Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
3.6.11 14:10

To je teda mazec, jestli budeš dojíždět celé těhotenství z KV do Prahy? 8-o

Jsem z Pardubic :-D

panama1 píše:
Miso, ja budu volat dr. az v pondeli a chci asi az na srdicko,takze ten 8.tt, minuel sjem byla uz v 6.tydnu a pak jsem byla uplne hystericka, ze jsem nevedela, jstli tam to srdicko je nebo neni. Takze radsi ted vydrzim. Anebo pujduaz me objedna a pak jeste jednou na srdicko. Ja budu vysetrovana UTZ i v Motole, tak abych tam nejezdila zbytecne (snad ne!!!)
Ondra ma vzacnou cevni poruchu, tak proto budou hlidat i dalsi tehotnestvi.a odkud jste? ja jsem z Ostrova u Karlovych Varu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
3.6.11 14:12

Miso..ani to nema cesky nazev, je to syndrom Cuttis marmorata teleagiectatica 8-o :roll: a jde o to, ze ma fleky po kuzi, nejaky deti kdyz se narodi,tak je maji po obliceji,Ondra je ma na polovine tela,neni tak hrozny,ale jde to videt, to je ale jen kosmeticka zalezitost, horsi je, ze ma polovinu tela jinak zasobovanou nez druhou,takze ma o neco vetsi rucicku (co se tyka objemu) nez druhou a jde to trochu videt i na zadech a na prdce. Bojiem se jin aby nerostly rune nohy, coz by byl problem. Ale jiank ho to v nicem neomezuje, je pohyblivej stejne jako ostatni deti, tu rucicku ma stejen sikovnou, takze se vlstne jen bojime, jak to bude vypadat v budoucnu, prootze cim vic bude rust, tim ten rozdil muze byt vetsi,ale taky nemusi. Doktori o tom toho moc nevi, je malo jedincu, na kterych by mohla byt zalozena statistika. Jeden zdroj rika, ze je to dedicny 25%a jinej zdroj ze vubec, takze takova sazka do loterie :roll: , ale i samosamotnej syndrom muze mit jeste urovne horsi a lepsi. Muze to byt jen lehce na kuzi,ale muze to byt i na srdci nebo mozku. Takze uz mame par vysetreni v Motole za sebou. No jo to proste slozity, nevim,jestli jsem to uplne dobre popsala, ale doufame, ze se nam to u druhyho mimca vyhne. :think: Joa nic se s tim delat neda :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
3.6.11 14:14

Miso, budou to zrejem jen 3 UTZ, tak to jde, Motol je nan ansi strane Prahy a muezte to spojit treba se zoo nebo s nakupama :-) mam i kamaradky v praze, takze pohoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.6.11 14:19

Vítám tě mezi nás Panamo :kytka: :kytka: :kytka:

holky, tak mě napadá, kolik nás tu už je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
3.6.11 14:27

Panamo, tak to je teda mazec :roll: . Malej vypadá naprosto v pořádku, tak Vám přeji, ať to máme v pořádku!!! Jo jo, zdraví je nejdůležitější :think:

Holky, jdu se rozloučit… Přeji Vám pěkný víkend a já se zase ukážu až v pondělí :mavam:

P.S. Už se moc těším na novinky a UTZ od Vás příští týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.6.11 14:28

Takže jsem nás spočítala a je nás tu zatím těhulek 9… tak jsem zvědavá, kolik nás ještě přibude :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
3.6.11 14:39

ja myslim ze hodne, jsme s terminama teprve v prvni tretine unora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.6.11 14:43

no to jo, jsme tu zatím tak nějak do první dekády… holky, to budou vodnáříčci… to je fajn znamení :palec:

panama1 píše:
ja myslim ze hodne, jsme s terminama teprve v prvni tretine unora :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
3.6.11 17:57

Ahoj holky, tak ja se k vam pridavam :kytka: // na testiku jsem nasla presne pred tydnem, na gyndu jdu az 13.6 kdy jsem tento termin konzultavala s MUDr. rikal, ze driv by stejne nic nevidel - posledni MS jsem mela 2.5.2011 a muj cyklus byval vzdy kratky - 23dnu.

holky, jak se citite? u me se jedna o prvni tehu a jsem ze vseho uplne vyhukana. nevim co se deje a zda co citim je OK - na nektere veci si rikam, ze je jeste brzy :think: . citim mirnou bolest podbrisku (jako pred MS), pnuti a mam silene bolava prsa… a take od te doby co jsem si delala testik, tak nemuzu myslet na nic jinyho… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.6.11 18:17

Vítáme tě mobifilinka :mavam:

Jsem taky prvotěhu, a to bříško to je od toho jak se prcek uhnizďuje :lol: mě bolí břuch jako před MS skoro od té doby co mi dali embryjka zpět. Podle toho co jsem přečetla a co píšou holky, je to v normě,kdyby to byla nějaká zlá bolest tam by to tělo určitě poznalo. Prsa ty teda cítím taky, hlavně okolo bradavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.6.11 21:15

Ahojky děvčátka :mavam:
Míšo taky gratuluji k injekci si dobrá :pankac: mě teda moc nevadí ale píchnout si ji sama by byl asi problém :think:
Když jste u přibírání tak já u Kikči přibrala 17 a tři my zůstaly :roll:
Míno já u Kikči taky plavala moc mě to bavilo protože ve vodě jsem byla taková lehká :mrgreen:
Tulačko já taky dostala průkazku takhle brzo tak doufám že teď taky :mrgreen: a na zahradě mám též plno práce a do toho stavíme baráček pak vám hodím foto :mrgreen:
Míno to se počítá fakt od prvního dne? Já to nikdy nepochopila :nevim: tak podle toho bych taky byla 5t ale co jsem to počítala od styku tak bych byla dnes 3t aha tak teď jsem si přečetla že jo :mrgreen:
Míšo taky my občas bříško zabolí tak snad je to ok :nevim:
Panamo vítám tě mezi náma :mavam: já u Kiči taky neměla žádné problémy akorát ten porod jsem měla o něco delší :wink: Jé to já bych toho klučíka brala :mrgreen:
Taky tě vítám Mobofilinko :mavam: a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.6.11 21:18

Holky chtěla jsem se zeptat jak se vypočítá termín porodu? Jsem asi jediná v čr kdo to neumí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.6.11 21:29
Melounek píše:
Holky chtěla jsem se zeptat jak se vypočítá termín porodu? Jsem asi jediná v čr kdo to neumí :oops: :mrgreen:

TP vypočítáš tak, že k 1. dni poslední MS připočteš 7 a odešteš 3 měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
3.6.11 21:33

Melounku…tehu se fakt pocita od 1.dne menstruace a termin porodu na 40tydnu
zkus tohle, jen zadas data a ono ti to samo vyplivne :wink:
 http://www.healthworld.cz/syrael/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit