Únorňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
6.6.11 07:16

Ahoj Haňule,
gratuluju :kytka: a neboj. Hlavně myslet pozitivně :pankac: . Taky už mně to 2× nevyšlo, ale su optimista :jazyk: Tentokrát to bude v pohodě. MUSÍ :mrgreen:

Hanule79 píše:
Ahojky, v pátek jsem našla // na TT, tak bych se ráda přidala, pokud mne vezmete.
Mám doma už 3,5 letého syna, ale tohle je moje 3. těhotenství. To minulé zkončilo v září v 6tt, takže mám trošinku strach se radovat. Teď mi vychází TP na 10.2.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
6.6.11 07:22

No dobře Mišo, budem myslet jedna na druhou, a snad to vyjde. Jsem dneska v práci a docela to tu dneska frčí - kolega je na dovče, tak to musím zvládat za něj. Tak občas nakouknu. Ráno jsem si udělala kafčo, zvládla Vás dočíst, tak aspoń vím, kdo je kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.6.11 07:39

Haňulko,
super :palec: , že se orientuješ! To jsi na tom lépe a já se stydím :oops:

Hanule79 píše:
No dobře Mišo, budem myslet jedna na druhou, a snad to vyjde. Jsem dneska v práci a docela to tu dneska frčí - kolega je na dovče, tak to musím zvládat za něj. Tak občas nakouknu. Ráno jsem si udělala kafčo, zvládla Vás dočíst, tak aspoń vím, kdo je kdo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.6.11 08:36

ahoj tak ja jdu na kontrolu 14.6. :wink:
zatim tehotensky priznaky zadny,ale co mi dela problemy..musela sjem prestat brat leky a alergii :zed: :zed: takze sidocela uzivam. A to jsem nikdy alergicka nebyla a alergie se mi rozjela az po porodu :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.6.11 08:47

Ahojte, ta naše teroristka dneska v noci nespala. :cert: Mě strašně bolí břicho celou noc jsem si užívala, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Já jdu k doktorvi až příští středu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
6.6.11 08:49

Zbyl mi jeden test, tak jsem ještě dneska naposledy zkusila :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.6.11 09:23

Ahoj holky :kytka:
já se přes víkend k pc většinou nedostanu, tak jsem dneska dočítala :-)
Vítám nové těhulky!!
Máte všechny krásné dálnice :srdce: ! O víkendu jsem taky nevydržela a večer testla (jestli bude čárka silnější.., nahoře je 2 před ms, dole 5 po term. ms), tak taky přikládám foto..

Jinak příznaky taky prakticky žádné nemám, jen ty bolestivá nateklá prsa a občas zabolení v podbříšku :wink: Na ty prsa taky fakt pomohla pevná podprda (tím myslím dobře nastavená ramínka, aby držela pořádně prsa, to pak nebolí vůbec)..

Kdo půjde na kontrolu, podávejte info! :palec: :-D Snad tam už všechny toho drobečka uvidíme :dance: :srdce: Já jdu zítra na krev a ve sředu na utz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
6.6.11 11:48

ahoj holky, zdravim po vikendu a taky vitam nove tehulky!!! :mavam:

holky, me se dneska tak spatne spalo, porad jsem se budila, chvilku mi bylo horko, pak zase zima… a ted v praci usinam :-( tak vam preji krasnejsi pondeli nez to moje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.6.11 12:47

Vojta má 3,5 a Terka 9 let

panama1 píše:
Ahoj, my jsme meli relaxacni a grilovaci vikend, tak jsme si to uzili :-)

Pamatuju si, ze u Ondry me prsa hodne bolely, prave kdyz jsem si sundavala vecer podprsenku, ted zatim nic, jen bricho mam teda velky, mela jsem s n im vzdycky problem, ale ted uz je vetsi i nez normal :mrgreen:

Mino a kolik jim je let? Ondra dnes vstaval v pul 7 a fakt se mi teda nechtela, bezne ho vyslu k pohadkam, tak aspon chvilijeste dospim, ale ted jsme spali u taty :-? :zed: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.6.11 12:53

Holky, je to špatné :cry: , je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát :nevim: …

Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.6.11 12:54

ahoj holky a vítám nový přírůstek :mavam: :kytka:

dneska nějak nestíhačkuju… zítra mám jít k té dr. tak musím všechno pododělávát a nachystat protože nevím jak dlouho se tam zdržím a taky tajně doufám, že bych už po té kontrole nemusela do firmy a vzala si půl dne home office… no uvidíme… :nevim:

jsem ráda, že nás tak hezky přibývá! :dance: a hlavně, že jste všechny přežily víkend a jste v pořádku… tento týden budou první kontroly, tak jsem zvědavá na výsledky… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.6.11 12:56

Ahoj holčiny :mavam:

Teda to dočítání…

Taky zdravím novo těhule :mavam:

Já jsem byla dneska na krvi hcg 1034, takže myslím, že dobré :dance: na kontrolu jdu 20.6 to je za táááák dlouho :-( ale alespoň už bude snad něco vidět :palec:

Jinak jsem o víkednu relaxila u bazénku s knížkou a v neděli jsem byla u mamky, takže mňaminy a samé rozmazlování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
6.6.11 13:01
míša22 píše:
Holky, je to špatné :cry: , je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát :nevim:Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka :oops:

Mě zabírala ledová Cola po troškách, nebo cumlat led, jinak nic jinýho moc ne… Ještě zkus zázvorová lízátka z lékárny, třeba tobě pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.6.11 13:02

Miso..vim, ze nekomu pomahaly zazvorovy lizatka z lekarny, kamaradce tresnova kola, jina zase musela hodne porad neco jist, ja s tim zkusenosti nemam, ale co tak vetsina rika, musi se to vydrzet :think: :roll: nic moc s tim nenadelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.6.11 13:27

Panama : tak sleduju, že máme stejně staré děti. Můj syn se narodil 4.2.2009. To nám to teda pěkně vyšlo, že?

(Teda snad vyjde - ťuk, ťuk).

Já ještě na gyndu ani nezavolala :roll:, chci jít stejně až by bylo :srdce:

Já vůbec nemám žádně příznaky což je taky divný :think:
Já měla strašně nateklá prsa - a nic. Ale v prvním tehotenství (před synem) mě prsa taky bolela a bylo to nakonec ZT.takže si říkám, že to není směroplatný :lol:

Všem přeji co nejdříve :srdce: ať si trošku oddechnem..

J.

Příspěvek upraven 06.06.11 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí