Poradna duly
Jana Čurdová
Fragolo ona ještě dva nemá ještě měsíc, tak že bych se upnula k tomu? ![]()
LadyRebeka píše:
Fragolo ona ještě dva nemá ještě měsíc, tak že bych se upnula k tomu?
Naděje umírá poslední ![]()
Hm, dítě mi tu spočítalo vlhčené ubrousky
Bylo jich tam hodně
Ale je spokojená ![]()
Míši, mooooc držím palce… a ozvi se co a jak… zatím páááááá a drž se! ![]()
míša22 píše:
Dneska jdu k Dr. na hematologii a vyfasuju injekce, bojím, bojím. Tak už dnes nebudu na příjmu
, ale zítra si Vás dočtu a jsem zvědavá co nového a kdo se přidá… Zítra taky napíšu, jak se mi podařila píchnout injekce do břicha - už teď mám spocené ruce
Lady, jo, jo Simča. Manžel tuhle ty ubrousky v postýlce pod něco schoval, ale stejně je vyčenichala
Teď tady na mě dělá z postýlky „baf“ ![]()
Fragol a všichni kromě Simonky a Kačenky jsou ve škole a školce?
Vítej mezi námi Tulačko ![]()
koukám, že se podařilo po Clostíku… gratuluju ![]()
Tak ať se daří a ať se ti mezi náma líbí ![]()
Tulacka píše:
Ahojky holky,
tak já se k vám přidám, jestli můžu.
MS měla dorazit v pátek, ale už ve středu jsem zkoušela test a byly tam dvě čárky, od té doby sílíV pondělí jsem si šla pro Utrogestan k Dr. a vzali mi krev, měla jsem 441 HCG.
Na utz jdu příští úterý.
Lady, kdepak
Jen Věrka je ve škole. Jinak mám všechny boubelíšky doma. David půjde do školky od září. Nevzali ho loni, protože je zářijový a já jsem doma - blbá kombinace… U nás je to se školkama mizerný ![]()
Ahoj holky ![]()
Vítám také nové těhulky
![]()
Holky, tak já dnes byla u nové gyndr., udělala mi vyšetření, odebrala krev. Prý mám cystu na vaječníku..
V děloze zatím nic neviděla, ale prý je to asi ještě brzo. Taky mi řekla, že ty pozitivní testy může způsobit ta cysta (přikládám fotéčku - proužek je z pondělí, Clear Blue ze včera), na výsledky si mám volat ve 13.00. Jsem z toho jak na trní..
Sine, to bude dobrý
Mě takhle strašili při 3. těhotenství, MUDr. taky viděl cystu na vaječníku, prý by to mohlo být mimoděložní, měla jsem jít za týden na kontgrolní UZ a už tam byl Míša
Ale ten týden byl děs
Držím pěsti, ať ti to do těch 13 hod co nejrychleji uteče a urřitě pro tebe bude mít MUDr. dobré zprávy
Pak dej vědět ![]()
Tulacko, jo, jo, nenudím se ![]()
To bude v pohodě Sine, neboj se nic… doktoři fakt kolikrát zbytečně straší…
já jsem měla cystu za to naše roční snažení snad 5 x a nikdy jsem pozitivní TT neměla…
Sine1 píše:
Ahoj holky
Vítám také nové těhulky![]()
Holky, tak já dnes byla u nové gyndr., udělala mi vyšetření, odebrala krev. Prý mám cystu na vaječníku..V děloze zatím nic neviděla, ale prý je to asi ještě brzo. Taky mi řekla, že ty pozitivní testy může způsobit ta cysta (přikládám fotéčku - proužek je z pondělí, Clear Blue ze včera), na výsledky si mám volat ve 13.00. Jsem z toho jak na trní..
Sine, to bude dobrý, držím palečky, a jsem zvědavá, až nám napíšeš, co ses dozvěděla za výsledky ![]()
Holky, díky moc za podporu ![]()
Nakonec mi před chvílí volali z gyndr. Takže těhu jsem
Ale, příští úterý znovu na krev a ve středu na utz a výsledky..
(zřejmě, jestli hcg stoupá a objeví se mimís v děloze)
Ty injekce musí být nepříjemný, na co to, holky, máte v těhu užívat?
Sine, super, gratuluju ![]()
A my valíme do poradny, dneska jde Káťa s Ondrou
![]()