Poradna duly
Jana Čurdová
sxaxnxdxrxa píše:
mojému jsem to ukázala ať najde hlavičku a tělíčko* našel ho mimo dělohutak vůbec nevím jak se mu to podařilo
sxaxnxdxrxa píše:
mojému jsem to ukázala ať najde hlavičku a tělíčko* našel ho mimo dělohutak vůbec nevím jak se mu to podařilo
No ten můj by na tom byl úplně stejně
tak chci tu z příště, to už by to mohl poznat i on ![]()
Ahojky mě taky týden nešel net kvůli té buřině tak se hlasím dnes.Dnes poprvé na kontrole jsem v 5+6 a dr.byla velmi překvapená že je vidět gestační váček a v něm ta malinka tečka a když zvětšila už to tam bušilo
.Akorát mi zjistila na pravém vaječníku cystu
tak doufám že bude vše v pořádku.Tak zatím pa a užívejte ![]()
No ty snad i víš,že i mě našla cystu-mě tedy na levém vaječníku
Loni mě gestační váček byl vidět 5+4.Teď jsem byla 5+0 a nebyl,ale není se co divit.Vidět je to až od 1000jednotek hcg a já měla v pondělí zatím 529-takže dnes opět na odběru a doufám,že se zvyšuje.
Každý to má jinak a je to super to vidět viď?
![]()
Jinak ta bouřka byla hotové peklo ![]()
dudulka12 píše:
Ahojky mě taky týden nešel net kvůli té buřině tak se hlasím dnes.Dnes poprvé na kontrole jsem v 5+6 a dr.byla velmi překvapená že je vidět gestační váček a v něm ta malinka tečka a když zvětšila už to tam bušilo.Akorát mi zjistila na pravém vaječníku cystu
tak doufám že bude vše v pořádku.Tak zatím pa a užívejte
no to jo je to krasný hned jsem musela nechat vytisknout pro přítele.nadšenej nechtěl mi jí ani vrátit
.no u nás byla ze stř. na čt. a odešel mi modem i ta zdířka v pc pro připojení netu tak jsem dnes lítala a scháněla redukci.Jinak mě oběry až za 14 dní a prý se uvidí s tou cystou možná že vymyzí po 3 měsíci a nebo mi bude dělat pokaždý ultr.a jak ti to dopadlo s tou cystou? ![]()
Ona se jí zatím moc nevěnovala,my se hlavně snažíme zjistit,zda se vše vyvíjí jak má,protože v sobotu odjíždíme do Chorvatska.A já i doktorka musíme mít jistotu,že to není mimoděložní atd.Zítra jí budu hned dopoledne volat na výsledky a od toho se odrazíme.A pak se začne řešit i cysta,i když jsem slyšela,že v některých případech ani nevadí.
Nám taky odešlo vše-v podstatě vždycky při bouřce nás to zlobí.Asi jsme ve špatné zóně
Odkud jsi?
dudulka12 píše:
no to jo je to krasný hned jsem musela nechat vytisknout pro přítele.nadšenej nechtěl mi jí ani vrátit.no u nás byla ze stř. na čt. a odešel mi modem i ta zdířka v pc pro připojení netu tak jsem dnes lítala a scháněla redukci.Jinak mě oběry až za 14 dní a prý se uvidí s tou cystou možná že vymyzí po 3 měsíci a nebo mi bude dělat pokaždý ultr.a jak ti to dopadlo s tou cystou?
mari: věřím, že to bude dobrý..
Reinko: to máme skoro stejně staré fazolky
ono to vážně vypadá jak fazole..
Vítam Sandru ![]()
tak držím palečky aby to dopadlo tak jak mělo a ty jsi mohla strávit dovču v klidu a bez velkého přemýšlení.jsem kousek od prahy koukala jsem na tvůj profil a ty jsi kousek na jiné straně.Tak ať to dobře dopadne a dej zítra vědět.
Tak na takový krásný obrázek se taky těším
Zítra dám vědět,ale do té doby se asi zhroutím ![]()
Jsem z Plzně-bouřka se přehnala přes velké území,byl to mazec
dudulka12 píše:
tak držím palečky aby to dopadlo tak jak mělo a ty jsi mohla strávit dovču v klidu a bez velkého přemýšlení.jsem kousek od prahy koukala jsem na tvůj profil a ty jsi kousek na jiné straně.Tak ať to dobře dopadne a dej zítra vědět.
dadulko: krásné..
u nás bouřka(Vysočina) zatim enbyla,ale dost se ochladilo.. tak to čekám v noci..
Neboj,teď žádná bouřka nebude-teda doufám
My jsme řešily tu minulí týden,protože nám odpálila net ![]()
tehulka_janina píše:
dadulko: krásné..u nás bouřka(Vysočina) zatim enbyla,ale dost se ochladilo.. tak to čekám v noci..
děkuji
taky takový budeš brzy mít.Dnes si myslím buřina nebude minulý týden v tu středu to bylo hrozný.fuj nemohla jsem pak vůbec usnout.Tak se drž určo to bude dobrý budu na tebe myslet.Ted už půjdu chrnět měla jsem dnes náročný den a zavíraj se kukadla i ta tečka mě nějak bere síly
.Tak klidnou noc přeji ![]()
mari1912 píše:
Ahojky,
tak jsem po týdnu opět on lineOdešlo nám snad všechno-vifi,síťová karta,něco na střeše v routru-no šílené.
Jinak byla jsem u doktorky-musela jsem dřív,protože o víkendu jedeme na dovču a já jsem nervózní,aby vše bylo tam kde má a aby se vše vyvíjelo jak má
Takže mě nabrala hned krev a dnes znova a výsledky až zítra-to se asi zblázním.Výsledky z pondělí jsou příznivé-529jednotek hcg,prý je to docela vysoké číslo na tak rané stadium.Tak teď jen aby se to číslo zdvojnásobilo
ahojky,tak to je pěkný hcq.. já jsem byla min. úterý a měla jsem něco přes 400..a taky mi říkala,že je to pěkný..:)