Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
6.6.11 13:37
míša22 píše:
Holky, je to špatné :cry: , je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát :nevim:Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka :oops:

Míšo, jak píšou kolegyňky, zkus třeba ty lízátka. Prý pomáhá i mátový čaj.. Četla jsem, že ty nevolnosti jsou hlavně snad jen v 1.trimestru, tak třeba to brzy přejde.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.6.11 13:39

Janac..no vidis jak to hezky vyslo, to simyslim, ze je idealni odstup :-)

mama kamaradku gynekolozku, tak rikala , ze by mi zitra udelala UTZ, jenze ja se nemuzu prekonat, je to jeste vnitrni vysetreni a preci jen je to moje kamaradka :oops: :oops:

nam bude kazdym dnem rodit segra, mame spolu vyborny vztahy, tak se tesim, ze deti id sebe budou 8mesicu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.6.11 13:44
Sine1 píše:
míša22 píše:
Holky, je to špatné :cry: , je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát :nevim:Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka :oops:
Míšo, jak píšou kolegyňky, zkus třeba ty lízátka. Prý pomáhá i mátový čaj.. Četla jsem, že ty nevolnosti jsou hlavně snad jen v 1.trimestru, tak třeba to brzy přejde.. :huban:

tak posledni tehotny kamaradky to meli do 6… hnus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
6.6.11 13:57

Tak rychle odskakuji od práce, a vidím, že tu už řešíte nevolnosti. To je pro mne noční můra a blití je pro mne horší než smrt. Stává se mi to tak jednou za 10 let, a to potom umírám :cry:
Se synem se mi nevolnosti obloukem vyhly. Občas jsem měla pocit jako na zvracení, ale nedošlo k tomu. Tak snad to tak bude i teď. Spíš jsem ztratila chuť. Jakékoliv jídlo pro mne byla hmota bez chuti.
Co se týče věkového odstupu u dětí, tak mě se zdá ideální věk kolem 3 let, nám to bohužel vyjde alespoň ty 4 roky. Občas z toho depkařím, jestli si budou dětičky s takhle velkým rozdílem rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.6.11 14:11

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak moje dětičky budou mít věkový rozdíl 17,5 roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moje máma říkala, že to jsou prakticky dva jedináčci

jinak co se blitíčka týče Hani, mám to přesně jak píšeš… zvracím k smrti nerada… vždycky u toho umírám… u pubíka jsem neměla ani nápinky na zvracení, tak jsem teď zvědavá… občas mi je blivno navečer… ale tak snad se to nějak nerozjede, jinak umřu :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Hanule79 píše:
Tak rychle odskakuji od práce, a vidím, že tu už řešíte nevolnosti. To je pro mne noční můra a blití je pro mne horší než smrt. Stává se mi to tak jednou za 10 let, a to potom umírám :cry:
Se synem se mi nevolnosti obloukem vyhly. Občas jsem měla pocit jako na zvracení, ale nedošlo k tomu. Tak snad to tak bude i teď. Spíš jsem ztratila chuť. Jakékoliv jídlo pro mne byla hmota bez chuti.
Co se týče věkového odstupu u dětí, tak mě se zdá ideální věk kolem 3 let, nám to bohužel vyjde alespoň ty 4 roky. Občas z toho depkařím, jestli si budou dětičky s takhle velkým rozdílem rozumět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
6.6.11 14:54

Ahoj holky ráda bychse přidala, našla jsem // dneska. Nakalkulačce mi TP vyšel na 10.2.2012.. je to moje první těhotenství a je mi 32 let..holky, kdy se má jít poprvé k doktorovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.6.11 15:17
amelielie píše:
Ahoj holky ráda bychse přidala, našla jsem // dneska. Nakalkulačce mi TP vyšel na 10.2.2012.. je to moje první těhotenství a je mi 32 let..holky, kdy se má jít poprvé k doktorovi???

Ahoj Amálko!! Vítám tě mezi únoráčky.. :mavam: :dance:
Mně bude 32 v srpnu, // mám taky poprvé :lol: :pankac:
Holky chodí ke gyndr. tak od 5tt, aby byl vidět aspoň gestační váček. Já jsem asi 5+1 a jdu na utz ve středu, to už by tam něco mělo být vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.6.11 15:21
Mína13 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak moje dětičky budou mít věkový rozdíl 17,5 roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moje máma říkala, že to jsou prakticky dva jedináčci

jinak co se blitíčka týče Hani, mám to přesně jak píšeš… zvracím k smrti nerada… vždycky u toho umírám… u pubíka jsem neměla ani nápinky na zvracení, tak jsem teď zvědavá… občas mi je blivno navečer… ale tak snad se to nějak nerozjede, jinak umřu :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Hanule79 píše:

Na večer mi taky bývá jaksi podivně, též doufám, že se to nerozjede.. Kdesi jsem tu na diskuzích četla, že někdo dokonce blije i na porodním sále, ale to je asi vyjímka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.6.11 15:23

Vyjímka? :lol: Ne to je spíš pravidlo, skoro každá žena prý zvrací říkala mi PA, včetně mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.6.11 15:38

no tak já jsem na porodním sále neblinkala a ani žádná z kámošek…
za to jsem měla průjem, takže jsem zpočátku vůbec netušila, že rodím a kdyby mi neodešla hlenová zátka, tak bych mladého asi porodila doma na záchodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LadyRebeka píše:
Vyjímka? :lol: Ne to je spíš pravidlo, skoro každá žena prý zvrací říkala mi PA, včetně mě. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.6.11 15:38

Ahoj holky,

já teda na sále nezvracela ani jednou, ale v posledních dvou těhotenstvích jsem :zed: ještě v 5. měsíci :zed: Čekám, jestli se mi to rozjede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.6.11 15:41

HOlky kdybych měla mimoděložní těhu poznala bych to? Mám docela strach, protože mě pobolívá břicho od včera, ale nijak výrazně jen to jako cítím že se něco děje, sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.6.11 15:43

Lady, no, spíš by tě to pobolívalo vpravo nebo vlevo, ne? :think: Neplaš se :hug:

Mně zase od včerejška bolí hodně dole v zádech, tak jsem z toho taky nějaká rozpačitá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.6.11 15:45

Fragol já jdu na gyndu až 15.6 tak mám strach aby kdyby náhodou to neprasklo než tam dojdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.6.11 15:57

Lady, kdyby to bylo mimoděložní, tak bys doma asi nevydržela :-? To bys měla takové bolesti, že by tě to donutilo jít k MUDr. Nemaluj čerta na zeď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí