Objevení // v srpnu 2011

851
25.8.11 14:04

objevení // v srpnu

Ahoj,kdo objevil,tak jako já v srpnu na testu // přidejte se :-D .Objevili ste je v termínu MS nebo dříve??A jak byla silná druhá /. Budu moc ráda,když si budeme moci o těhotenství psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
25.8.11 14:15

Ahoj tak já jsem objevila dvě na začátku srpna a objevila jsem je 11DPO takže jeden den před očekávanou MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.8.11 14:15

ahoj, taky jsem objevila // v srpnu, 16.slabou, o 2 dny později silnější. MS jsem od porodu měla jen jednou, takže jsme se neměli čeho chytit, ale ráda se přidám mezi vás, nové těhulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 14:32

Vítám vás,sem ráda,že ste se přidali a moc držím palečky,aby vše probíhalo bez problémů.Já sem objevila // 3dny před MS,kterou sem měla dostat 22.8,bylo to 25.cyklu, a tu druhou sem měla slabě viditelnou,ale dnes už byla silná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 14:47

Ahoj,
ja objevila prniho ducha v pondeli 8.8 to bylo 10DPO teda tri dny do MS.. v utery byla carka uplne stejna ve stredu o neco silnejsi a v patek uz byla krasne videt. V nedeli 14.8 uz byly krasne dve dalnice :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.11 15:44
Petrasekk píše:
Ahoj,kdo objevil,tak jako já v srpnu na testu // přidejte se :-D .Objevili ste je v termínu MS nebo dříve??A jak byla silná druhá /. Budu moc ráda,když si budeme moci o těhotenství psát…

Konečně jsi se dočkala viď? moc Ti to přeju :hug: tfuj, tfuj(plivanec pro štěstí) :wink:

• Citovat
  • Upravit
851
25.8.11 15:52

Hodaka:Děkuji ti mockrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 15:53

Máte už nějaké příznaky??Byli ste už u doktora na potvrznení těhu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 16:04
Petrasekk píše:
Máte už nějaké příznaky??Byli ste už u doktora na potvrznení těhu??

Tak ja jdu az ted v nedeli na prvni kontrolu. Budu 6+6tt a jsme docela nervozni.
Priznaky nemam zadne. Nic me neboli ani prsa. Zadny vytok nic :nevim: :nevim: Jenom trpim hroznou zacpou :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
25.8.11 16:07

ahojky,taky hlásím // :dance: a byla jsem na krvi a je to potvrzenééé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 16:09

hanapolis:No já mám prozměnu výtok silný,ale tak před 4dny sem lehce špinila a jde vidět,že se prsa mění,ale zatím jen bradavky sou strašně citlivý…Jinak já jdu na gyndu v úterý 30.8,tak snad už tam bude něco vidět…nejlépe i srdíčko.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 16:11
Petrasekk píše:
hanapolis:No já mám prozměnu výtok silný,ale tak před 4dny sem lehce špinila a jde vidět,že se prsa mění,ale zatím jen bradavky sou strašně citlivý…

Tak to ja prave vubec. Prsa jsou porad stejna a vubec neboli. Jenom kdyz bradavky hodne stlacim tak je citim. Ale to bych mozna citili kdybych nebyla tehu. Ja je nikdy nezkousla pred tim stlacovat :nevim: :nevim: :nevim:
Ale radeji bych brala nejake ty priznaky. Klidne i nevolnosti :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 16:16

zrofka:Tak vítej mezi námi,gratuluji,jak dlouho jsi těhu?Máš i ty nějaký příznaky?? hanapolis:jinak zácpou taky teď trpím a nevolnosti žádný,jen častěji lítám na wc..,ale to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 16:18

ta zacpa me dost trapi. Chodim tak co 3-4dny a neni to zrovna prijemny. Musim s tim neco udelat.
Kamaradka mi doporucila si koupit laktulosu. Ze tu muzou i tehotne. Ze zadne jine projimadlo bych jako tehotna nemela zkouset.
Mate nekdo zkusenost s timto pripravkem?

je to fakt neprijmne a i dost bolestive :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.8.11 16:22

Tak já už jsem u dr. byla a těhu potvrdila ale srdíčko zatím ještě nebylo na další kontrolu jdu 30.8. Jinak co se tyká příznaků tak trpím na nevolnosti jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí