Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky!!!
Nejdříve vám moc moc gratuluji k těhotenství, hlavně aby vše bylo až do porodu v pořádku!!! ![]()
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak ![]()
Mína13 píše:
koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď![]()
Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu
![]()
![]()
![]()
Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…
fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě
Cítím se tak nějak nic mocJe mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčko
Míno, jedna snažilka mi poradila lízátka proti nevolnosti pro těhotné, prý jí pomohly. Mají je v lékárně, tak třeba vyzkoušíme
Já taky strašně nerada zvracím, mám problémy se žaludkem a jak jednou začnu blít, nemůž přestat ![]()
A taky je snad dobrý kontryhel nebo máta (čaje). Nevíš o taky o něčem?
tak to ano, ale když já bych radši princeznu
… ale kdyby to měl být hodnej chlapeček za odměnu, tak beru i toho chlapečka…
![]()
fragola píše:
Sine, já mám jeden dnešní těhotenský testPocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat
Vychází mi to na 5.tt
Doufám, že jsem nic nezakřikla
Míno, taky budu zvědavá, co přibude teď
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu
Taky moc a moc gratuluju všem ![]()
já jsem taky zúnora-ale už 2009
šíleně to letí ![]()
Popravdě semka lezu kvůli Fragole-teda ženská já už sedim na zadku-samozřejmě moc gratuluju, ale jsem z toho úplně vykolejená
![]()
Frag-prosímtě kolik dětí vlastně plánujete?Nebo prostě jedete-dokud to půjde?
![]()
Fakt smekám
![]()
Děkujeme a přejeme to stejné!
![]()
E-evulka píše:
Ahojky holky!!!
Nejdříve vám moc moc gratuluji k těhotenství, hlavně aby vše bylo až do porodu v pořádku!!!
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak
fragola píše:
Sine, já mám jeden dnešní těhotenský testPocit jsem měla už od pátku, ale teprve dneska jsem se odhodlala testovat
Vychází mi to na 5.tt
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu
Ty brďo, tak to jsme dnes byly obě překvapené!!!!
![]()
kámošce poradila její babička sníst kousek suchého chleba než vstane z postele a pomáhalo jí to…
tak snad nás ty nevolnosti nepostihnout… fakt nerada zvracím… je to hnus ![]()
Sine1 píše:Mína13 píše:Míno, jedna snažilka mi poradila lízátka proti nevolnosti pro těhotné, prý jí pomohly. Mají je v lékárně, tak třeba vyzkoušíme
koukám, že to máš 3 holčičky : 3 chlapečkům… tak to jsem zvědavá, co to bude teď![]()
Já kluka mám, pubíka 17ti letého zlobivého, takže bych teď uvítala hodnou holčičku, takovou tu, co se dostávají za odměnu
![]()
![]()
![]()
Jinak bolení, jako bych měla dostat MS mám taky… krom toho mám pocit „nafouklosti“, bolí mě hrozně prsa a jsem děsně unavená… jinak se cítím zatím fajn… snad nepřijdou nevolnosti (hrozně nerada zvracím)… u pubíka jsem je neměla… tak uvidíme…
fragola píše:
Míno, mně je to šumák, co to bude, hlavně, když budeme oba v pohodě
Cítím se tak nějak nic mocJe mi pořád děsná kosa, mívám zvýšenou teplotu a bolí mě pobřišek, jako kdyby měla dorazit MS
K Dr. se hned tak nepoženu, počkám aspoň na 8.tt, aby už bylo srdíčkoJá taky strašně nerada zvracím, mám problémy se žaludkem a jak jednou začnu blít, nemůž přestat
A taky je snad dobrý kontryhel nebo máta (čaje). Nevíš o taky o něčem?
já jsem to původně taky chtěla nechat na pondělí, ale když měl ten drahý v pátek narozeniny, tak jsem to prostě zkusila… a bylo to tam
![]()
Sine1 píše:fragola píše:Ty brďo, tak to jsme dnes byly obě překvapené!!!!
Vychází mi to na 5.tt
A neříkej, i chlapeček by byl za odměnu![]()
E-evulka píše:
Ahojky holky!!!
Nejdříve vám moc moc gratuluji k těhotenství, hlavně aby vše bylo až do porodu v pořádku!!!
Já jsem na jiní diskusi - Ledńáčci 2012, tak kdybyste chtěly, klidně se k nám přidejte, aspoň si můžeme dávat rady a tak
Děkuji moc za pozvání. ![]()
Ráda se přidám!!
![]()
Holky nejŕadši bych šla hned marodit a užívala si v klidu sluníčka, ale do konce třetího měsíce to chci vydržet v práci, přece jen je to potom trochu jistější..
tak to já právě naopak… doufám, že bude všechno OK a budu moct chodit do práce až do porodu ![]()
Sine1 píše:
Holky nejŕadši bych šla hned marodit a užívala si v klidu sluníčka, ale do konce třetího měsíce to chci vydržet v práci, přece jen je to potom trochu jistější..
Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle
![]()
Jo a fagol .. tééééda, taková veliká rodinka
Gratulka ![]()
moooooc děkujeme Nicky
![]()
nicky88 píše:
Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle![]()
![]()
Gratulka
Mína13 píše:
moooooc děkujeme Nicky a přejeme to stejné![]()
![]()
![]()
nicky88 píše:
Ahojky holky všem moooc gratuluju a držím pěstičky ať vše běží jako po másle![]()
![]()
Gratulka
Holky tiše gratuluji, abych něco nezakřikla. A moc Vá držím pěsti
. Já jsem v v lednových 2012 ![]()
Fragol teda já zírááááám
. To už se jen tak nevidí, taková veliká rodina. Smekám před Váma, jak to zvládáte.