Poradna duly
Jana Čurdová
míša22 píše:
Holky, je to špatné, je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát
…Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka
Míšo, jak píšou kolegyňky, zkus třeba ty lízátka. Prý pomáhá i mátový čaj.. Četla jsem, že ty nevolnosti jsou hlavně snad jen v 1.trimestru, tak třeba to brzy přejde.. ![]()
Janac..no vidis jak to hezky vyslo, to simyslim, ze je idealni odstup ![]()
mama kamaradku gynekolozku, tak rikala , ze by mi zitra udelala UTZ, jenze ja se nemuzu prekonat, je to jeste vnitrni vysetreni a preci jen je to moje kamaradka
![]()
nam bude kazdym dnem rodit segra, mame spolu vyborny vztahy, tak se tesim, ze deti id sebe budou 8mesicu ![]()
Sine1 píše:míša22 píše:Míšo, jak píšou kolegyňky, zkus třeba ty lízátka. Prý pomáhá i mátový čaj.. Četla jsem, že ty nevolnosti jsou hlavně snad jen v 1.trimestru, tak třeba to brzy přejde..
Holky, je to špatné, je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát
…Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka
tak posledni tehotny kamaradky to meli do 6… hnus ![]()
Tak rychle odskakuji od práce, a vidím, že tu už řešíte nevolnosti. To je pro mne noční můra a blití je pro mne horší než smrt. Stává se mi to tak jednou za 10 let, a to potom umírám ![]()
Se synem se mi nevolnosti obloukem vyhly. Občas jsem měla pocit jako na zvracení, ale nedošlo k tomu. Tak snad to tak bude i teď. Spíš jsem ztratila chuť. Jakékoliv jídlo pro mne byla hmota bez chuti.
Co se týče věkového odstupu u dětí, tak mě se zdá ideální věk kolem 3 let, nám to bohužel vyjde alespoň ty 4 roky. Občas z toho depkařím, jestli si budou dětičky s takhle velkým rozdílem rozumět.
tak moje dětičky budou mít věkový rozdíl 17,5 roku
![]()
moje máma říkala, že to jsou prakticky dva jedináčci
jinak co se blitíčka týče Hani, mám to přesně jak píšeš… zvracím k smrti nerada… vždycky u toho umírám… u pubíka jsem neměla ani nápinky na zvracení, tak jsem teď zvědavá… občas mi je blivno navečer… ale tak snad se to nějak nerozjede, jinak umřu
![]()
Hanule79 píše:
Tak rychle odskakuji od práce, a vidím, že tu už řešíte nevolnosti. To je pro mne noční můra a blití je pro mne horší než smrt. Stává se mi to tak jednou za 10 let, a to potom umírám
Se synem se mi nevolnosti obloukem vyhly. Občas jsem měla pocit jako na zvracení, ale nedošlo k tomu. Tak snad to tak bude i teď. Spíš jsem ztratila chuť. Jakékoliv jídlo pro mne byla hmota bez chuti.
Co se týče věkového odstupu u dětí, tak mě se zdá ideální věk kolem 3 let, nám to bohužel vyjde alespoň ty 4 roky. Občas z toho depkařím, jestli si budou dětičky s takhle velkým rozdílem rozumět.
Ahoj holky ráda bychse přidala, našla jsem // dneska. Nakalkulačce mi TP vyšel na 10.2.2012.. je to moje první těhotenství a je mi 32 let..holky, kdy se má jít poprvé k doktorovi???
amelielie píše:
Ahoj holky ráda bychse přidala, našla jsem // dneska. Nakalkulačce mi TP vyšel na 10.2.2012.. je to moje první těhotenství a je mi 32 let..holky, kdy se má jít poprvé k doktorovi???
Ahoj Amálko!! Vítám tě mezi únoráčky..
![]()
Mně bude 32 v srpnu, // mám taky poprvé
![]()
Holky chodí ke gyndr. tak od 5tt, aby byl vidět aspoň gestační váček. Já jsem asi 5+1 a jdu na utz ve středu, to už by tam něco mělo být vidět..
Mína13 píše:![]()
![]()
tak moje dětičky budou mít věkový rozdíl 17,5 roku
![]()
![]()
moje máma říkala, že to jsou prakticky dva jedináčcijinak co se blitíčka týče Hani, mám to přesně jak píšeš… zvracím k smrti nerada… vždycky u toho umírám… u pubíka jsem neměla ani nápinky na zvracení, tak jsem teď zvědavá… občas mi je blivno navečer… ale tak snad se to nějak nerozjede, jinak umřu
![]()
![]()
![]()
![]()
Hanule79 píše:
Tak rychle odskakuji od práce, a vidím, že tu už řešíte nevolnosti. To je pro mne noční můra a blití je pro mne horší než smrt. Stává se mi to tak jednou za 10 let, a to potom umírám
Na večer mi taky bývá jaksi podivně, též doufám, že se to nerozjede.. Kdesi jsem tu na diskuzích četla, že někdo dokonce blije i na porodním sále, ale to je asi vyjímka..
Vyjímka?
Ne to je spíš pravidlo, skoro každá žena prý zvrací říkala mi PA, včetně mě. ![]()
no tak já jsem na porodním sále neblinkala a ani žádná z kámošek…
za to jsem měla průjem, takže jsem zpočátku vůbec netušila, že rodím a kdyby mi neodešla hlenová zátka, tak bych mladého asi porodila doma na záchodě
![]()
LadyRebeka píše:
Vyjímka?Ne to je spíš pravidlo, skoro každá žena prý zvrací říkala mi PA, včetně mě.
Ahoj holky,
já teda na sále nezvracela ani jednou, ale v posledních dvou těhotenstvích jsem
ještě v 5. měsíci
Čekám, jestli se mi to rozjede ![]()
HOlky kdybych měla mimoděložní těhu poznala bych to? Mám docela strach, protože mě pobolívá břicho od včera, ale nijak výrazně jen to jako cítím že se něco děje, sem tam.
Lady, no, spíš by tě to pobolívalo vpravo nebo vlevo, ne?
Neplaš se ![]()
Mně zase od včerejška bolí hodně dole v zádech, tak jsem z toho taky nějaká rozpačitá ![]()
Fragol já jdu na gyndu až 15.6 tak mám strach aby kdyby náhodou to neprasklo než tam dojdu.
Lady, kdyby to bylo mimoděložní, tak bys doma asi nevydržela
To bys měla takové bolesti, že by tě to donutilo jít k MUDr. Nemaluj čerta na zeď ![]()