Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
22.8.11 22:14
hanapospis píše:
Reinka píše:
Jéééé, tak to vy už budete mít macíky!!! :srdce:To já se bojím, aby mimi rostlo a bylo vše ok, trochu mě znepokojuje, že mě nic nebolí, nic mi není… :nevim:
Tak to jsme na tom uplne stejne. Me taky nic neni. Nic me neboli. Dokonce ani prsa ne. Ty me bolely jen prvni tyden po objeveni // a pak uz nic. Ani se nezvetsily. Proste vubec ale vubec ale vubec nic.
Dneska jsme 6+0tt. :nevim: :nevim:
Ten mesic cekani me asi zabije.
Ale pristi vikend letime do CR tak si v nedeli 28.8 hned zajdu za svoji doktorkou. Snad uz neco uvidi. :palec:

To mě bolej jen ty prsa, ale už to taky není tak žhavý, jako na začátku. Teda dneska dopoledne mi bylo pěkně zle, že jsem vařila a vedle sporáku jsem měla kýbl kdyby nááhodou :poblion: :mrgreen: ale to bylo spíš z hladu, najedla jsem se a za chvíli jsem byla zase ok :nevim:

Určitě uvidí :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.8.11 08:40

jéé holky, buďte rády, že vám nic není:-) ono to těhu zvracení není nic moc :-)
mě teda občas bolej prsa, ze zač. mě bolel hodně podbříšek, teď občas a začíná mi být po ránu blivno :poblion: ale zatím nezvracím..

vy jste všechny prvorodičky? Já jsem zvědavá až začnu zvracet(snad nezačnu) ale u malé jsem zvracela do 13 tt, tak jak na to bude reagovat malá, je mi pořád za zadkem…asi jí pujdu vždycky rychle pustit po ránu pohádku :lol: aco pupíky, už se vám začalo zvětšovat bříško? Já jsem nafouklá od začátku, takové dobře napapané bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
23.8.11 08:54

Ahojky,
já čekám první. Zezačátku bolely jenom prsa, pak mi začalo být po ránu špatně, ale tak, že jsem nebyla schopná se vyhrabat z postele no a teď je to po ránu dobrý, ale zas je mi blivno večer :D

Jinak bříško už se začíná pomaličku hlásit. Poznám to na kalhotách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.8.11 11:04

Já čekám taky první, takže plaším kuli každý maličkosti :nevim: :-P no a bříško mám nafouklý taky od začátku, ale tak nikdy jsem nebyla žádnej hubeňour, takže to zas tak někdo nepozná, ale já si připadala jako cvok, že bych už tak brzo měla nafouklej pupek, ale přítel mi přitakal, takže se mi to nezdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.8.11 13:56

Ahojky budoucí maminy.Jsem na začátku 6 tt a na první kontrolu jsem obědnaná 31.8. takže by to měl být začátek 7tt.Chci se optat jestli některá zvás už byla v tomhle týdnu také na první kontrole a jestli už bylo vidět tlukoucí srdíčko.Jinak jak probíhá taková první kontrola?Povězte na co se mám připravit.Jinak všem držím palečky ať to jde tak jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
24.8.11 00:30

Ahojky všem,
tak pokud to vyjde tak jak bych ráda, tak podle kalkulačky bych měla mít termín 29.4.a mohla bych se k vám i přidat :wink:
4testy pozitivní,ale na doktorku je ještě brzo si myslím.Mám zatím 3 dny zpoždění.Kdy jste šly vy na první kontrolu?
Před rokem jsem byla těhotná a šla jsem hned v pátém,chtěla mě vidět.Byl tam vidět gestační váček,v sedmém už srdíčko.V devátém zamlklý potrat,tak se bojím jít moc brzo 8-o
Jednu dcerku už mám,no spíš už slečnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.8.11 13:34

dadulko:to jsme na tom podobně těhotně:)

jinak na první KO se dělá vnitřní UTZ..jestli je něco v děloze.. na KO jdu taky posledního srpna..

mari: kolik té tvé slečně je? Mojí jsou 2 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
24.8.11 16:49

zdravim holky:-) hlasim se po dlouhe době:-) včera jsme byly na kontrole prcek je v pořádku už mam konečně aji fotečku:-) dnes jsem 9+5tt a termín máme 23.3. v pondělí jdeme do nemocncice na krev a tam me objednají na screening:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.8.11 19:51
kachii píše:
zdravim holky:-) hlasim se po dlouhe době:-) včera jsme byly na kontrole prcek je v pořádku už mam konečně aji fotečku:-) dnes jsem 9+5tt a termín máme 23.3. v pondělí jdeme do nemocncice na krev a tam me objednají na screening:-)

Jůůů, krásný :palec: doufám, že taky porosteme a budeme takhle krásně brzy vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.8.11 20:24

kachi: krásná fotka, už jde poznat človíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
24.8.11 20:52

jojo konečně už to neni jen takový flíček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.8.11 21:19

já vidím hlavičku i tělíčko, končetiny jsou asi z druhé strany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
25.8.11 10:10
tehulka_janina píše:
já vidím hlavičku i tělíčko, končetiny jsou asi z druhé strany..

dole ma ještě aji ručičku tak uprostřed a za tím malou noičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.8.11 11:57

Vidím ručičku i nožičku :palec:

Holky, mám takovej hloupej dotaz, je možný, že místo zvracení chodím pořád na velkou? :nevim: Kolikrát i když jsem dřív přišla domů napitá, tak jsem spíš chodila na wc, než :poblion: a teď mi přijde, že je to úplně ten samej pocit, prostě mi je blbě a jdu na wc. I když mi je kolikrát na zvracení, tak nezvracím. Najím se a je to OK…ale za chvíli musím na wc :think: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.8.11 12:11

Ahoj holky,

tak se na Vás jdu zase juknout :-) U mě nic nového, někdy je mi blbě, někdy úplně dobře. Ještě 5 dní do kontroly, tak doufám, že bude vše v pořádku, jdu tam po měsíci :-(

Kachii, krásná fotečka, doufám, že v úterý budu mít taky už takovou, zatím mám jen dvě fotky z 6. a 8 tt a to jsou spíše jen fleky, u Tbee už je to krásně vidět:-)

Reinko, buď ráda, že můžeš chodit na wc na velkou. Já teda taky, pravidelně každé ráno, ale jsou holky, co trpí zácpou a ty teda lituju. Já teda jednou nebyla 3 dny a šílený.

Jinak všechny zdravím a přeji krásný den a příjemné těhulkování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí