Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Haňule,
gratuluju
a neboj. Hlavně myslet pozitivně
. Taky už mně to 2× nevyšlo, ale su optimista
Tentokrát to bude v pohodě. MUSÍ ![]()
Hanule79 píše:
Ahojky, v pátek jsem našla // na TT, tak bych se ráda přidala, pokud mne vezmete.
Mám doma už 3,5 letého syna, ale tohle je moje 3. těhotenství. To minulé zkončilo v září v 6tt, takže mám trošinku strach se radovat. Teď mi vychází TP na 10.2.
No dobře Mišo, budem myslet jedna na druhou, a snad to vyjde. Jsem dneska v práci a docela to tu dneska frčí - kolega je na dovče, tak to musím zvládat za něj. Tak občas nakouknu. Ráno jsem si udělala kafčo, zvládla Vás dočíst, tak aspoń vím, kdo je kdo.
Haňulko,
super
, že se orientuješ! To jsi na tom lépe a já se stydím ![]()
Hanule79 píše:
No dobře Mišo, budem myslet jedna na druhou, a snad to vyjde. Jsem dneska v práci a docela to tu dneska frčí - kolega je na dovče, tak to musím zvládat za něj. Tak občas nakouknu. Ráno jsem si udělala kafčo, zvládla Vás dočíst, tak aspoń vím, kdo je kdo.
ahoj tak ja jdu na kontrolu 14.6. ![]()
zatim tehotensky priznaky zadny,ale co mi dela problemy..musela sjem prestat brat leky a alergii
takze sidocela uzivam. A to jsem nikdy alergicka nebyla a alergie se mi rozjela az po porodu
![]()
Ahojte, ta naše teroristka dneska v noci nespala.
Mě strašně bolí břicho celou noc jsem si užívala, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Já jdu k doktorvi až příští středu. ![]()
Ahoj holky ![]()
já se přes víkend k pc většinou nedostanu, tak jsem dneska dočítala ![]()
Vítám nové těhulky!!
Máte všechny krásné dálnice
! O víkendu jsem taky nevydržela a večer testla (jestli bude čárka silnější.., nahoře je 2 před ms, dole 5 po term. ms), tak taky přikládám foto..
Jinak příznaky taky prakticky žádné nemám, jen ty bolestivá nateklá prsa a občas zabolení v podbříšku
Na ty prsa taky fakt pomohla pevná podprda (tím myslím dobře nastavená ramínka, aby držela pořádně prsa, to pak nebolí vůbec)..
Kdo půjde na kontrolu, podávejte info!
Snad tam už všechny toho drobečka uvidíme
Já jdu zítra na krev a ve sředu na utz..
ahoj holky, zdravim po vikendu a taky vitam nove tehulky!!! ![]()
holky, me se dneska tak spatne spalo, porad jsem se budila, chvilku mi bylo horko, pak zase zima… a ted v praci usinam
tak vam preji krasnejsi pondeli nez to moje ![]()
Vojta má 3,5 a Terka 9 let
panama1 píše:
Ahoj, my jsme meli relaxacni a grilovaci vikend, tak jsme si to uzili![]()
Pamatuju si, ze u Ondry me prsa hodne bolely, prave kdyz jsem si sundavala vecer podprsenku, ted zatim nic, jen bricho mam teda velky, mela jsem s n im vzdycky problem, ale ted uz je vetsi i nez normal
Mino a kolik jim je let? Ondra dnes vstaval v pul 7 a fakt se mi teda nechtela, bezne ho vyslu k pohadkam, tak aspon chvilijeste dospim, ale ted jsme spali u taty![]()
![]()
Holky, je to špatné
, je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát
…
Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka ![]()
ahoj holky a vítám nový přírůstek
![]()
dneska nějak nestíhačkuju… zítra mám jít k té dr. tak musím všechno pododělávát a nachystat protože nevím jak dlouho se tam zdržím a taky tajně doufám, že bych už po té kontrole nemusela do firmy a vzala si půl dne home office… no uvidíme… ![]()
jsem ráda, že nás tak hezky přibývá!
a hlavně, že jste všechny přežily víkend a jste v pořádku… tento týden budou první kontroly, tak jsem zvědavá na výsledky…
![]()
Ahoj holčiny ![]()
Teda to dočítání…
Taky zdravím novo těhule ![]()
Já jsem byla dneska na krvi hcg 1034, takže myslím, že dobré
na kontrolu jdu 20.6 to je za táááák dlouho
ale alespoň už bude snad něco vidět ![]()
Jinak jsem o víkednu relaxila u bazénku s knížkou a v neděli jsem byla u mamky, takže mňaminy a samé rozmazlování ![]()
míša22 píše:
Holky, je to špatné, je mi blbě i přes den. Byla jsem na obědě a teď tu přemýšlím jak to ustát
…Nevíte co pomáhá? Jediné co mi v minulosti pomáhalo byla větrová Orbitka
Mě zabírala ledová Cola po troškách, nebo cumlat led, jinak nic jinýho moc ne… Ještě zkus zázvorová lízátka z lékárny, třeba tobě pomůžou.
Miso..vim, ze nekomu pomahaly zazvorovy lizatka z lekarny, kamaradce tresnova kola, jina zase musela hodne porad neco jist, ja s tim zkusenosti nemam, ale co tak vetsina rika, musi se to vydrzet
nic moc s tim nenadelas
Panama : tak sleduju, že máme stejně staré děti. Můj syn se narodil 4.2.2009. To nám to teda pěkně vyšlo, že?
(Teda snad vyjde - ťuk, ťuk).
Já ještě na gyndu ani nezavolala
, chci jít stejně až by bylo ![]()
Já vůbec nemám žádně příznaky což je taky divný ![]()
Já měla strašně nateklá prsa - a nic. Ale v prvním tehotenství (před synem) mě prsa taky bolela a bylo to nakonec ZT.takže si říkám, že to není směroplatný ![]()
Všem přeji co nejdříve
ať si trošku oddechnem..
J.
Příspěvek upraven 06.06.11 v 13:53