Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5114
30.5.11 13:09

Ahojky holky!!!
Nejdříve vám moc moc gratuluji k těhotenství, hlavně aby vše bylo až do porodu v pořádku!!! :srdce:
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
Mína13 píše:
koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď :?:

Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…

fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě :wink:
Cítím se tak nějak nic moc :lol: Je mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS :wink:
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko :wink:

Míno, jedna snažilka mi poradila lízátka proti nevolnosti pro těhotné, prý jí pomohly. Mají je v lékárně, tak třeba vyzkoušíme :palec: Já taky strašně nerada zvracím, mám problémy se žaludkem a jak jednou začnu blít, nemůž přestat :zed:
A taky je snad dobrý kontryhel nebo máta (čaje). Nevíš o taky o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

tak to ano, ale když já bych radši princeznu :srdce: :srdce: :srdce: … ale kdyby to měl být hodnej chlapeček za odměnu, tak beru i toho chlapečka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fragola píše:
Sine, já mám jeden dnešní těhotenský test :wink: Pocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat :wink: Vychází mi to na 5.tt :wink: Doufám, že jsem nic nezakřikla :wink:Míno, taky budu zvědavá, co přibude teď :wink:
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239

Taky moc a moc gratuluju všem :kytka:
já jsem taky zúnora-ale už 2009 8-o šíleně to letí 8-o

Popravdě semka lezu kvůli Fragole-teda ženská já už sedim na zadku-samozřejmě moc gratuluju, ale jsem z toho úplně vykolejená 8-o :mrgreen:
Frag-prosímtě kolik dětí vlastně plánujete?Nebo prostě jedete-dokud to půjde? :lol: :dance:
Fakt smekám :palec: :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 13:10

Děkujeme a přejeme to stejné! :hug: :kytka:

E-evulka píše:
Ahojky holky!!!
Nejdříve vám moc moc gratuluji k těhotenství, hlavně aby vše bylo až do porodu v pořádku!!! :srdce:
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 13:12
fragola píše:
Sine, já mám jeden dnešní těhotenský test :wink: Pocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat :wink: Vychází mi to na 5.tt :wink: Doufám, že jsem nic nezakřikla :wink:Míno, taky budu zvědavá, co přibude teď :wink:

Ty brďo, tak to jsme dnes byly obě překvapené!!!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 13:12

kámošce poradila její babička sníst kousek suchého chleba než vstane z postele a pomáhalo jí to…
tak snad nás ty nevolnosti nepostihnout… fakt nerada zvracím… je to hnus :poblion:

Sine1 píše:
Mína13 píše:
koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď :?:

Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…

fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě :wink:
Cítím se tak nějak nic moc :lol: Je mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS :wink:
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko :wink:
Míno, jedna snažilka mi poradila lízátka proti nevolnosti pro těhotné, prý jí pomohly. Mají je v lékárně, tak třeba vyzkoušíme :palec: Já taky strašně nerada zvracím, mám problémy se žaludkem a jak jednou začnu blít, nemůž přestat :zed:
A taky je snad dobrý kontryhel nebo máta (čaje). Nevíš o taky o něčem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 13:13

já jsem to původně taky chtěla nechat na pondělí, ale když měl ten drahý v pátek narozeniny, tak jsem to prostě zkusila… a bylo to tam :dance: :dance: :dance:

Sine1 píše:
fragola píše:
Ty brďo, tak to jsme dnes byly obě překvapené!!!! :dance: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 13:15
E-evulka píše:
Ahojky holky!!!
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak :palec:

Děkuji moc za pozvání. :srdce:
Ráda se přidám!! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 13:17

Holky nejŕadši bych šla hned marodit a užívala si v klidu sluníčka, ale do konce třetího měsíce to chci vydržet v práci, přece jen je to potom trochu jistější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 13:21

tak to já právě naopak… doufám, že bude všechno OK a budu moct chodit do práce až do porodu :andel:

Sine1 píše:
Holky nejŕadši bych šla hned marodit a užívala si v klidu sluníčka, ale do konce třetího měsíce to chci vydržet v práci, přece jen je to potom trochu jistější..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
30.5.11 14:37

Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle :kytka: :kytka:

Jo a fagol .. tééééda, taková veliká rodinka :kytka: :kytka: Gratulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 14:38

moooooc děkujeme Nicky :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

nicky88 píše:
Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle :kytka: :kytka:Jo a fagol .. tééééda, taková veliká rodinka :kytka: :kytka: Gratulka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 14:38
Mína13 píše:
moooooc děkujeme Nicky a přejeme to stejné :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
nicky88 píše:
Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle :kytka: :kytka:Jo a fagol .. tééééda, taková veliká rodinka :kytka: :kytka: Gratulka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
30.5.11 21:16

Holky tiše gratuluji, abych něco nezakřikla. A moc Vá držím pěsti :kytka: . Já jsem v v lednových 2012 :mrgreen:

Fragol teda já zírááááám 8-o . To už se jen tak nevidí, taková veliká rodina. Smekám před Váma, jak to zvládáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí