Poradna duly
Jana Čurdová
mari1912 píše:
Děkuju,snad bude vše v pořádku,ale myslím,že se budu nervovat do porodu.Jedou mě hlavou šílené myšlenky,taky to tak máš,nebo jsem paranoik?někdy se divím co mě v té hlavě napadne
ale nechci myslet na nic zlého
ale to k tomu asi patří nervozita
Příspěvek upraven 05.09.11 v 08:06
waldorf píše:
Ahoj holky, tak se sem taky hlasim. Mela bych byt 9+1tt a tehotenska kalkulacka mi zatim spocitala termin na 2.4. Ve ctvrtek jdu na prvni vetsi prohlidku, kde bych mela dostat i prvni fotku a prukazku. Preju vam vsem, aby vsechno dopadlo dobredrzim pesti!
Taky tě mezi námi vítám ![]()
sxaxnxdxrxa píše:waldorf píše:Taky tě mezi námi vítám
Ahoj holky, tak se sem taky hlasim. Mela bych byt 9+1tt a tehotenska kalkulacka mi zatim spocitala termin na 2.4. Ve ctvrtek jdu na prvni vetsi prohlidku, kde bych mela dostat i prvni fotku a prukazku. Preju vam vsem, aby vsechno dopadlo dobredrzim pesti!
děkuju za přivítání
tady je nějak mrtvo, kde jste všechny? já dneska pracuju jak šroubek, ještě musím milýmu uvařit a vyžehlit. nějak mě pobolívá břicho, tak doufám, že to nic nebude. jo a už druhej den nemůžu v noci spát. budím se kolem 3h ráno a pak už neusnu. máte některá stejnej problém? nevím, čím to je.
Ahoj holky,
Tak jsme zpet z dovolene. Byla jsem v CR na kontrole u doktorky. Podle utz jsem dneska 7+4tt. (podle poseldni MS 8+1tt). Na kontrole jsem byla 6+6tt a krasne bylo slyset i srdicko a minko melo 1.48cm.
Termin mam kolem 19.4.
15.9 mam schuzku s porodni babkou a 27.9 jdu na prvni kontrolu a utz v Londyne tak snad bude vse ok.
Ted vas pujdu docist ![]()
WALDORF
já mám stejný problém dneska jsem se taky probudila ve 3 hodiny až do 6.30 jsem nezabrala* A mám to od začátku špatné spaní i někdy dvakrát za noc vzhůru
tak to ale vždy doženu odpoledním spánkem ![]()
Všichni asi dovolenkují ![]()
sxaxnxdxrxa píše:Jezdíš za prací do Anglie??![]()
ziji tam...... ale pokud vse pujde tak jak ma s tehotesntvim tak jen do ledna
![]()
hanapospis
Rodit plánuješ tedy v ČR a pak se tam znova vrátíš?? ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
hanapospisRodit plánuješ tedy v ČR a pak se tam znova vrátíš??
nevratim
Zustanu v CR, uz se tesim
![]()
Ahoj holky! Tak, dneska jsem se konečně objednala na ten screening a prý po mě budou chtít 900,– tak to je fajn. No a čím míň myslím na to, že jsem těhu, tím líp mi je
kdybych se měla opatrovat kuli každý hovadině, tak se za dva měsíce ani nehnu.
Ale co mě trápí je, že poslední cca týden mám šílený depky, jakože to s miminkem nebyl dobrej nápad a že ho ještě nechci a jak to zvládneme, co na to rodina
přitom před těhu jsem snad každej měsíc brečela a moc jsem toužila po miminku a teď tohle
vždycky si ty myšlenky hned v duchu vyčítám, ale nemůžu si pomoc ![]()
reinko, tak to máš dobrý, že jen 900, to já dala 1500,–Kč. Hold asi všude to je jinak.
