Poradna duly
Jana Čurdová
Míšo, tak to jo
Tentokrát to určitě dopadne dobře
Aha, teď koukám, že máš za sebou SP i ZT
Mně stačilo ZT a byla jsem z toho pěkně zdrbaná ![]()
No nic, myslím si, že jsem Vás zahltila dost pro dnešek
Dneska jdu domů dřív, tak se s Vámi loučím a přeji pěkný zbytek dne ![]()
fragola píše:
Míšo, tak to joTentokrát to určitě dopadne dobře
![]()
Aha, teď koukám, že máš za sebou SP i ZT
![]()
Mně stačilo ZT a byla jsem z toho pěkně zdrbaná
No nejdřív půl roku doma… pak jsem dostala clostík, nepomohl, pak mi dr. dělala hormonální profil, drahý byl na spermiogramu a výsledek byl, že jsme oba v naprostém pořádku… v únoru jsem byla na laparce a tam mi řekli, že do 3 měsíců se to 90% ženských povede… a povedlo se to ten třetí měsíc
![]()
míša22 píše:
Já jsem s manželem přes deset roků z toho 3 roky vdaná, je mi třicet. Dlouho jsem studovala a bála jsem se, že otěhotnímPo dlouhé debatě jsem vysadila antiko minulý rok v lednu a strašně mi haproval cyklus - snad půl roku jsem se dávala dohromady
Takže se na mě podepsalo 14 let antika bez pauzy
Po roce snažení to tedy máte zasloužené, co?
Snažili jste se doma? Nebo jste někam chodili?
Mína13 píše:
my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test![]()
![]()
![]()
![]()
míša22 píše:LadyRebeka píše:Tak to jsi dobrá
Já měla ms 1.5. a testy dvaJá už počůrala alespoň osm testů
Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?
Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř? ![]()
mě zase celý den hrozně bolí břicho, jako bych to každou chvíli měla dostat… hnus… tak snad je všechno v pořádku ![]()
LadyRebeka píše:
Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř?
Ahojky jestli můžu tak se potichu přidávám zatím jen fakt potichu taky mám za sebou ZP v pátým týdnu před 3 měsíci. Dneska jsem našla druhou čárku zatím jen slabě tak snad bude sílit.
Mína13 píše:
mě zase celý den hrozně bolí břicho, jako bych to každou chvíli měla dostat… hnus… tak snad je všechno v pořádku
LadyRebeka píše:
Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř?
Tak já to mám stejně
Vítej mezi nás ![]()
potichounku gratulujeme a ať sílí!!!
![]()
Melounek píše:
Ahojky jestli můžu tak se potichu přidávám zatím jen fakt potichu taky mám za sebou ZP v pátým týdnu před 3 měsíci. Dneska jsem našla druhou čárku zatím jen slabě tak snad bude sílit.
Míno, mně takhle bolí břicho taky
Už od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic ![]()
Melounku, gratuluju ![]()
Děkuji za přijetí
Fragol tak mě taky bolí bříško tak týden jako by měla dojít ms. No snad už nepřijde
![]()
Jo jo přesně takové pocity mám pořád… tak snad to tak má být ![]()
fragola píše:
Míno, mně takhle bolí břicho takyUž od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic
Melounku, gratuluju
Mína13 píše:
Jo jo přesně takové pocity mám pořád… tak snad to tak má být
fragola píše:
Míno, mně takhle bolí břicho takyUž od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic
Melounku, gratuluju
Doufejme
mě takhle bolelo i u druhýho těhu u Kikči si to už nějak nepamatuji ![]()