Poradna duly
Jana Čurdová
Zakládám toto téma pro všechny, kdo očekávají narození své ratolesti v březnu nebo dubnu 2012. Tak budu ráda, když se budete přidávat a budeme se dělit o radosti i starosti našeho těhulkování ![]()
Příspěvek upraven 10.08.11 v 12:21
Jé ahoj Andrejko…no bubu doufat, že se k tobě přidám příští týden ![]()
Ahoj, já jsem dnes 9+1tt, termín jsem měla v 6+3tt na 12.3. a teď v 8+2 se mi posunul na 9.3., ale prý se to ještě upřesní později. Ale každopádně patřím do Březňátek ![]()
Peettrraa píše:
Ahoj, já jsem dnes 9+1tt, termín jsem měla v 6+3tt na 12.3. a teď v 8+2 se mi posunul na 9.3., ale prý se to ještě upřesní později. Ale každopádně patřím do Březňátek
Ahooj, ja teprve dneska nasla //, takže nic není jistý, ale žádná taková skupina tu nebyla, tak jsem si řekla proč ji nezaložit
a pokud bude vše ok, budu mít termín na konci března nebo začátkem dubna ![]()
Ahojky,prosím o radu.Minulých 14 dní jsem byla na dovolený.Týden před dovčou jsem měla pozitivní testík (pozitivní jako dost,žádné duchy).Tak jsem se dneska konečně dostala k Mudr. v domnění, že jsem v 8.tt a Mudr.mě docela zaskočila,že tam je fazolka a něco uplně maličkého se tam rýsuje,ale že je to strašně malické,že jsem zřejmě otěhotněla na konci cyklu,že je to těhu o 14 dná mladší.Mám přijít na kontrolu za 14 dní.Těch 14 dní fakt nevydržím,jak tady čtu příspěvky,bojím se,že prcek je strašně mrńavej,že by měl být daleko větší a že to nedopadne dobře:-((.Nechám si u kamarádky nabrat HCG,ale copak mi to pomůže?Co když bude hcg skutečně odpovídat 8.tt a v děloze je pouze zatím váček?Mám se připravovat na nejhorší??Prosím,poraďte,jsem zoufalec:-((
Ale pokud to vyjde,hlásím se do klubu březňátek;-)
Určitě to bude OK!! Já si taky myslela, že jsem otěhotněla dřív…vydrž to a hlavně se nestresuj, tím prckovi moc nepomůžeš, buď v klidu a uvidíš, že tě Mudr potěší ![]()
díky moc za podporu…vydrž,prťka,vydrž:-))Za 14 dní vám přijdu říct a pevně doufám,že se přijdu přidat a rozšířit vaše řady…zatím papa
Reinko, tak to gratuluji. Už jsi se objednávala k dr nebo na kdy to plánuješ? Já byla vlastně poprvé v 6+3tt a to už tlouklo i srdíčko. Jinak mám za sebou jedno mimoděložní, kdy mi vzali vejcovod a jedno zamlklé těhu. Toto je moje třetí, tak doufám, že to konečně dopadne dobře. A Tobě taky!!! ![]()
Macisi, a ty vůbec netušíš kdy mohla být ovulka? BT jsi třeba neměřila? Zatím se nestresuj, je to docela časté, že to neodpovídá. I když ono se to lehce říká, vím z vlastní zkušenosti. To hcg Ti asi nic neřekne, protoe mě tenkrát rostlo ukázkově, dostala jsem se až na 19000 a pak to kleslo na 12000 a bylo vymalováno. A buď ráda, že tam je vidět aspoň něco. Já měla tenkrát hcg už 5500 a v děloze nic neviděli. Tak mě hnali na laparku kvůli podezření na mimoděložní a nic nenašli, no a pak se objevilo v děloze něco málo asi za 14 dní. nakonec to teda nedopadlo, ale vzhledem k tomu, že hcg mi rstlo fakt ukázkově, tak na vinu dávám stres, protože jsem byla fakt na nervy, bála jsem se, že to bude zase mimoděložní a přijdu i o druhý vejcovod a narkózu. Doktoři sice tvrdili, že narkóza nevadí, ale znáte to. I injekci u zubaře u rizikových těhu nedoporuují do prvních 3 měsíců. Jinak Ti přeji hodně štěstíčka, dej vědět jak pokračuješ! ![]()
No, moje je to první a mám strašnej strach aby to nebylo mimoděložní
jinak moje doktorka má do 12. volno, tak tam budu 15. volat to uz budu asi 6+0 takže až k ní půjdu, tak už by něco taky mělo být vidět
Tak doufám, že tentokrát Ti to vyjde…nám oběma ![]()
Tak jsem si dneska nechala nabrat hcg a je 23 864.Řekla bych,že to bude tak ten 6-7 týden,že to bude asi opravdu o trošku mladší. Zítra jdu ještě k jinému Mudr.na UZ.Prý má nějaký lepší,tak to zkusím a možná i k němu budu chodit,protože u mého Mudr.je nějaka mladičká doktorka,má poradny,tak bych možná radši chodila k někomu zkušenějšímu,co myslíte?A rovnou mi i říkal,že dělá nějaký screening ve 13 týdnu. Že mi všechno vysvětlí zítra, tak nevím. Co si pamatuju u dcerky,tak mi dělali nějaké odběry na genetiku asi v 16 týdnu a to myslim bylo všechno…co je to za screeningy ve 13.tt?Nevíte někdo?
Reinko, tak to by už mohlo být hodně vidět, když tam budeš volat až v 6+0tt. Já tam taky nespěchala, původně jsem se chytsala až v 8+1tt, měl předtím taky 14 dní dovolenou, ale pak mě jeden den bylo tak šíleně zle od žaludku, že jsem se bála, aby zase nebylo něco špatně, tak jsem právě musela raději jet už v 6+3tt. naštěstí bylo vše v pořádku a byl to jen začátek těhu nevolností. Z minulých nevydařených těhu si říkám, čím dýl tam pjdeš, tím líp.Protože kdyby tam náhodou nic neviděla nebo se něco nezdálo, zbytečně by člověk stresoval o to víc i když by to třeba za další týden bylo už OK.
macisi, tak to vypadá nadějně, viď? Mám z toho radost
Taky přesně nevím, co ten screening znamená, ale dle diskuzí tady je to asi něco stejného jako v tom 16. týdnu, ale tady ten dřív se asi platí a měl by snad ukázat víc než ten v 16tt. Fakt nevím, mě o tom zatím nic neříkal. Jdu tam v 12+2tt tak se třeba něco dozvím. Kdyžtak pak písni, co Ti o tom zítra řekne…:-)
Jinak přeju hezký den !!!
A co bylo vidět, když si tam šla (ano, všechno mám načtené atd, ale stejně to chci slyšet od někoho, kdo to viděl
)
V těch 6+3tt viděl 5,5mm velký zárodek a tlouklo už i srdíčko. A pak v 8+2tt jsme měli 18,5mm a teď jdu až v 12+2tt a když to bude v pořádku, dostanu průkazku. Ale ono pak záleží i na ovulaci, já třeba vím, že došlo k oplodnění 14-16.den cyklu, měřila jsme BT, takže proto to všechno velikostně sedí. Ty jsi měla poslední mS kdy? Nebo s=íš kolik jsi teď tt?
No, poslední MS byla 3.7. a já byla přesvědčená, že ovu byla 18.7. ale když mi vyšel pozitivní test až v pondělí, tak to vypadá, že byla asi dýl
uvidíme, co mi dr. poví, jinak bych teda měla být 5+3tt