Jinak ty depky vyžeň z hlavy, to jsou asi poblázněný hormony. Taky jsem zrovna o víkendu říkala, že si to jako nedovedu představit, že pak budeme tři a všude kam se hnu budu mát s sebou mimíska, samozřejmě toho nelituju, jsme moc šťastná a těším se na něj ani nevíš jak, jen to prostě bude změna. Ale věř, že to bude kráásný. Mám kámošku, ta když otěhotněla, tak uvažovala i o potratu. přitom měla vážný vztah 5 let a bydlení společné, ale prostě taky myslela, že na to není připravená, jak to zvládne a tak. Otěhotněla přes antikoncepci. No a teď? Teď je holčičce rok a čtvrt a nechápe jak mohla předtím takhle uvažovat. Je pro ni všechno na světě. Takže věř, že to přejde a budeš dobrá máma!!! Jako my všechny tady ![]()
A jak jinak je? Mě už zle ani nebývá, jen někdy mě něco nakopne, vůně, smrad prostě náhlá změna pachu. No a dneska mě teda trochu pobolíval podbřišek, ale přikládám to bud tomu, že mám termín MS anebo zvětšující se děloze. Ale jinak si to teď už docela užívám. Jen jsem říkala, že ybch chtěla už větší bříško, protože si teď připadám spíš jako jen tlustá než těhotná, takže bych chtěla aby to už každý poznal, že jsem těhule a nemyslel, že jsem jen přibrala
Kolik jsi už tt? Já 13+2tt.Opatruj se ![]()
Já jsem teprve 8+3
no a vypadám taky, jako když jsem přibrala alespoň 4 kila, ale v reálu mám 3 dole
jinak špatně už mi není, teda ne jako před tím, teď třeba celej den cejtím, že mi je blbě, ale tak, že to skoro nevnímám. Spíš mě teď nic nebaví ![]()
Ty depky jsou hrozný, hned si pak nadávám, ale občas se tomu neubráním ![]()
To já mám 5 kg nahoře, měla jsem 57kg a teď mám 62/176cm. takže jako obezita nejsem, ale tím že člověk byl plochej, tak to teď víc vnímá. A já to hlavně cítím na oblečení, podle kalhot, ty co mi byly volné v bocích a stehnech jsou teď akorát a v pase už nedopnu skoro žádný. Takže se asi pánev už rozšiřuje. Ne asi ale určitě. Manžel z toho je ale nadšenej, tak snad to myslí upřímně
Jo já si myslela, že jsi tak o měsíc ode mne. Takže to taky pěkně utíká, viď? Nedávno jsi čekala, jestli bude na UZV něco vůbec vidět a už jedeš 9. týden. Já jdu teď na KO až v 16+2, tak doufám, že už mi aspoň naznačí pohlaví. UZV prý není v plánu, pojišť. ho prý platí v 12 a pak až v 20 + - , ale já si ho asi za ty 400,–Kč připlatím abych viděla mimíska. jsem totiž nedočkavě zvědavá, jestli tam bude třeba pindík nebo ne ![]()
Ahojky maminy mě ted býva tak nějak zvlaštně od žaludku né teda uplně na zvracení ale spíš jako by mi bylo těžko jak kdybych mělá kámen v žaludku a musím to vždy rozdýchat.Jinak jsi připadám taky jak tlustoprdka už aby bříško trochu vyrostlo do té podoby že tam mám mimíska a né ted jak nafouklá a špekatá.Jinak já mám nějakou spavou odpol na mě padne a spím klído 2 hodky pak mě taky nic neba.večer se mi chce tak strašně spát ale zase nebvím jak se uvelebit a pak jsem trošku protivka.A v noci jsem tak 3× vzhuru.
Ahoj holky, gratuluju ke kontrolám, miminka nám pěkně rostou ![]()
mě je pořád taky divně od žaludku, už jsme i zvracela.. docela mi pomáhá Cola, jinak unavená jsem taky,ale spát nemůžu, naše dvouletá Lilianka mi to nedovolí a přes den nespí, takže jak jsme unavená, tak pak spím celou noc, jinak mě se zvětšil podbříšek…stejně jako u prvního těhu…a to mi vadí v kalhotách, hlavně při sezení. tentokrát budu mít bříško asi dřív..i prsa se docela zvětšily..tak to vypadá líp, než vycucané po kojení ![]()