Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
8.9.11 14:52

Mám ho naopak,snad se v tom vyznáš.Akorád tak byl jak v tureckém sedu,a viděla jsem jak si cucá palec,a jednu ruku měl natáhlou nad hlavou,ale tady leží už normálne:-D

• Citovat
  • Upravit
1054
8.9.11 15:19

Ahojky, vítám nové těhulky!

Deny a megham, já mám taky jeden vejcovod pryč po mimoděložním. Já ho teda měla loni v dubnu a pak v listopadu zamlklý těhu a teď jsem těhu potřetí, dnes 13+4tt, TP 11.3. a 13.3., tak doufám, že už to vše dobře dopadne.

Reinko, ty mi děláš chutě, ale já si teď peču řízky :-D Sice bych raději kuřecí, ale doma jsem měla jen vepřové maso .-( Ale taky dobrý :-) tak se těším, jak si nadlábnu pupík :-)

Jinak všechny zdravím a přeju hezký den :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.9.11 15:27

holky a byli jste vsechny na tom prvotrimestrálním screningu? a megham33 co znamena na zacatku tvyho psani to oko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 15:33

Já jsem tam už byla test negativní.To oko?šak to znamená že si to ještě nepřečetla ne?

• Citovat
  • Upravit
1054
8.9.11 15:34

jo já byla a v pondělí mám volat o výsledky, tak snad to bude dobrý.
Jo jo , to o ko je že s eto ještě nečetlo :-D anebo že by na nás megham mrkala??? ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 15:39

No to sem na vás mrkla:-) já vidím všude:-DD Ty si musíš volat na výsledky?Mě to řekli rovnou,a mám to i na papíře.

• Citovat
  • Upravit
1054
8.9.11 15:44

No mě to dělal můj dr. on má jako svoji ordinaci a zároveň operuje a slouží ve špitále. Dělala mi ten UZV, nabrali krev a že ten UZv i s krví někam pošle a tak že si mám pak volat o výsledky. zaplatila jsem mu 1500 a oni to pak vyúčtují jemu nebo oc to povídal. To Nt nebo co to je, moc s e v tom nevyznám bylo 1,5, to mám napsáno v průkazce, tak to je snad dobrá hodnota, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peeetra
8.9.11 15:52

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, jsem teď v 8.týdnu, termín porodu zatím 20.4.2012:-)) Koukám, že se tady určitě dozvím spoustu zajímavýych informací;-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 15:52

Aha já jsem musela do Zlína na 3D UTZ.A tam mi řekli všechno a krev tam poslal můj o 2 týdny dřív tak výsledky tam už měli.V hodnotách se fakt ani já nevyznám já měla 1,1.A prý to mám ukázkové.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 15:55

a pak jdu ve 20tt na ten druhý UTZ a tam by měli zjistit jestli bude mít nějaké srdeční vady,tak i s toho mám obavy:-(

• Citovat
  • Upravit
20885
8.9.11 15:58
Peeetra píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, jsem teď v 8.týdnu, termín porodu zatím 20.4.2012:-)) Koukám, že se tady určitě dozvím spoustu zajímavýych informací;-)

jak by to šlo taky bych se přidala,jsem taky v 8.týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.9.11 15:58

aha, no já taky právě moc o těch hodnotách nevím. ale myslím, že sjem někde četla, že od 2,5 do 3 už je to na hranici či co, protože jedna tu psala že to měla vyšší, tak že ji straší, že by mohlo být postižené. No uvídím v pondělí.

Petro, vítám tě též, doufám, že si nás nebudou plést :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.9.11 16:02

a kolik vás tady holky vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 16:04

Mě dr že to mám dobré,tak mě nějak hodnoty nezajímaly:-) tak snad ti to dopadne dobře,já měla s toho velký strach.Ale to asi každá.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 16:05

Já tu přišla dnes,a nemám tušení kolik nás tu je:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení