, že na krev vůbec nešla, počkala a přišla až na srdíčko v 6tt.. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 10:16

Ahoj holky,

já bych testovala, ale nemám testy :-? A děti jsou nemocný, takže se nikam nedostanu :zed:
K MUDr. chci jít až cca v 8.tt, abych bylo už srdíčko (snad bude) a neplašila tam zbytečně 2× :wink:

Mně je dneska úžasně, Kačka mě nechala i celkem slušně vyspat, takže paráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 10:20

Ahojky :mavam:

tak to je super, že je ti fajn :dance:
Doufám, že nám to takhle vydrží… hlavně to blitíčko, aby nepřišlo :zed:

Srdíčko bývá až v 8. týdnu? Já už si to za ty leta nepamatuju :nevim:

fragola píše:
Ahoj holky,

já bych testovala, ale nemám testy :-? A děti jsou nemocný, takže se nikam nedostanu :zed:
K MUDr. chci jít až cca v 8.tt, abych bylo už srdíčko (snad bude) a neplašila tam zbytečně 2× :wink:

Mně je dneska úžasně, Kačka mě nechala i celkem slušně vyspat, takže paráda :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 10:21

Míno, tak nejdřív v 7.tt, ale vždycky mě MUDr. objednával až na ten 8.tt :wink: Ono teda taky záleží na kvalitě UZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 10:28

No já tam chci jít příští týden v úterý… tj. 6 týden… asi je to brzo, ale drahý už mě tam hnal tento týden, prej aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství… asi si to vygooglil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fragola píše:
Míno, tak nejdřív v 7.tt, ale vždycky mě MUDr. objednával až na ten 8.tt :wink: Ono teda taky záleží na kvalitě UZ :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
31.5.11 11:04

Fragolo - to jsou všechno tvé děti??? :kytka:
Téda, to zírám, jak sji to zvládla? A kolik ti je let? Mě je 26 a zatím nemám žádné :cry: , teda jedno je na cestě, ale zatím na dlouhé cestě, tak snad to konečně vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.5.11 11:16

Ahoooj holky Míííno no nekecej že je to tam! Já jsem to zjistila z ducha minulý čtvrtek a krásná dálnice byla v neděli! K doktorovi jdu 15.6.
Fragolo wau 7 dítko, máš můj obidv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 11:16

E-evulko, ano, všechny děti jsou moje, mám je s jedním manželem :-D Mně je čerstvě 30, manželovi o 8 let víc :wink:
A tobě držím pěsti, ať ti to vyjde a příští rok se budeš moct těšit z miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 11:42

No čááááááu! a moooooc gratuluju!!!! :hug: :hug: :hug: :hug:
a vítej do Únorňátek!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

LadyRebeka píše:
Ahoooj holky Míííno no nekecej že je to tam! Já jsem to zjistila z ducha minulý čtvrtek a krásná dálnice byla v neděli! K doktorovi jdu 15.6.
Fragolo wau 7 dítko, máš můj obidv.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.5.11 12:32

No díky za gratulaci a přivítání, doufám, že všechny v klidu a ve zdraví donosíme zdravé miláčky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí