Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
9.9.11 10:49
tehulka_janina píše:
hani: a jakou odbornost? teď je VŠ jen na polytechnice a tam je cestak,finance a řízení,něco s pc a nově všeob.sestra a por. asistentka.. Vysočina je krásná,ale máme tu teď pěknou zimu..brrr.

Finance a Rizeni :palec: :palec:
Zkoncila jsem v roce 2004.

Jani, tady je ted takova zima ze bych radeji byla nate Vysocine. My tu mame tak 15-17C. Vecne prsi a prsi… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 10:53

Hani: no nápodobně s tou zimou.. tak si to pak můžešstřihnout dálkově :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.9.11 10:54
tehulka_janina píše:
Hani: no nápodobně s tou zimou.. tak si to pak můžešstřihnout dálkově :wink:

Uvidime. Moc nadeji tomu nedavam. Uz jsme docela lina. Ja jsme chodila do skoly i tady v Londyne. Nejprve Anglictina pak nejake ucto.. uz me to nebavi. Asi zustanu jen u Dis.. ale uvidime :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 11:00

U nás jsou Disky a BC. platově hodně podobné..
já mám zas 4 semestry na VOŠ, pak porod, takže přerušení, mezitím mi obor zrušili..tak jsme teď zkoušela na dálkařinu na Bc. a v říjnu nastupuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.9.11 11:04
tehulka_janina píše:
U nás jsou Disky a BC. platově hodně podobné..
já mám zas 4 semestry na VOŠ, pak porod, takže přerušení, mezitím mi obor zrušili..tak jsme teď zkoušela na dálkařinu na Bc. a v říjnu nastupuju..

Tak to je super. Gratulace. Urcite to zvladnes. Ja uz jsem asi stara. Me se uz nechce :oops: :oops:
Ale je fakt ze ve zdravotnictvi i u sester uz vyzaduji Dis nebo Bc.
Tak drzim palecky :palec: :palec:

Ja ani nevedela ze na moji stare skole otevreli zdravotni obory :think: :think: Doufam ze pristi rok udelame nejaky sraz se tridou. I kdyz k absolutoriu nas sla snad jen polovina. Postupne to vse odpadlo.
Mela jsi ucitelku Molavkovou? To byla asi jedna z nejlepsich ucitelek tenkrat na VOSce. Rada na ni vzpominam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.9.11 11:10

Pěkná bříška :-) No já jsem 13+5tt a jsem možná něco jako ten tvůj 16tt. Ale spíš vypadám jak dobře živená :-)
Jinak já měřím 176cm a váha před těhu byla 57kg a teď 62kg, takže mám 5kg nahoře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.9.11 11:13

Hani: nene neznám, já VOŠku začínala 07..jinak dík..bude to makačka prvně těhu a 2letý dítě doma( i když malá je celkem samostatná) a pak malý dítě a žárlící 3leťák,ale chtěla bych to dát bez přerušení. Pokud bych to zvládla, tak by mi pak ještě zbýval rok rodičáku doma..a do práce bych nastupovala sice bez praxe,ale už bych nešla na mateřskou a měla bych Bc. no plány jsou to krásný..uvidíme..

jeee..mě je dnes zas tak blivno..to je děs, dneska si uděláme k obědu pizzu..musím jít zadělat na těsto, tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 17:55

Katkad tak to jsem ráda,že mám někoho poblíž:-) já do VM jezdím dost často na kontrolu.Můžu se zeptat kolik ti je??:-)

• Citovat
  • Upravit
849
9.9.11 21:29

megham - já zase jezdím k doktorovi na Vsetín a za 14 dní mi bude 32 :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 21:33

Hi,já o 12 let mladší:-DDD

• Citovat
  • Upravit
849
9.9.11 21:45

Já měla prvního kluka ve 22 druhého ve 26 no a teď doufám že to bude holčička :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.9.11 09:31

:mrgreen: my chcem zase kluka :wink: holčičku jsme splnily..u holčičky jsem nesnášela maso..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.9.11 10:07

Zdravím děvčata,ráda bych se přidala do této diskuze,pokud to nebude vadít.Termín podle PM mám 15.4. a podle ultrazvuku 20.4. takže zaručeně dubeňátko.Po roce snažení konečně těhu… :palec: Mám už 2děti,vlastně kluky 17,12let.Jsou to fajn kluci a těší se na nového sourozence :lol: Zatím jsem diskuzi celou nedočetla ale samozdřejmě si ji přečíst chci ba musím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.9.11 10:32
megham33 píše:
Hi,já o 12 let mladší:-DDD

aspon tu nejsem jediná dvacítka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885