Červen 2012

Anonymní
13.9.11 14:36

ČERVEN 2012

mno jo , už to tak vypadá, že třetí čáp či vrána přiletí v červnu.. uplně neplánovaně. Je na tom třeba někdo stejně ?
Mám být cca 3+4tt takže fakt uplně začátek, přelom květen/červen 2012
No ale termín ms ještě nemám za sebou, mám delší cykly ale kdy byla ovu zhruba vím :-)) tak uvidíme.
zatím INKO surprise

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.9.11 15:40

Řeknu v pondělí :mrgreen:
Ale kdyby to klaplo, měla bych datum porodu 29.5. První syn je 1.6., tak by to měli hezky k sobě :srdce:
Takže ty máš pozitivní test ještě před ms? Já si slíbila že tentokrát si ho nekoupím dokud nebudu mít za sebou termín ms, tak jsem zvědavá :mrgreen:
Inko M

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.11 15:41

jj já měla poslední MS 19/8 takže fakt čerstvá věc - no uvidíme. Kdy jsi měla poslední MS ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.11 15:43

já bych netestovala vůbec, neplánovali jsme, ale nechránili jsme se, prostě sme to n echali být, dvě děti už máme, takže to třetí sme pojali velice zvolna a bud bude nebo ne no.. ale je mi „divně“ tak proto.Jinak by mě to vůbec nenapadlo.
Inko Surpr.

• Citovat
  • Upravit
29436
13.9.11 16:36

Tak já na tom stejně nejsem, jen koukám, jak ten čas strašně letí, my máme červňátko 2011 a není to snad ani možné, že už je to diskuze pro rok 2012. 8-) Ale je, to je fakt, přesně minulý rok jsem byla ve stejné situaci. :-D Tak přeji hlavně hodně štěstíčka a pozitivní testíky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.11 08:18

nikde nikdo ? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.11 13:22

ahoj holky

tiez sa k vam pridavam, zatial len anonymne, je pravda, zeby som bola radsej za sukromnu diskusiu. Otehotnela som total neplanovane, cakam stvrte dietatko, tehotensky test mi ukazal 2 ciarky v piatok… a to som otehotnela 3 dni pred planovanym menzes :zed: a nemali sme ochranu. Zatial sa s tym musim nejak sama zrovnat, iba manzel vie. Ani detom sme nehovorili, ani rodine… planujeme mlcat, kym to pojde. Termin porodu mi podla kalendara vychadza na 2.6.2012.
Priznaky ja uz poznam, ale u mna su to strasidelne sny, ktore som uz mala 3 - jeden - ze som predcasne porodila a bol problem mimi zachranit, druhy uz neviem a dnes v noci, ze moj tatinek dostal infarkt. Ale tieto sny som mala pri vsetkych. A budim sa v noci okolo pol tretej, a mam strasny hlad. Zatial nejake nevolnosti nemam a ani by nemuseli byt.

• Citovat
  • Upravit
1105
26.9.11 14:01

Ahojky, tak se také přidávám, dnes jsem našla na testu „ducha“ :-) ještě před termínem MS - ten vychází na 29.9. ale doufám, že MS už nedorazí :jazyk:
U nás je to plánované a hodně chtěné těhotenství, v červenci jsem byla na revizi kvuli ZT ve 13tt, takže touha po miminkou je opravdu veliká.
Zatím máme doma červňátko z roku 2010 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 09:56

coke Lady

miminko je sice neplanovane, ale 4 deticky sme chceli, ale som chcela otehotniet az tak nejprv za pol roka. Takze tak nejak sa na miminko tesime, ale ja si to zatial vsetko v hlave musim zrovnat, ono to bude hodne narocne. Nasa najmensia bude mat 11 mesiacov. No hlavne nechcem, aby sa o tehu nikto iny z nasich znamych nedozvedel, ale urcite si chceme miminko nechat :-D .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.11 19:37

cokeLady

nasa najmladsia bude mat teraz 11 mesiacov, takze ked sa narodi mimčo bude mat presne rok aj 7 mesiacov, planovali sme az ked bude mat 2 roky, aby sa narodila… no ale nejak bude i takto :lol:
Inak dneska som plna euforie, dufam mi to dlho vydrzi :lol:

• Citovat
  • Upravit
354
28.9.11 11:07

Ahojky :mavam: Mohla bych se pridat? pred tydnem jsem objevila dve carky a termin mame 2.cervna :srdce: miminko je planovany,jinak uz doma mame ctyrletyho chlapecka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymL
28.9.11 11:34

Můžu se taky přidat k vám…na květnu 2012 už je jich strašně moc. Mám doma čtyřletou holčičku. Zítra jdu na kontrolu to bych měla být na konci pátého týdne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.11 07:56

maminky, které čekají miminko v červnu 2012

poziadala som adminov o sukromnu uzavrenu skupinu, kde mozeme diskutovat bez anonymity. Tak ked budem vediet link, tak vam ho tu dam :lol:

• Citovat
  • Upravit
7
29.9.11 09:30

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem si udělala test a je pozitivní. Moc jsme to chtěli a já jsem se těšila, ale teď mám strašně smíšené pocity…

Jinak bych měla být tak ve 2. - 3. týdnu. Změny cítím - bolí mě prsa a neustále mě píchá v břichu.

Zavolám doktorce a objednám se na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymL
29.9.11 14:27

Taky si myslím, že uzavřená skupina bude lepší:). Já jsem dnes byla na kontrole a byl zatím vidět těhotenský váček. Příště už by mělo být vidět :srdce:
Pavli moc gratuluju a neboj ty smíšené pocity vymizí jak uvidíš drobečka na ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex