Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
31.5.11 14:29

Míšo, tak to jo :wink: Tentokrát to určitě dopadne dobře :-D :hug: Aha, teď koukám, že máš za sebou SP i ZT :-? :hug: Mně stačilo ZT a byla jsem z toho pěkně zdrbaná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:33

No nic, myslím si, že jsem Vás zahltila dost pro dnešek :roll: Dneska jdu domů dřív, tak se s Vámi loučím a přeji pěkný zbytek dne :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.5.11 14:38
Taky jsem byla zralá na psychiatra, ale život prostě musí jít dál, no :pankac: Já se nevzdávám, ale už bych to mimčo vážně chtěla :think: Bude to teprve moje první a to jsem chtěla velkou rodinu :oops: No třeba to doženu :mrgreen: Už teď vím, že dvojčata mít nebudu, protože jsem měla jenom jeden folikul :lol: V kolikátým týdnu jsi byla na kyretáži? Já v desátem :cry:
fragola píše:
Míšo, tak to jo :wink: Tentokrát to určitě dopadne dobře :-D :hug: Aha, teď koukám, že máš za sebou SP i ZT :-? :hug: Mně stačilo ZT a byla jsem z toho pěkně zdrbaná :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 14:45

míšo, na kyretáži jsem byla v 8.tt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:48

No nejdřív půl roku doma… pak jsem dostala clostík, nepomohl, pak mi dr. dělala hormonální profil, drahý byl na spermiogramu a výsledek byl, že jsme oba v naprostém pořádku… v únoru jsem byla na laparce a tam mi řekli, že do 3 měsíců se to 90% ženských povede… a povedlo se to ten třetí měsíc :dance: :dance: :dance: :dance:

míša22 píše:
Já jsem s manželem přes deset roků z toho 3 roky vdaná, je mi třicet. Dlouho jsem studovala a bála jsem se, že otěhotním 8-o Po dlouhé debatě jsem vysadila antiko minulý rok v lednu a strašně mi haproval cyklus - snad půl roku jsem se dávala dohromady :-? Takže se na mě podepsalo 14 let antika bez pauzy :evil: Po roce snažení to tedy máte zasloužené, co? :mrgreen: Snažili jste se doma? Nebo jste někam chodili?
Mína13 píše:
my se snažíme přes rok… HA jsem vysadila začátkem dubna 2010.
Já jsem tušení vůbec neměla… myslela jsem si, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci, neměla jsem žádné příznaky a taky mi na začátku cyklu haprovala MS… měla jsem ji nezvykle dlouho, 7 dní a po dvou dnech jsem začala zase krvácet, další den už jsem teda jen špinila a třetí den bylo po všem… takže jsem to prostě neřešila s tím, že tento měsíc je pasé… o to víc jsem kulila oči na těhu test 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
míša22 píše:
LadyRebeka píše:
Já měla ms 1.5. a testy dva :mrgreen:
Tak to jsi dobrá :palec: Já už počůrala alespoň osm testů :lol: Měla jsi tušení už před tím nebo to bylo překvápko? Jak dlouho se vlastně snažíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.5.11 21:25

Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 21:45

mě zase celý den hrozně bolí břicho, jako bych to každou chvíli měla dostat… hnus… tak snad je všechno v pořádku :think:

LadyRebeka píše:
Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
31.5.11 21:47

Ahojky jestli můžu tak se potichu přidávám zatím jen fakt potichu taky mám za sebou ZP v pátým týdnu před 3 měsíci. Dneska jsem našla druhou čárku zatím jen slabě tak snad bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
31.5.11 21:49
Mína13 píše:
mě zase celý den hrozně bolí břicho, jako bych to každou chvíli měla dostat… hnus… tak snad je všechno v pořádku :think:
LadyRebeka píše:
Ahojte, no my jsme se snažili druhý měsíc. Takže oproti vám nic moc.Dneska mě holky ale řeže v břiše v levo ale jako v břiše vedle pupku, co to bude, větry? Páteř? :think:

Tak já to mám stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 21:51

Vítej mezi nás :kytka:
potichounku gratulujeme a ať sílí!!! :kytka: :kytka: :kytka:

Melounek píše:
Ahojky jestli můžu tak se potichu přidávám zatím jen fakt potichu taky mám za sebou ZP v pátým týdnu před 3 měsíci. Dneska jsem našla druhou čárku zatím jen slabě tak snad bude sílit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 21:52

Míno, mně takhle bolí břicho taky :zed: Už od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic :wink:

Melounku, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
31.5.11 21:54

Děkuji za přijetí
Fragol tak mě taky bolí bříško tak týden jako by měla dojít ms. No snad už nepřijde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 21:55

Jo jo přesně takové pocity mám pořád… tak snad to tak má být :think:

fragola píše:
Míno, mně takhle bolí břicho taky :zed: Už od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic :wink:Melounku, gratuluju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
31.5.11 21:57
Mína13 píše:
Jo jo přesně takové pocity mám pořád… tak snad to tak má být :think:
fragola píše:
Míno, mně takhle bolí břicho taky :zed: Už od min. týdne, tak jsem si právě myslela, že to dostnu a ono nic :wink:Melounku, gratuluju :kytka:

Doufejme :mrgreen: mě takhle bolelo i u druhýho těhu u Kikči si to už nějak nepamatuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 21:57

Míno, má to tak být, je to ONO a znamená to, že je to tam :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie